Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikä vaikutus videoilla on hakukoneoptimointiin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mikä vaikutus videoilla on hakukoneoptimointiin?

Jotta verkkosivustot näkyvät Googlen ensimmäisillä sivuilla, niiden on omaksuttava erilaisia ​​SEO-tekniikoita ja temppuja. Yksi tekniikoista, jotka voivat lisätä verkkosivuston liikennettä ja tehdä sivustosta hyvän sijoituksen Googlessa, on videon lisääminen verkkosivustolle. Videot ovat paras tapa täydentää artikkeleita, paras tapa houkutella ja pitää yleisöä sivustolla. Myös käyttäjän sivustolla viettämän ajan lisääminen (aika sivustolla) johtaa korkeampaan sijoitukseen ja näkyvyyteen sivustolla Googlen ensimmäisillä sivuilla.

Videoiden vaikutus verkkosivuston hakukoneoptimointiin:

Julkaistujen tilastojen mukaan 63 % yrityksistä käyttää videoita markkinointitarkoituksiin. Videoiden käyttö on tärkeä osa yritysten mainontastrategiaa ja auttaa niitä saavuttamaan tavoitteensa ja tulokset paljon nopeammin. Video jopa vakuutti tehtaiden johtajat käyttämään sitä tuotteidensa ja palveluidensa mainostamiseen ja hyväksyttävien tulosten saavuttamiseen. Mutta oletko edelleen skeptinen videoiden vaikutuksesta verkkosivuston hakukoneoptimointiin ja kannattaako käyttää videoita tuotteidesi mainostamiseen?

Vastataksemme tähän kysymykseen meidän on turvauduttava julkaistuihin tilastoihin ja tietoihin. Tilastot osoittavat, että yritykset, jotka ovat käyttäneet videota tai videoita mainostaakseen tai tarjotakseen palvelujaan, ovat saavuttaneet merkittäviä tuloksia. Tuloksena oli 82 prosentin kasvu näiden yritysten tuotteiden markkinoinnissa ja myynnissä. Toimittamalla nämä tilastot varmistamme, että videoiden käyttö on yksi parhaista tavoista markkinoida ja lanseerata tuotteita ja palveluita.

Tässä on yhdeksän syytä, miksi videoilla on vaikutusta verkkosivuston hakukoneoptimointiin.

1- Videoiden käyttö tekee verkkosivustosta houkuttelevamman:

Animoitu grafiikka, animaatiot ja videot voivat tehdä sivustoympäristöstä houkuttelevan käyttäjille. Videoiden käyttö verkkosivuston kaikilla sivuilla johtaa tähän. Käyttäjät ovat kiinnostuneempia videoiden katsomisesta ja sivustolla olemisesta pidempään, ja lopulta poistumisprosentti laskee.

Tutkimusten mukaan videota käyttävät verkkosivustot voivat pitää käyttäjänsä sivustolla kaksi minuuttia pidempään kuin sivustot, jotka eivät käytä videosisältöä.

2 – Video lisää asiakkaiden luottamusta:

Jotkut kuluttajat suhtautuvat edelleen skeptisesti tuotteiden ja palveluiden ostamiseen verkosta, koska he pelkäävät petoksia. Mutta 57 % kuluttajista sanoo, että tuote- tai palveluvideoiden katsominen tekee heistä itsevarmempia tehdessään ostoksia verkossa.

Videosisältö herättää käyttäjän tunteita. Näin video saa käyttäjän luottamuksen. Lisäksi luottamus on konversion ja myynnin perusta. Luottamuksen rakentamisen pitäisi olla tavoite. Koko sisältömarkkinoinnin konsepti perustuu luottamukseen ja pitkäaikaisten ihmissuhteiden Rakentamiseen.

3 – Googlen hakukone pitää videoista:

Tässä artikkelin osassa videoiden vaikutuksesta verkkosivuston hakukoneoptimointiin keskustelemme siitä, miksi Google suosii videoita käyttäviä verkkosivustoja.

Videot lisäävät vierailijoiden verkkosivustolla viettämää aikaa. Siksi pitkäaikainen läsnäolo luo luottamusta.

Ja näytä hakukoneille, että verkkosivustollasi on hyvää sisältöä. Jos verkkosivustollasi on video, verkkosivustosi näkyy 53 kertaa todennäköisemmin Googlessa. Videoiden jakamisen kautta toimiva sosiaalinen verkosto YouTube on Googlen omistama. Google oli mukana perustamassa YouTubea ja käyttää sitä, koska se uskoo, että videot auttavat vierailijoita löytämään tulokset nopeammin. Videoiden käyttäminen verkkosivustolla antaa Googlelle tunteen, että verkkosivustollasi on arvokasta sisältöä, joka voi olla hyödyllistä ja hyödyllistä yleisölle ja johtaa heidät haluttuihin tuloksiin nopeammin.

Varmista, että videosi on optimoitu hakukoneoptimointia varten YouTubessa ja muilla ilmaisilla videoiden julkaisusivustoilla. Kirjoita mielenkiintoisia otsikoita ja kuvauksia ja anna linkki tuotteidesi ja palveluidesi sivulle. Sivuston SEO:n (off-page-tekniikka) vahvistaminen ja verkkosivuston liikenteen lisääminen ulkoisen linkin kautta.

4 – Houkuttelee matkapuhelimen käyttäjiä:

Yksi syy siihen, miksi videot vaikuttavat verkkosivuston hakukoneoptimointiin, on käyttäjien käyttäytyminen. 90 % käyttäjistä katsoo videoita matkapuhelimillaan. YouTube raportoi, että matkapuhelinten kulutus kasvaa 100 % joka vuosi. Kun ihmiset rakastavat elokuvien katselua ja älypuhelinten käyttäjien määrä kasvaa, videosi yleisömäärä kasvaa päivä päivältä.

Google kertoo myös, että älypuhelinten käyttäjät ovat kaksi kertaa todennäköisemmin kuin television katsojat ja 1,4 kertaa todennäköisemmin kuin tietokoneen katsojat. On siis selvää, että älypuhelinten käyttäjät ovat enemmän tekemisissä brändeillä, jotka julkaisevat mainoksiaan videossa. Googlen mukaan brändien on otettava huomioon älypuhelinten käyttäjien henkilökohtaiset kokemukset, jotta videosisällön tuottaminen verkkosivustolle voi pitää älypuhelinten käyttäjät sitoutuneempia sivustoon, mikä johtaa korkeampiin käyttäjien pysyvyyden ja sisäisen hakukoneoptimoinnin parantumiseen. . (Sivun SEO-tekniikat)

Selittää kaiken: Oletko julkaissut uuden tuotteen tai palvelun? Ja et tiedä mistä aloittaa esittely? Hyvä ratkaisu on luoda video esittelemään tuotetta tai palvelua. 98 % käyttäjistä sanoo katsoneensa selittävän videon saadakseen lisätietoja etsimästään tuotteesta tai palvelusta. Siksi 45 % videomarkkinointia käyttävistä yrittäjistä sijoittaa etusivulleen selitysvideon. Ja 83 prosenttia näistä yritysten omistajista sanoo, että heidän kotisivuaan selittävä video oli tehokas.

Koska käyttäjät ovat kiinnostuneita katsomaan verkkosivuston tuotteista tai palveluista kertovaa videota, sivustolla pysyminen kasvaa ja videot vahvistavat sisäistä SEO-tekniikkaa (On-Page SEO -tekniikka).

Entä jos yrität myös selittää vaikeaa käsitettä? Luo liikegrafiikkaa. Animoitu grafiikka voi välittää käyttäjälle käsitteitä, joita mikään live-teksti tai video ei pysty. Liikegrafiikka on täydellinen yhdistelmä hauskaa, nostalgiaa ja yksinkertaisuutta. Ja niillä on suuri vaikutus. Lue tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja liikegrafiikasta.

6 – Kannustaa jakamaan sosiaalisessa mediassa:

Social Media Marketing Industry Reportin kahdeksantena vuosipäivänä Michael Stelzner paljasti, että 60 prosenttia sosiaalisen median markkinoijista käyttää videosisältöä.

Sosiaaliset verkostot, kuten Facebook, Instagram, Twitter ja YouTube, ovat kiinnittäneet enemmän huomiota videosisältöön. Facebook on ottanut käyttöön videoiden, live-videoiden ja video-ohjelmien mahdollisuuden nuorille (Life One Stage).

Instagram voi julkaista videoita viesteissä, tarinoissa ja igtv:ssä. Twitterissä on periskooppi. Ja Youtube on maailman toiseksi suosituin sosiaalinen verkosto.

Tietenkin Iranissa on myös ilmaisia ​​videoiden julkaisusivustoja, joita voit käyttää videomarkkinointiin ja joihin pääsee LaiteNatasha, Tamasha jne.

Muista, että käyttäjät jakavat tunteita (ei faktoja). 76 % käyttäjistä sanoo, että jos video on viihdyttävä, he jakavat videon ystävilleen. Luo siis viihdyttäviä videoita kannustaaksesi sosiaaliseen jakamiseen. Tunteet eivät varsinaisesti tuo sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, mutta sosiaalinen jakaminen voi lisätä liikennettä verkkosivustollesi ja saada sijoitetun pääoman tuottoprosenttia sieltä.

  1. Video lisää tuloksia ja myyntiä:

Voit ansaita paljon rahaa videoilla. Videoiden lisääminen tuote- tai palvelusivulle voi lisätä tuloksia 80 %. Video on erittäin tehokas riippumatta siitä, missä kontekstissa työskentelet. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, Elektroniikka-luokan mainokset lisäävät tulosprosenttia 101 %.

Videot voivat myös johtaa suoramyyntiin. Tutkimukset osoittavat, että 74 % käyttäjistä, jotka katsovat tuotetta kuvaavan videon, ostavat sen. Joten sinun on parasta aloittaa jännittävien videoiden luominen tuotteellesi nyt!

On huomattava, että tärkein aisti on visuaalinen aisti. Suurin osa aivoihimme välitettävästä tiedosta on visuaalista tietoa. Joten jos kuvat vetoavat voimakkaasti aivoihimme, kuvittele, mitä animoidut kuvat tai videot tekevät Yrityksellesi!

Verkkokaupan lisääntyminen vaikuttaa hakukoneoptimointiin, koska kun käyttäjä ostaa sivustolta, napsautussuhde ja sivustolla vietetty aika kasvavat, mikä vahvistaa sivuston SEO:ta. Sivun hakukoneoptimointitekniikka)

8 – Videolla on korkea ROI:

83 % yritysten omistajista sanoo, että videot tarjoavat hyvän sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI). Vaikka videotuotanto ei ole vielä helpoin ja kustannustehokkain tehtävä, yrittäjät käyttävät siihen silti paljon aikaa. Lisäksi online-videonmuokkaustyökalut kehittyvät jatkuvasti ja niistä on tullut kustannustehokkaampia. Ja jopa älypuhelimilla voidaan tallentaa, muokata ja julkaista upeita videoita.

Kun tuot tuotteen tai palvelun selitysvideota, sinun ei pitäisi keskittyä liikaa laatuun ja muotoiluun. Kuitenkin tuotteen täydellinen kuvaus, käyttäjien kysymyksiin vastaaminen ja käyttäjien epäilysten ja pelkojen poistaminen tämän tuotteen ostamisesta ovat tärkeämpiä.

  1. Video houkuttelee laisimmatkin käyttäjät:

Video on loistava oppimisväline, ja sitä on erittäin helppo käyttää. Tämän päivän elämä on liian kiireistä, eikä ole aikaa lukea pitkiä tuote- tai palvelukuvauksia. Nykyaikainen asiakas haluaa nähdä tuotteen toiminnassa. Siksi priorisoi videot sisältömarkkinointiprosessissa.

Videomarkkinointi voi houkutella monia käyttäjiä. Jopa laiskimmat käyttäjät nauttivat videoiden katselusta. Koska videolla et vain suojaa käyttäjän silmiä, vaan myös hänen korviaan. Ja kilpailuetusi kaksinkertaistuu.

Muutamia vinkkejä videoiden hakukoneoptimointiin:

  • Anna oikeat tiedot videosta hakukoneiden indeksointiroboteille, jotta he voivat tarkistaa videosi ja luokitella sen laadun ja videosta saatujen tietojen mukaan.
  • Lataa video, joka sisältää tekstiä tai tekstiä, joka kuvastaa videon sisältöä. Videon lataaminen tyhjälle sivulle ei välttämättä ole yhtä tehokasta.
  • Sisällön tulee määrittää video tietyillä tunnisteilla. Tämän tekevät hakukoneoptimoijat, jotta hakukoneiden indeksointirobotit ymmärtävät sen. Sivuston tässä osassa on käytetty videota.
  • On parempi käyttää suoraan samaa verkkosivustoa videoiden tai videoiden lataamiseen eikä muita verkkosivustoja, kuten Aparatia, YouTubea jne., lataamiseen.

Diplomi:

Videon julkaiseminen verkkosivustolla näyttää olevan hyödyllistä ja tärkeää hakukoneoptimoinnin kannalta. Luovat videot voivat levitä Internetiin ja kerätä miljoonia katselukertoja muutamassa päivässä. On parasta käyttää videoita kaikilla tuote- ja palvelusivuilla, mutta on useita kohtia, jotka on otettava huomioon parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Videon tulee olla verkkosivuston aiheeseen liittyvä ja houkutteleva, jotta käyttäjät voivat viipyä verkkosivustolla muutaman minuutin ja poistumisprosentti pienenee viettämällä enemmän aikaa verkkosivustolla. Videolla on myös korkea jakoprosentti.

Ja se myös lisää sivuston liikennettä. Videot lisäävät napsautussuhteita ja parantavat lopulta sijoitusta Googlen hakutuloksissa. On tärkeää tunnistaa käyttäjät ja heidän tarpeensa ja luoda heidän makuun sopiva video. Aiheehdotuksemme on tarkoitettu sinulle, jotta voit luoda videon koulutussisällöstämme, tuote- tai palvelulanseerauksistamme ja brändäyksestämme. Mitä muita aiheita ehdotat videon luomiseen?