Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Xtuservice? Virukset tai haittaohjelmat ja niiden poistaminen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Xtuservice? Virukset tai haittaohjelmat ja niiden poistaminen

Xtuservice-viruksen, Xtuservice-haittaohjelmien ja niiden poistamisen etsiminen on saanut ihmiset pohtimaan kovasti, kuinka tämä ärsyttävä ohjelmisto poistetaan tietokoneistaan. Monilla tietokoneen käyttäjillä on ongelmia tämän ohjelman kanssa, mutta näyttää siltä, ​​että joillakin on enemmän vaikeuksia poistaa se kuin toisilla.

Seuraava artikkeli voi auttaa sinua päättämään, poistetaanko tämä sovellus tarjoamalla hyödyllisiä tietoja ohjelmasta, kuinka olet saattanut asentaa sen ja miten se voidaan poistaa kokonaan järjestelmästäsi tarvittaessa. Aloitetaanpa!

Miten tulin Xtuserviceen?

Xtuservice voi olla virus tai haittaohjelma. Paras tapa varmistaa, että et ole saanut tartuntaa, on ladata haittaohjelmien torjuntaohjelmisto, kuten Malwarebytes. Jos järjestelmästäsi löytyy Xtuservice, suorita täydellinen järjestelmätarkistus haittaohjelmien torjuntaohjelmistolla.

Jos uhkia ei löydy, poista Xtuservice. On epätodennäköistä, mutta mahdollista, että tiedostolle C:\Windows\System32\Drivers\XtuService.exe asetetuissa käyttöoikeuksissa on ongelma. Korjaa tämä ongelma napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella XtuService.exe-tiedostoa ja valitsemalla Ominaisuudet -> Suojaus-välilehti -> Lisäasetukset -> Poista valinta Peri vanhemmalta -> Napsauta Käytä -> “OK” -> “Käytä”.

Tarkista myös, onko sinulla lupa muokata kyseistä tiedostoa: C:\Windows\System32\Drivers\XtuService.exe. Jos esimerkiksi käyttäjätunnuksellasi on järjestelmänvalvojan oikeudet, eikä kukaan muu voi muokata tätä tiedostoa (ei ryhmän jäseniä), sinun pitäisi olla hyvä, jos muutat itse käyttöoikeuksia ja lisäät luku-/kirjoitusoikeudet kaikille käyttäjille (tarvittaessa). .

Mikä on Xtuservice?

Intel® Extreme Tuning Utility -ohjelmiston mukana tulee suoritettava suoritettava tiedosto nimeltä XtuService.exe, joka on osa XtuService-prosessia.

Sinun tulee olla varovainen poistaessasi XtuService.exe-prosessia Windows 10:ssä. Joskus XtuService.exe-prosessi kuluttaa paljon CPU- tai GPU-resursseja. Virukset tai haittaohjelmat voivat toimia taustalla, jos ne ovat haitallisia.

XtuService.exe-tiedostossa on .exe-tunniste, mikä osoittaa, että se on suoritettava tiedosto Windows-käyttöjärjestelmille, kuten Windows 7, Windows 8 ja Windows 10.

Viruksentorjuntaohjelmani ei tunnista sitä virukseksi/haittaohjelmaksi

Xtuservice on laajennus, joka näkyy haittaohjelmana. Siinä ei ole kuvaketta, mutta teksti X-TUSERVCE selaimen vasemmassa yläkulmassa, kun se on aktiivinen. Laajennus tarkkailee selaustottumuksiasi, jotta se voi tuottaa kohdennettua mainontaa vierailemillasi verkkosivustoilla.

Laajennus lähettää sitten tietoja surffauskäyttäytymisestäsi kolmansille osapuolille, jotka käyttävät näitä tietoja analyysitarkoituksiin. Jos haluat poistaa Xtuservicen järjestelmästäsi, toimi seuraavasti:

  1. Avaa Lisää/poista sovellus Ohjauspaneelista
  2. Valitse X-TUSERVICE ja napsauta Poista asennus
  3. Napsauta Kyllä, kun Windowsin käyttäjätilien valvonta pyytää sitä. Valitse “Kyllä” uudelleen vahvistaaksesi poiston
  4. Käynnistä tietokoneesi uudelleen

Kuinka poistan sen Macistani?

Xtuservice on järjestelmälaajennus, joka on tunnistettu haittaohjelmaksi. Poistaaksesi tämän haittaohjelman, voit joko poistaa sen Manuaalisesti vetämällä sen roskakoriin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää haittaohjelmien torjuntaohjelmaa, kuten Malwarebytes Anti-Malware for Mac.

Sinun on valittava “Skannaus” ja napsauta sitten “Suorita koko tarkistus”. Kun olet napsauttanut Suorita täydellinen tarkistus, tietokone alkaa tarkistaa koko tietokonettasi. Tietokoneesi teknisistä tiedoista riippuen skannaus voi kestää jonkin aikaa.

Jos muut sovellukset ovat käynnissä taustalla, sulje ne ennen tarkistuksen aloittamista. Tulokset näytetään, kun skannaus on valmis.

Kuinka poistan sen Windows-tietokoneestani?

Poista xtuservice virus Windowsista seuraavasti:

  • Avaa ensin Ohjauspaneeli Käynnistä-valikosta.
  • Siirry sitten kohtaan “Poista ohjelma”.
  • Valitse Xtuservice virus järjestelmääsi asennettujen ohjelmien luettelosta.
  • Napsauta lopuksi “Poista asennus” -painiketta ikkunan yläosassa.

Tämä poistaa Xtuservice-viruksen kokonaan järjestelmästäsi. Käynnistä tietokoneesi uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan. Jos olet epävarma manuaalisesta poistamisesta, voit ladata automaattisen poistotyökalun, kuten Spyhunterin, napsauttamalla tätä linkkiä.

Kuinka poistan sen Android-puhelimesta/tabletista?

Jos sinulla on Android-laite, seuraavien vaiheiden pitäisi auttaa poistamaan haittaohjelma laitteestasi. 1) Avaa Asetukset-sovellus puhelimessasi. 2) Kosketa Suojaus > Laitteen järjestelmänvalvojat. 3) Napauta Xtuservice Inc (tai mikä tahansa sen nimi). 4) Napsauta “Poista” -painiketta. 5) Vahvista tämän sovelluksen järjestelmänvalvojan oikeuksien poistaminen antamalla pyydettäessä lukitusnäytön kuvio tai PIN-koodi. Jos et pysty noudattamaan näitä vaiheita, ota yhteyttä ammattilaiseen lisäapua varten. Emme suosittele kolmannen osapuolen ohjelmistojen käyttöä tai ratkaisujen etsimistä verkosta. Tämä voi aiheuttaa lisäongelmia laitteellesi ja vaarantaa henkilökohtaiset tiedot. Xtuservice asentaa itsensä ilman lupaasi ja lähettää sitten tekstiviestejä käyttäjän puolesta. Se hallitsee myös joitain mobiililaitteen toimintoja, kuten: Esim. soita/vastaa puheluihin, lähetä tekstiviestejä, avaa uusia sovelluksia tai lisää widgetejä aloitusnäyttöihin.

Onko mitään keinoa estää tämän tapahtumasta tulevaisuudessa?

Kuten minkä tahansa ei-toivotun sovelluksen kohdalla, voidaan tehdä joitain toimenpiteitä ohjelman toiminnan estämiseksi tulevaisuudessa. Yksi näistä vaiheista on manuaalinen asennuksen poistaminen. Voit tehdä tämän avaamalla tietokoneesi Ohjauspaneelin ja valitsemalla Ohjelmat-välilehden. Valitse ohjelmaluettelosta Xtuservice ja napsauta Poista asennus. Saatat tarvita järjestelmänvalvojan oikeuksia tätä prosessia varten, jos et ole tietokoneesi järjestelmänvalvoja.

Kun olet napsauttanut painiketta, näkyviin tulee ikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan ennen poistoprosessin jatkamista. Varmista, että olet valinnut myös kaikki asiaan liittyvät komponentit pyydettäessä, jotta kaikki Xtuservicen jäljet ​​poistetaan järjestelmästäsi. Sen lisäksi, että poistat sen manuaalisesti, toinen tapa estää Xtuservicen toiminta tulevaisuudessa on ladata haittaohjelmien torjuntaohjelmisto.

Niitä on monia erilaisia ​​ja jokaisella on omat etunsa ja haittansa. Jotkut tyypit toimivat virustorjuntaohjelmiston rinnalla, kun taas toiset toimivat erikseen. Jälkimmäinen on suositeltavampi, koska se ei ole ristiriidassa nykyisen virustorjuntasi kanssa ja tarjoaa paremman suojan haittaohjelmia vastaan.

Voinko poistaa XtuServicen asennuksen?

XtuService voidaan poistaa valitsemalla Ohjauspaneelista “Ohjelmat ja ominaisuudet”, napsauttamalla “XtuService”-kohdan vieressä olevaa “Poista”-painiketta ja Noudattamalla sitten ohjeita. Jos et ole varma, onko XtuService virus vai haittaohjelma, suosittelemme haittaohjelmien skannerin käyttöä.

Muista, että jokainen virustorjuntaohjelmisto on erilainen sen suhteen, miten se havaitsee virukset ja haittaohjelmat. Jotkin ohjelmat saattavat kutsua tiettyjä tiedostoja viruksiksi, vaikka ne ovat turvallisia, kun taas toiset ohjelmat saattavat jättää väliin olemassa olevat virukset.