Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on viisumin myöntämispalvelu? Kuinka se toimii?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on viisumien myöntämispalvelu? Kuinka se toimii?

Nykyään ihmiset tottuvat nopeasti digitaalisiin asioihin. Tämä lisää myös tarvetta suojata käyttäjien arkaluontoisia tilitietoja heidän liikkuessaan useissa online- ja offline-maksuyhdyskäytävissä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme Visa Provisioning Service -palvelua ja opimme, mikä se on, miten se toimii ja onko sen käyttö turvallista vai ei.

Lue myös: Kuinka tarkistaa Visa-lahjakortin saldo verkossa?

Palvelu sisältää olennaisesti mobiilimaksamisen aktivoinnin älypuhelimellasi NFC:n avulla. Verkko-operaattorit, rahoituslaitokset ja kuljetusyritykset käyttävät jo nyt tätä maksutapaa VISA-maksutilien yhdistämiseen käyttäjien älypuhelimiin.

Kuluttajat voivat ladata sovelluksen puhelimeensa ja pyytää sitten rahoituslaitostaan ​​ottamaan nämä mobiilimaksut käyttöön laitteissaan. Visa Provisioning Service, jota kutsutaan myös VPS:ksi, todentaa käyttäjätilin käyttämällä suojattua pääsykoodia turvallisten “avainten” vaihtamiseksi puhelimen NFC-sirun lukituksen avaamiseksi, palvelun aktivoimiseksi ja maksutilin tietojen lataamiseksi Paikallisesti laitteeseen.

Yllä olevaa menetelmää kutsutaan myös tokenointiksi, koska se korvaa käyttäjän tilinumeron yrityksen luomalla tunnuksella käyttäjän arkaluonteisten tietojen Suojaamiseksi. Tämä koko prosessi voidaan jakaa seuraavasti.

  • Rekisteröi VISA-tilisi maksupalveluun. Syötät kaikki asiaankuuluvat tilitiedot, kuten tilinumeron, turvakoodin ja muut tarvittavat tiedot.
  • Palveluntarjoaja ottaa sitten yhteyttä VISAan ja pyytää maksutunnusta rekisteröidylle tilillesi.
  • VISA välittää tunnuspyynnön tilisi omistajalle. Todennäköisesti pankkisi.
  • Kun tilinomistaja hyväksyy hakemuksen, VISA korvaa ensisijaisen tilinumerosi tunnuksella.
  • Tämä tunnus on nyt liitetty tapahtumiisi ja välitetään jokaisen maksun mukana todellisen tilinumerosi sijaan.

Jos käytät VISA-palvelua, tilillesi saattaa tulla 0 dollarin maksu. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se on vain valtuutusprosessi korttisi numeron vahvistamiseksi ilman saldoa.

Jos myöntäjä jostain syystä hylkää tämän pyynnön, asiakas voi pyytää toisen kortin numeron. Tämä auttaa edelleen lyhentämään kaupankäyntiaikoja.

Lue myös: Mikä on invertterigeneraattori? Hyödyt ja haitat