Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on XLX-tiedosto? Kuinka voin avata tai muuntaa sen?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on XLX-tiedosto? Kuinka voin avata tai muuntaa sen?

Ohjelmistojen kehittyessä ja lisääntyessä on yhä enemmän ohjelmia, jotka tallentavat datatiedostoja omilla laajennuksillaan. Vaikka nämä tiedostot muistuttavat samanlaisia ​​laajennuksia tai ovat joskus jopa rakenteeltaan sellaisia, ne vaativat silti tietyn ohjelman käyttääkseen niitä.

Tässä artikkelissa puhumme XLX-tiedostoista ja niiden avaamisesta tai muuntamisesta.

Lue myös: Kuinka avata EML-tiedostoja?

XLX-tiedostoa pidetään todennäköisesti Crystal Reports -tiedostona tai Xcelsius-lisätiedostona. Alun perin XLX-tiedostoja käytti myös keskeneräisinä lataustiedostoina XoloX, lopetettu lataushallinta.

Koska ne ovat samankaltaisia ​​XLSX-tiedostotunnisteen kanssa, ne sekoitetaan usein Excel-tiedostoihin. Näin ei kuitenkaan ole, eivätkä XLX-tiedostot ole todellisia laskentataulukoita.

Yleensä voit avata ja muokata XLX-tiedostoja SAP Crystal Reports -Ohjelmistolla, joka tarjoaa älykkäitä tilastoraportteja pienille yrityksille. Crystal Xcelsius toimii myös. Tämä on myös todennäköisin tapa käyttää XLX-lisätiedostoja.

Ellei tiedosto ole lisäosa, voit viedä sen eri muotoihin käyttämällä yllä mainittua ohjelmistoa. Jos tiedosto on lisäosa, et voi muuntaa tai viedä sitä toiseen muotoon.

Jos sinulla on ongelmia tiedoston avaamisessa näillä kahdella ohjelmalla, tarkista ensin tiedostopääte uudelleen varmistaaksesi, että se on todella XLX-tiedosto. Olet ehkä sekoittanut sen moniin muihin vastaaviin tiedostopäätteisiin, kuten XLL, XLTX, XLK, XLF tai LXK.

Nämä tiedostomuodot saattavat näyttää siltä, ​​että niillä on jotain tekemistä XLX:n kanssa, mutta ne ovat täysin erilaisia: kolme ensimmäistä ovat Excel-tiedostoja, XLF on XLIFF-dokumenttitiedostomuoto, jota voidaan tarkastella millä tahansa tekstieditorilla ja LXK ovat Lexicon Link -up -tiedostoja. jotka avautuvat COREXilla.

Lue myös: Kuinka avata tyhjä tiedosto?