Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on wXRP-tunnus tai Ripple RapidToken?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on wXRP-tunnus tai Ripple RapidToken?

Wrapped XRP on WXRP:n kaltainen merkki, jota käytetään muussa kuin Ripple-lohkoketjussa. Tämä lunastettu omaisuus voidaan vaihtaa yksitellen Ripplen kanssa. Warp-merkkien ja XRP-salausten hinta on aina sama tai hyvin lähellä toisiaan. Warp-tunnuksella voit käyttää hajautettuja projekteja ja ohjelmistoja (DApps) muissa lohkoketjuissa, ja voit käyttää omaisuuttasi kyseiseen ketjuun.

Miksi koskia muodostuu?

Kryptovaluuttasalkuilla on todennäköisesti useita tokeneita useissa lohkoketjuissa. Koska lohkoketjut eivät voi toimia yhdessä, näiden varojen hallinta ja Sijoittaminen voi olla vaikeaa. Yksi tapa ratkaista tämä ongelma on käyttää käärittyjä tunnuksia yhdistämään resurssit verkosta. Bitcoinin (BTC) ja Ethereumin (ETH) nopeat versiot on jo kehitetty hajautetuille rahoitusalustoille ja -pörsseille.

Mikä on Warp Token?

RapidToken Ripple tai Wrapped XRP sallii sinun käyttää XRP:tä muilla substraateilla kuin Ripple-lohkoketjussa. Esimerkiksi revitty token Ethereum-lohkoketjussa antaa sinun käyttää XP-tunnuksen hajautettuihin sovelluksiin ja Ethereum-lompakoihin.

Jokainen kaapattu token voidaan muuntaa alkuperäiseksi kryptovaluutaksi suhteessa yksi yhteen. Kunkin wXRP-tunnusyksikön arvo vastaa Ripplen nykyistä hintaa. wXRP-merkkisymboli viittaa myös erityisesti termiin Wrapped XRP. Ethereum-verkon lisäksi se on mahdollista siirtää muihin verkkoihin.

Miten RapidToken Ripple toimii?

Tärkein indikaattori rahakkeen raiskauksesta on sama hinta kuin alkuperäinen kryptovaluutta. Jotta wXRP-tunnuksen hinta kohdistettaisiin Ripplen kryptovaluuttojen kanssa, jokaista pinottua tokenia tukee XRP-yksikkö. Kun käyttäjät raiskaavat XRP:nsä, he yleensä lähettävät omaisuutensa älykkäälle sopimukselle, joka vastaa tunnuksen raiskaamisesta. Jos sama henkilö tai toinen käyttäjä poistaa tunnuksen Rapid Modesta, replikatunnus tallennetaan vakuudeksi ja varmuuskopio vapautetaan.

Tämä kyky muuntaa vapaasti wXRP-tokenit XRP:ksi ja päinvastoin on samanlainen kuin BUSD-kryptovaluuttojen ja Yhdysvaltain dollarin välinen suhde. Tämän yhteyden kautta kahden tokenin välinen koordinaatio ylläpidetään jatkuvasti. Kun Wrapped XRP:n hinta laskee alle yhden XRP:n, kauppiaat ostavat Ripple-tunnuksen ja muuntavat sen XRP:ksi myytäväksi. Tämä arbitraasiksi kutsuttu prosessi lisää RapidTokken Ripplen kysyntää ja vähentää tarjontaa. Tämän seurauksena XRP:n omaisuushinnat ovat laskemassa. Nyt, jos wXRP-tunnuksen hinta on korkeampi kuin alkuperäisten Ramsar Ripple -merkkien arvo, kauppiaat räpivät XRP:tä. Tämä toimenpide vähentää digitaalisen valuutan Ripplen tarjontaa ja varmistaa, että kysynnän määrä ylittää tarjonnan. Tämä prosessi on likimääräinen Wrapped XRP:n hinta XRP:hen.

Ripple Rapid Tokenin edut

wXRP-tunnuksella on kaksi suurta etua Ripplen omistajille, lohkoketjun käyttäjille ja XRP-markkinoille sijoittamisesta kiinnostuneille. Näitä etuja ovat:

  1. Koskenlasku mahdollistaa resurssien käytön Defi- ja DApps-protokollien ja sovellusten muissa lohkoketjuissa. Esimerkiksi Ethereumilla on suuri ja hyvin kehittynyt Defi-ekosysteemi. Käyttämällä Ripple-merkkiä Ethereum-lohkoketjussa, XRP-haltijat voivat käyttää tokenejaan tällä alustalla tai sijoittaa erilaisiin projekteihin. Tämä luo lisää sovelluksia ja käyttötapoja XRP:lle.
  2. Sijoittajat, jotka käyttävät vain Ethereum-lohkoketjua, voivat laajentaa portfolioomaisuuttaan wXRP-tunnuksella. Omaisuuden hallinta useiden lohkoketjujen välillä on aikaa vievää ja haastavaa ja vaatii usein erilaisia ​​kryptovaluuttoja. XRP on suosittu kryptovaluutta, jolla on merkittävä markkinakoko. Tämän seurauksena Rippletone Ripple tarjoaa Sijoittajille enemmän vaihtoehtoja ja monipuolisuutta sijoitussalkun muodostamisessa.

Mikä Rapid on ja miten Wrapped XRP kehitetään?

Wrapped on lohkoketjupohjainen projekti, joka tarjoaa kryptovaluuttojen kehitys- ja tukipalveluita eri alustoilla. Tiimiin kuuluvat Tokensoft, Anchorage, Hex Trust ja Coinmetro. Nämä yritykset hallinnoivat tarvittavia varantoja varmistaakseen varastettujen rahakkeiden turvallisuuden.

Wrapped hallinnoi tällä hetkellä tokenien salkkua ja on kehittänyt Wrapped XRP -projektia Ethereum-lohkoketjun ERC-20-standardin pohjalta joulukuusta 2021 lähtien. Hex Trust hallinnoi WXRP-tunnusten omistuksia. Aasialainen yritys on allekirjoittanut erilaisia ​​juridisia sopimuksia ja vakuutuksia omaisuuden ostosta, myynnistä ja varastoinnista.

Kuinka purkaa XRP-salaukset ja wXRP-tunnisteet?

Jos haluat rapata XRP:tä tai poistaa wXRP-tunnuksen, sinun on luotava tili Wrapped-verkkosivustolle. Wrapped-paketti antaa sinulle ohjeet ja lisätietoja XRP:n muuntamisesta Ripple Rapture Tokeniksi.

Mitkä Defi-sovellukset tukevat wXRP:tä?

Jos haluat sijoittaa wXRP-tunnuksesi Ethereum-lohkoketjuun, monet Defi-sovellukset tukevat tätä raiskattua omaisuutta. Lähes kaikissa hajautetuissa pörssissä (DEX) voit liittyä likviditeettipooliin arvokkaalla wXRP-parilla. Tarjoamalla likviditeettiä näille poolille voit ansaita maksuja käyttäjiltä, ​​jotka suorittavat rahoitustapahtumia poolin kanssa.

Älä unohda, että myös omaisuutesi arvo laskee tai nousee, jos parin hintasuhde muuttuu. Vaikka poolitapahtumien määrä pienenisi, palkkion saamisesta saatava voitto on pienempi. Tämän seurauksena omaisuuserien hintojen odotetaan laskevan Ramzarsin likviditeettipoolissa olevien talletusten voimassaoloaikana.

Ripplessä näet XRP-hinnan ja sen kaavion.

Yksi wXRP-merkkisten haltijoiden yleisimmistä sijoitusvaihtoehdoista on käyttää SushiSwap-alustaa ja wXRP/wETH- ja wXRP/USDC-valuuttapareja – mitä suurempi poolien likviditeetti on, sitä pienempi on menetyksen ja mahdollisuuden menettämisen riski. Uniswapissa on myös työkaluja, joiden avulla voit muodostaa arvokkaita pareja wXRP-tunnuksella ja osallistua likviditeettiprosessiin.

Loppuhuomautukset

Rapid Token on käytännöllinen keino parantaa ketjujen välisen yhteistyön laatua blockchain-maailmassa. Jos olet Defy-ohjelmien fani ja käyttäjä Ethereum-verkossa, sinulla on nyt mahdollisuus työskennellä Ripplezin kryptovaluuttojen kanssa tässä verkossa. Jos portfoliossasi on Ripple, voit aloittaa sijoittamisen Ethereum-ohjelmiin ja -projekteihin käyttämällä Warp-tunnusta. Joka tapauksessa sillä ei ole väliä mihin ryhmään kuulut; Varmista, että käytät luotettavaa Rack-tunnusta.