Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä on zombisivusto?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä on zombie-sivusto?

Yksi aihe, jota on pohdittu viimeaikaisten Google-päivitysten jälkeen käyttökokemuksen optimoimiseksi verkkosivustojen sisällön kautta, ovat zombiesivut tai ns. zombie-sivut. Zombie-sivut syövät virallisesti verkkosivustomme hiipumisbudjettia, heikentävät uskottavuuttaan ja lähettävät verkkosivustomme hakukoneoptimoinnin alaspäin.

Mutta ei hätää! Onneksi on edelleen ratkaisuja, joita voimme käyttää zombisivujen tunnistamiseen ja optimointiin. Jos uskot, että sivustollasi on tämä ongelma tai haluat oppia lisää näistä sivuista ja estää niiden esiintymisen tulevaisuudessa, älä missaa tämän artikkelin loppuosaa. Sillä sen lisäksi, että vastaamme kysymykseen “Mikä on zombie-sivusto?”, tutustumme näiden sivustojen tyyppeihin ja välittömiin ratkaisuihin niiden tunnistamiseksi ja optimoimiseksi; Joten tule meille.

Mikä on zombisivusto?

“Mitä zombiesivut ovat” määritelmässä meidän on sanottava, että zombisivut ovat sivuja, jotka tuottavat vain vähän tai ei ollenkaan liikennettä verkkosivustollamme. Nämä sivut voidaan indeksoida, mutta koska ne eivät eri syistä houkuttele todellisia kävijöitä, ne tuhlaavat budjettimme sivuston indeksointiin.

Zombie-sivustot sisältävät yleensä sivuja, joilla on huono suorituskyky, erittäin huono sisältö ja rakenteellisia vikoja, ja niillä ei ole arvoa. Nämä sivut päätyvät Googlen haudatuille sivuille (sivu 10 eteenpäin), mutta niiden negatiivinen vaikutus paikalliseen hakukoneoptimointiin kasvaa päivä päivältä. Ymmärtääksemme tätä paremmin tarkastelemme seuraavassa osiossa Googlen lähestymistapaa näihin sivuihin.

Googlen algoritminen lähestymistapa zombisivustoihin

Tiedät luultavasti, että Googlella on erittäin tärkeitä algoritmeja verkkosivuston sisällön laadun arvioimiseen käyttökokemuksen perusteella. Panda Algorithm, Freshness Algorithm ja Rank Brain Algorithm. Jokainen näistä algoritmeista ottaa huomioon eri tekijät, kun luokittelee verkkosivustomme eri sivujen sisältöä.

Zombie-sivustoilla ei ole tarpeeksi arvoa ansaitakseen pisteitä käyttämällä näitä algoritmeja. Jos Google toteaa, että näistä sivuista ei ole hyötyä vierailijoille, se joko ei indeksoi niitä tai, jos ne on indeksoitu, hautaa ne sivuille 15 tai 16 (jopa korkeammalle). Ajan myötä Google huomaa passiivisuutemme näiden sivujen optimoinnissa ja päivittämisessä, ja tällä kertaa se epäilee verkkosivustomme uskottavuutta ja valmistelee vähitellen keltaista korttiaan; Googlen lähestymistapa zombisivustoihin on yhtä yksinkertainen ja hyvämaineinen.

Miksi zombisivustojen tunnistaminen on tärkeää?

Nyt kun tiedämme, mitä zombie-sivustot ovat, on hyvä tietää, miksi zombisivuston tunnistaminen on niin tärkeää, ennen kuin tiedät sivustotyypit. Lyhyesti sanottuna zombie-sivustojen tunnistaminen on tärkeää kolmesta syystä:

  • Paranna kävijöiden käyttökokemusta; Verkkosivuston zombisivujen poistaminen tai optimointi mahdollistaa paremman käyttökokemuksen ja korkeamman verkkosivuston tulosprosentin.
  • Sivuston laatupisteiden tai uskottavuuden parantaminen suhteessa hakukoneisiin; Kuten olemme maininneet aiemmissa artikkeleissa, hakukoneet arvioivat verkkosivustoa eri näkökulmista. Yksi näistä näkökohdista on verkkosivuston sisältö. Zombie-sivujen vaihtaminen parantaa verkkosivustomme uskottavuutta ja sen asemaa.
  • Verkkosivuston ryömintäbudjetin optimointi; Zombie-sivujen poistaminen tai kelaaminen taaksepäin optimoi indeksointibudjetin. Tämä jakaa sivuston indeksointibudjetin tärkeimpien sivujen kesken.

Tutustu kaikentyyppisiin zombie-sivustoihin

Mutta mennäänpä kaikenlaisten zombisivustojen esittelyyn! Jos ennen tämän artikkelin lukemista ajattelit, että zombie-sivustot olivat vain huonoa sisältöä sisältäviä sivustoja, huomaat, että kuten Hollywoodin zombieelokuvien pelottavat ja omituiset hahmot, näillä sivustoilla on erilaisia ​​tyyppejä:

1. Sivut, joita ei ole indeksoitu

Ensimmäinen ryhmä zombiesivuja ovat sivuja, jotka ovat ladattu pitkään, mutta joita ei ole vielä indeksoitu. Näillä sivustoilla on yleensä teknisiä ongelmia, kuten: B. erittäin pitkät latausajat tai ei-suoritettavat skriptit. Indeksoiessaan Sivuston sivuja Google ei valitse sivuja, jotka ovat hitaita, joissa on latausongelmia tai jotka liittyvät ongelmiin, jotka saattavat aiheuttaa käyttäjien hylkäämisen. Tästä syystä näitä sivuja ei ole indeksoitu. Koska Google olettaa, että näillä sivuilla ei käydä tai että ne eivät saa suoraa liikennettä Googlelta.

2. Sivut, jotka eivät reagoi

Seuraava ryhmä ovat sivut, jotka eivät ole responsiivisia. Näitä sivuja ei ole optimoitu mobiililaitteille tai tablet-laitteille tai käyttäjiltä kestää kauemmin navigoida mobiililaitteilla ja tableteilla. Tämän seurauksena Google määrää heille rangaistuksen verkkosivuston käyttökokemuksen sisällön vähättelystä, mikä johtaa verkkosivuston sijoituksen laskuun.

3. Sivut, joiden sisältö on erittäin heikkoa ja vanhaa

Zombie-sivustoja on kahdenlaisia:

  • Julkaistut sivut, joita ei ole päivitetty useaan vuoteen. Google alentaa nämä sivut, jotta ne eivät ole enää aktiivisia.
  • Sivut, joiden sisältö on alle 300 sanaa tai sisältö, joka ei täytä käyttäjän tarpeita ja jota käytetään vain sivun täyttämiseen. Näitä sivustoja myös rangaistaan ​​ja ne alentavat vähitellen sivuston sijoitusta.

4. Sivut, joita ei ole optimoitu hakukoneille

On myös muun tyyppisiä zombiesivuja, jotka eivät täytä sisäisiä hakukoneoptimoinnin ehtoja, kuten: Esim. sopimaton otsikko, puuttuvat H1–H3-otsikot, puuttuva SEO-otsikko ja metakuvaus, puuttuvat tietyt avainsanat jne. Nämä sivut eivät menesty hakukoneiden tuloksissa, koska sivun pienintäkään hakukoneoptimointia ei oteta niissä huomioon . Jos haluat lisätietoja tästä aiheesta, suosittelemme, että luet artikkelin. Mikä on sisäinen SEO? “.

5. Tärkeät sivut, joihin olemme linkittäneet verkkosivuston alatunnisteessa

Seuraavat zombiesivut ovat sivuja, jotka ovat yksi tärkeimmistä sivuston SEO-elementeistä pääsivun alatunnisteessa, mutta joilla ei ole sisältöä. Älä ole yllättynyt! Monet sivustot eivät vieläkään ymmärrä meistä kertovan sivun tärkeyttä, käyttöehtojamme, yhteyttä meihin jne. Niiden olemassaolo on yksi SEO:n perusvaatimuksista. Näiden sivujen tyhjyys saa Googlen pitämään niitä zombisivuzombeina.

6. Sivut, jotka ovat orpoja

orpo Sivut ovat sivuja, joita Googlen indeksointirobotit eivät löydä, koska niitä ei ole linkitetty muille sivuille eikä niitä voi käyttää verkkosivustojen valikkojen kautta. Näillä sivuilla ei ole juuri mitään mahdollisuutta houkutella liikennettä, joten Google saattaa tunnistaa ne zombeiksi.

7. Kaikki sivut, joiden ei tarvitse olla toisella verkkosivustolla

Lisäksi verkkosivuilla on sivuja, jotka eivät vaadi käyttäjää eivätkä edellytä niiden olemassaoloa. Nämä sivustot ovat myös eräänlainen zombisivusto. Mutta miten tunnistamme nämä sivustot? Onko ne helppo tunnistaa? Vastaukset näihin kysymyksiin löytyvät seuraavasta sisältöosiosta.

Ratkaisuja zombisivustojen välittömään havaitsemiseen

Kuten edellisessä osiossa keskustelimme, zombie-sivustoilla voi olla monia muotoja. On kuitenkin tärkeää tunnistaa, optimoida tai poistaa nämä sivut. Meidän on löydettävä ne ennen kuin siirrymme optimointi- ja poistovaiheeseen. Tähän on kaksi vaihtoehtoa:

Ensimmäinen menetelmä; Tunnistautuminen Google-konsolihaun avulla

Syötä verkkosivustomme Google-konsolihakuun ja napsauta “Suorituskyky”-välilehteä. Kun tarkastelet verkkosivustomme suorituskykyä, napsauta “+” -kuvaketta ja valitse “Sivu” -vaihtoehto. Napsauta Suodatin- ja Vertailuasetuksissa Vertaa ja anna niiden sivujen URL-osoitteet, jotka mielestämme toimivat huonosti hyvällä sivulla. Tämän avulla voimme tunnistaa sivut, jotka eivät toimi hyvin, joiden liikenne on laskenut jyrkästi tai joilla ei ole lainkaan liikennettä.

Toinen menetelmä; Manuaalinen tunnistus

Tätä menetelmää käytetään pienille verkkosivustoille, joilla zombisivustot ovat meille jokseenkin tuttuja. Tässä menetelmässä kirjoitamme epäillymme sivun URL-osoitteen Search Consolen Suorituskyky-osioon, jotta tiedämme sen hakemiston tilan. Kun tiedämme sivuhakemiston tilan, teemme siitä päätöksen.

Esittelemme 5 tekniikkaa zombie-käänteiden optimoimiseksi ja verkkosivuston hakukoneoptimoinnin parantamiseksi

Toivomme, että tämä artikkelin osa vastaa hyvin kysymykseen “Mitä zombie-sivustot ovat” ja että ymmärrät näiden sivustojen luonteen oikein. Mutta oli käänne mikä tahansa, on aika esitellä upeita ja välittömiä tekniikoita zombisivujen ongelman ratkaisemiseksi. Zombisivujen optimoimiseksi tarvitset:

1. Vahvista ja optimoi näiden sivujen sisältöä

Jos olemme päättäneet, että zombie-sivujen sisältö on Tarkistettava ja lisättävä uutta sisältöä, meidän on tehtävä niin. Tämä strategia elvyttää arvottomat sivustomme. Yritetään siis rikastaa näitä sivuja videoilla, videoilla, podcasteilla ja sisällöllä tekstisisällön päivittämisen lisäksi. Kun nämä vaiheet on suoritettu, voimme hakea uudelleen näiden sivujen indeksointia.

2. Tarkista näiden sivujen sisäinen hakukoneoptimointi

Sivuille, joiden sisällön hakukoneoptimointia ei noudateta, meidän on suoritettava sisällön hakukoneoptimointi sisällön päivityksen jälkeen. Tämä sisältää sivun URL-osoitteen, H1-otsikon ja -tunnisteen, metaotsikon, metakuvauksen, skeeman, kuvan hakukoneoptimoinnin, avainsanatiheyden, johdannon, toimintakehotuksen ja sisältörakenteen asettelun. Tässä menetelmässä meidän on pyydettävä manuaalinen hakemisto työn päätyttyä.

3. Paranna näiden sivujen käyttökokemusta

Jos muistat, erityyppisten zombisivustojen johdannossa mainitsimme myös ei-responsiiviset sivustot. Ratkaisu näiden sivujen optimointiin on parantaa näiden sivujen käyttökokemusta. Kuten responsiivinen muotoilu ja parannettu latausnopeus.

4. Ohjaa zombie-sivuja

Seuraava vaihe on näiden sivujen uudelleenohjaus. Saatamme uudelleenohjata sivuja, jotka eivät ole sisältöyhteensopivia ja sisältävät tärkeitä linkkejä suureen liikenteeseen tai siihen liittyvään sisältöön. Oletetaan, että meillä on artikkeleita, joiden sisältö on heikko ja joissa ei ole liikennettä, sekä suosittu ja suosittu artikkeli. Paras, mitä voimme tehdä, on ohjata kaikki nämä artikkelit pääartikkeliin ja suosituimpaan artikkeliin vahvistaaksemme tämän sivun uskottavuutta. Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan artikkelin Mikä on 301-uudelleenohjaus? .

5. Poista nämä sivut pysyvästi

Jos mikään näistä menetelmistä ei auta optimoimaan zombiesivua eikä tätä sivua ole indeksoitu ollenkaan, poista ja poista se. Voit tehdä tämän siirtymällä konsolin hakukenttään ja “Etäisyydet” -osioon, kirjoittamalla tämän sivun osoite “Uusi pyyntö” -osioon ja odottamalla, että Google poistaa sen pysyvästi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi zombisivustojen tunnistaminen ja poistaminen on tärkeää?

Koska nämä sivut tuhlaavat sivuston budjettia, ne heikentävät sivuston käyttökokemuksen laatua, alentavat tulosprosentteja ja vahingoittavat sivuston mainetta Googlessa.

Mikä on paras työkalu zombisivustojen tunnistamiseen??

Ensimmäinen ja paras työkalu on Google Search Console. Jos sivusto on pieni, seuraavassa vaiheessa voimme tunnistaa sen Manuaalisesti jossain määrin.

Kuinka zombisivustojen ongelma voidaan ratkaista?

Ensimmäinen askel on tunnistaa näiden sivujen tyyppi ja valita sitten hoito. Jos sivusto on esimerkiksi heikko sisäisen hakukoneoptimoinnin suhteen tai sen sisältö on heikko, meidän pitäisi pyrkiä vahvistamaan sen sisäistä SEO:ta tai jos löydämme sivuston, joka on todella hyödytön, meidän pitäisi poistaa se kokonaan.

Loppuhuomautukset

Tässä artikkelissa opimme erityyppisistä zombisivustoista ja menetelmistä niiden tunnistamiseksi ja optimoimiseksi. Jos sinun on tarkistettava verkkosivustosi sivut antamamme kuvauksen mukaisesti, aloita aikaisemmin. Mutta jos olet vasta aloittamassa, oppimasi tiedot auttavat sinua välttämään tällaisten sivustojen luomisen tulevaisuudessa.

Haluaisimme kuulla mielipiteitäsi ja kokemuksiasi zombie-sivustoista. Jos epäilet aihetta, jota emme ole käsitelleet tässä artikkelissa, tai jos sinulla on kokemusta, jonka haluaisit jakaa meidän ja muiden yleisöjen kanssa, käsittelemme sitä mielellämme kommenttiosiossa. Voit olla varma, että vastaamme sinulle mahdollisimman pian.