Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikään Phone 2 ei paranna tyyliä ja teknisiä ominaisuuksia tullakseen todelliseksi kilpailijaksi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Nothing Phone 2 parantaa tyyliä ja teknisiä Ominaisuuksia tullaksesi todelliseksi kilpailijaksi

Jos ajattelit, että Nothing Phone 1 oli siistin näköinen mutta alitehoinen älypuhelin, hanki Nothing Phone 2. Uusin malli parantaa suorituskykyä ja toimintoja, joten se on arvokas kilpailija kaikille Android-puhelimille.

Ne, jotka haluavat suuren näytön, rakastavat 6,7 tuuman 120 Hz LTPO OLED -näyttöä, joka tarjoaa 1080p-resoluution ja 1600 nitin huippukirkkauden. “2.5D” taustaan ​​integroitua tunnusmerkkivaloa on myös parannettu, ja se loistaa nyt kirkkaammin ja monimutkaisemmilla sarjoilla, jotka kertovat yhdellä silmäyksellä, soitetaanko sinulle, vastaanotetaanko tekstiviesti vai onko toimitus tai Uber saapumassa .

Nothing Phone 2 toimii Snapdragon 8+ Gen 1 -sirulla, joka tarjoaa 80 % enemmän nopeutta edeltäjäänsä verrattuna ja mahdollistaa RAW HDR -kuvauksen kahdeksalla ruudulla ja 4K-videon 60 ruudulla sekunnissa.

Molemmat takakamerat ovat 50 MP, etukamera 32 MP. Ominaisuudet, kuten “toimintatila”, “superresoluutioinen” digitaalinen zoom ja objektien seuranta varmistavat paremman videon ja kuvanlaadun. Latausaika on vain 55 minuuttia ja 4 700 mAh:n akku kestää kauemmin (vaikka tarkkaa aikaa ei ole määritelty) kuin Phone 1.

Lukijat ovat tukeneet TECFRE:tä vuodesta 2022 lähtien. Jos teet ostoksen verkkosivustollamme olevan linkin kautta, voimme ansaita kumppanipalkkion. Emme hyväksy korvauksia Arvosteluista.