Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on Yourphone.exe-sovellus Windows 10:ssä? Pitäisikö minun poistaa se?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on Yourphone.exe-sovellus Windows 10:ssä? Pitäisikö minun poistaa se?

Yourphone.exe on Windows 10 PC:ssä käyttöön otettu prosessijärjestelmä, joka vastaa puhelinsovelluksestasi tietokoneen taustalla. Vaikka YourPhone exe -sovellus on suhteellisen uusi, se on Windows 10:n ominaisuus, jonka avulla voit synkronoida Android-älypuhelimen tai Android 7 -tabletin Windows-laitteen kanssa. Tämän ominaisuuden avulla voit käyttää kaikkia puhelimen ilmoituksia, kuten sähköposteja ja viestejä tietokoneelta ilman, että sinun tarvitsee tarkistaa Android-laitettasi.

Jos kuitenkin omistat iPhonen tai iPadin ja mietit, kuinka hyötyä Your Phone exe -sovelluksesta, Microsoft Edgen asentaminen tai saman Microsoft-tilin käyttäminen iPhone-laitteessasi riittää. Kun puhelimesi exe. Toimii edelleen työpöydän taustalla. Voit olla varma, että kaikki ilmoitukset näkyvät työpöydän näytöllä. Se antaa sinulle etuna, että voit valita, mihin jätit puhelimesi, ja sinulla on loistava kokemus linkitetyistä sovelluksista samalla Microsoft-tilillä.

Yourphone.EXE-sovelluksen merkitys Windows 10:ssä

Onko YourPhone.exe turvallinen?

Koska yourphone.exe-sovelluksen mukana tulee laillinen Windows 10, se on Microsoft-sovellus ja siksi siihen voidaan luottaa. Voit pitää sen käynnissä tietokoneesi taustalla huolehtimatta siitä, että se vakoilee tietojasi. Tämä sovellus ei voi vahingoittaa matkapuhelintasi tai tietokonettasi.

Jos sinulla on edelleen epäilyksiä, voit vahvistaa sovelluksen aitouden vahvistamalla julkaisijan, tarkistamalla puhelimesi EXE-ikkunan suojauksen tai suorittamalla sovelluksen Windowsin hiekkalaatikossa. Voit kuitenkin poistaa sovelluksen käytöstä, jos et halua taustasovellusten vaikuttavan tietokoneesi suorituskykyyn.

Missä Yourphone.exe sijaitsee Windowsissa?

YourPhone.exe on tärkeä sovellus, joka tulee uuden Windowsin mukana ja on turvallinen käyttää.

Löydät sijainnin siirtymällä C-alikansioon ja napsauttamalla sitten “Ohjelmat – Windows Apps – Microsoft – Your Phone Exe”. Näet sitten numerot 1.19071.901.0_x64_8wekyb3d8bbwe.

Yourphone.exe-sijainti Windows 10:ssä

Kuinka voin pysäyttää YourPhone.exe-prosessin manuaalisesti?

YourPhone.exe on yleinen Windows-sovellus, ja sen voi siksi poistaa käytöstä milloin tahansa. Suorita tämä tehtävä seuraavasti:

Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia näytön alareunassa ja napsauta sitten luettelossa “Tehtävienhallinta” tai paina Ctrl+Shift+ESC avataksesi Tehtävienhallinnan suoraan näppäimistöltä.

Vieritä Windowsin Tehtävienhallinnassa “Puhelimesi” -prosessiin. Kun käytät taustalla, se näkyy puhelimesi prosessina. Voit napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauttaa sitten “Lopeta tehtävä” -vaihtoehtoa.

Pysäytä YourPhone.exe-prosessi manuaalisesti

Meneillään oleva prosessi keskeytetään, kunnes käynnistät tietokoneen uudelleen tai avaat sovelluksen uudelleen manuaalisesti. Et saa ilmoituksia tai viestejä puhelimestasi tietokoneellesi ennen kuin avaat sovelluksen uudelleen.

Kuinka poistaa puhelimen EXE toimimasta taustalla

Jos et halua yhdistää puhelintasi tietokoneisiin ja haluat rajoittaa taustasovelluksen käyttöä tietokoneellasi, voit poistaa puhelimen exe-sovelluksen käytöstä. Täältä saat selville, kuinka tämä tehdään.

1: Napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa tietokoneen vasemmassa alakulmassa ja valitse “Asetukset” ponnahdusvalikosta.

2: Napsauta asetusikkunassa “Tietosuoja”.

Siirry kohtaan Tietosuoja poistaaksesi yourphone.exe käytöstä

3: Etsi taustasovellukset. Napsauta sitä ja vieritä alaspäin, kunnes tunnistat puhelinsovelluksesi taustasovellusten luettelosta.

Estä Phone.EXE toimimasta taustalla

4: Sammuta nyt taustasovellusten sovellus.

Estä YourPhone.EXE toimimasta taustalla

Yourphone.exe ei enää toimi tietokoneesi taustalla. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen deaktivointiin ja haluat poistaa sovelluksen asennuksen, ehkä tehdäksesi tilaa, seuraavista vaiheista on apua.

Kuinka poistaa YourPhone.exe-sovellus Windows 10:stä

Noudata alla lueteltuja ohjeita.

  • Vaihe 1: Napsauta hiiren kakkospainikkeella Windows 10:n Käynnistä-valikkoa ja valitse sitten Windows PowerShell
Poista YourPhone EXE -sovellus Windows 10:stä
  • Vaihe 2: Kirjoita Windows PowerShellissä seuraava komento ja paina sitten Enter. Hanki-AppxPackage Microsoft Your Phone-AllUsers | Poista-AppxPackage.
Puhelimen EXE-sovelluksen poistaminen Windows 10:stä

Kun olet suorittanut tämän komennon, Puhelin-sovelluksesi poistetaan tietokoneeltasi, eikä se toimi taustasovelluksena. Entä jos haluat asentaa sovelluksen uudelleen tietokoneellesi tulevaisuudessa?

Kuinka asentaa puhelimesi EXE-tiedosto uudelleen Windows 10 -käyttöjärjestelmään?

Jos sinun on yhdistettävä mobiililaitteesi kannettavaan tietokoneeseen, sinun on asennettava Puhelin-sovellus uudelleen tietokoneeseen. Alla kuvatut vaiheet varmistavat onnistuneen uudelleenasennuksen.

Vaihe 1: Siirry ikkunan hakupalkkiin Koti-painikkeella ja kirjoita Store.

vaihe 2: Napsauta tulosta hiiren kakkospainikkeella avataksesi Microsoft Storen. Muista, että voit silti asentaa tämän sovelluksen virallisesta Microsoft Storesta lataamalla sen.

vaihe 3: Lataa ja asenna sovellus napsauttamalla Hae-painiketta. Kun asennus on valmis, voit synkronoida puhelimesi kannettavan tietokoneen kanssa jakaaksesi asiakirjojasi ja kuviasi tai siirtääksesi suosikkivideosi PC:stä iPhoneen.

Asenna puhelimesi EXE-tiedosto uudelleen

Kuinka nollaan YourPhone.exe-prosessin Windows 10:ssä?

Nollaa YourPhone.exe Windows 10 -tietokoneessa Noudattamalla alla olevia ohjeita

1: Napsauta tietokoneen vasemmassa alakulmassa olevaa käynnistyskuvaketta ja kirjoita sitten Asetukset

2: Vieritä Asetukset-Sovelluksessa Sovellus-vaihtoehtoon

3: Yllä oleva toiminto vie sinut “Sovellus- ja ominaisuusasetukset” -sivulle.

4: Siirry Sovellukset ja ominaisuudet -näytössä oikealle ja vieritä alas löytääksesi Puhelimesi -sovelluksen

5: Napsauta puhelinsovellusta. Tässä vaiheessa huomaat todennäköisesti asennuksen poistoominaisuuden ja voit tarvittaessa poistaa sen Asetukset-sovelluksesta.

6: Tässä näet linkin lisäasetuksiin

7: Vieritä alas “Palauta” -osioon.

8: Jos ponnahdusikkunoita tulee näkyviin, vahvista painamalla Reset-painiketta uudelleen.

Kun olet suorittanut nämä prosessit, käynnistä tietokone uudelleen, jolloin YourPhone.exe-prosessi ei näy Tehtävienhallinnassa. Lisäksi voit käyttää ilmaisia ​​ohjelmistoja, kuten: C puhdistusaine auttaa sinua poistamaan YourPhone exe -sovelluksen. Varmista, että suoritat virustarkistuksen ennen virusohjelmiston käyttöä tai käytä luotettavaa kolmannen osapuolen virustorjuntaa tunnistaaksesi uhat, jotka voivat jäädyttää tietokoneesi.