Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mikset lataa puhelintasi yöllä aamuun asti?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi et lataa puhelintasi yöllä aamuun asti?

Saatat ajatella, että laitteesi latautuu kunnolla, kun kytket sen pistorasiaan nukkuessasi, koska et enää käytä sitä. Nykyään älypuhelimilla on kuitenkin Mahdollisuus ladata puhelimesi 100%. Heti kun syyttäjä saapuu, tämä toiminta lopetetaan.

Toisaalta puhelimemme kuluttaa jonkin verran latausta jatkuvasta käytöstään päivällä ja yöllä, jolloin laitteen lataus laskee alle 100 %, vaikka et käytä puhelinta ja se on kytketty laitteeseen. latausprosessi alkaa uudelleen.

Korjataan ja tämä ongelma, nimittäin laitteesi akun lataus, aiheuttaa vaurioita ja vaurioita Puhelimesi virtalähteeseen.

Miten akun käyttöikä määritetään?

Epäilemättä kaikki käyttäjät haluavat puhelimelleen pidemmän akunkeston, koska mikään yritys ei voi antaa käyttäjilleen takuuta puhelimen akun kestosta, koska puhelimia käyttävien käyttäjien määrä vaihtelee ja tämä ongelma aiheuttaa eron kunkin puhelimen akun kestoiässä. . . Siksi kaikki käyttäjät ärsyyntyvät puhelimen akun vaihtamisesta.

Ladattavat akut menettävät kapasiteettiaan hitaasti ajan myötä (vaikka et käyttäisi niitä). Lähes vuoden säännöllisen puhelimen käytön jälkeen huomaat akun kapasiteetin laskevan. Jopa puhelimet, jotka eivät vaatineet kahden päivän latausta yhdellä latauksella lanseerauksen yhteydessä, melkein menettävät tämän ominaisuuden vuoden kuluttua.

Älypuhelinvalmistajat määrittävät puhelimen käyttöiän “akun latausjakson” perusteella. Yksittäisen akun latausjakso määritellään 0-100 %:n lataukseksi, eli kuinka kauan kestää, että latausprosentti palaa nollaan. Odotettujen latausjaksojen määrä kertoo, kuinka kauan akku kestää täyden syklin ennen kuin kapasiteetti heikkenee merkittävästi.