Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi älypuhelimien vedeneristys ei ole niin tärkeää?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi älypuhelimien vedeneristys ei ole niin tärkeää?

Näissä tapauksissa, vaikka yrität palauttaa puhelimen ulkoasun aiempaan tilaan, ihmettelet todennäköisesti miksi näin tapahtui. Tämä aukko mahdollistaa enemmän pölyn tai veden pääsyn puhelimeen.

Syynä tällaisiin aukkoihin voi olla suuri paine sinulta. Jos olet kuitenkin varma, että olet yrittänyt kovasti puhdistaa tämän alueen, se johtuu todennäköisesti siitä, että liima, joka pitää kehyksen puhelimen ympärillä olevassa kehyksessä, on irronnut.

Vaikka ulkonäkö näissä koteloissa on palannut entiseen tilaansa, todennäköisesti puhelimen vedenpitävyys (jos sellainen on) on kadonnut eikä sen IP68-sertifiointiin voi enää luottaa.

Ero välillä vedenkestävä ja kestävä puhelin

Jos tarkastelet lippulaiva- ja huippuluokan puhelimien teknisiä tietoja, huomaat, että useimmissa niistä on jonkin verran veden- ja pölynkestävyyttä. Suurin osa niistä on IP67- tai IP68-sertifioituja, mikä lausutaan IP Six Seven tai Six ET.

Olemme jo selittäneet yksityiskohtaisesti, mitä kukin näistä numeroista tarkoittaa edellisessä Artikkelissa. Koko lausunnon saat alla olevasta linkistä. Ei ole kuitenkaan paha tietää, että mitä korkeammat nämä luvut ovat, sitä paremmin laite kestää vettä ja pölyä.

Sinun on pidettävä mielessä, ettet anna yrityksen mainonnan pettää, että mikään näistä älypuhelimista ei ole vedenpitävä.

Nämä puhelimet ovat vain vedenkestäviä eivätkä siksi ole turvallisia nesteitä vastaan. Tämä tarkoittaa, että jopa IP68-sertifioitu puhelin (tällä hetkellä puhelimien suurin vastustuskyky) voi vaurioitua veden sisäänpääsyssä tietyissä olosuhteissa.

Miksi puhelimet eivät ole aina vedenkestäviä?

Jos menet Applen verkkosivustolle ja avaat iPhonen . “Roiskeenkestävyys ei ole pysyvää, ja pöly ja vastustuskyky voivat pienentyä ajan myötä.”

Tämä ei koske vain Applen iPhoneja. Mikä tahansa puhelin voi menettää vedenkestävyytensä ajan myötä pelkästä jatkuvasta käytöstä. Lisäksi laitteen liimat irtoavat erittäin kuumalla säällä, vahingossa roiskumalla ja altistuessaan suolavedelle.

Pölyhiukkasia voi päästä sisään myös kaiuttimien virtalähteen kautta. Jos näytön lasi rikkoutuu, se vaikuttaa myös puhelimen vedenkestävyyteen.

Tämän lisäksi sinun tulee tietää, että melkein mikään yritys ei korjaa laitettasi takuun puitteissa, jos on näyttöä siitä, että puhelin on vaurioitunut veden tunkeutumisesta.

Pitäisikö meidän kiinnittää huomiota puhelimien vedenpitävyyteen vai ei?

Tietysti vastusstandardi on parempi kuin sen puuttuminen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että puhelinvalmistajat eivät ota näitä sertifikaatteja huomioon, jotta heidän tuotteet voivat uida merellä puhelimen kanssa.

Itse asiassa nämä IP-osoitteet on suunniteltu varmistamaan, että sadepisarat tai vahingossa puhelimen kyljelle putoavat lasit ja muutama tippa puhelimeen eivät vahingoita puhelintasi pysyvästi.

Riippumatta siitä, onko Puhelimellasi vedenpitävä sertifikaatti vai ei, on parempi ylläpitää sitä terveellä järjellä. Jos puhelin joutuu vahingossa alttiiksi vedelle, kuivaa kosteus välittömästi pyyhkeellä.

Ei Käytä hiustenkuivaajaa ja Tehdä Älä lataa puhelinta ennen kuin se on täysin kuiva.