Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi Bereal sanoo, että ilmoitus on, vaikka sitä ei ole?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Bereal sanoo, että ilmoitusta on, vaikka sitä ei ole?

Monet sosiaalisen median sovellukset, jotka ovat rakentaneet miljoonien käyttäjäkunnan ympäri maailmaa, käyttävät usein laajoja sisällönvalvontaalgoritmeja tarjotakseen käyttäjille sisältöä, josta sovellus uskoo heidän pitävän, sen sijaan, että sisältöä tekijöiltä, ​​joita haluat nähdä.

BeReal toivoo voivansa muuttaa tämän rohkaisemalla käyttäjiä julkaisemaan ja katsomaan ystäviensä alkuperäistä, valvomatonta sisältöä. Tämä tarkoittaa myös, että sovellus vähentää järjetöntä määrää ilmoituksia, joita monet näistä Sovelluksista lähettävät käyttäjilleen.

Se, että sovellus pyrkii vähentämään sosiaalisen median ilmoituksia käyttäjiensä puhelimissa, ei tarkoita, että se aina tekee. Tässä artikkelissa tarkastellaan, miksi BeReal lähettää sinulle ilmoituksia, kun Sovelluksessa ei tapahdu mitään ilmoituksen arvoista.

Lue myös: Miksi Bereal-profiilikuvani ei tallennu? 7 korjausta

Jatkuva ilmoitusvirhe vaikutti enimmäkseen iOS-käyttäjiin, joissa sovelluksen ilmoitus pysyy edelleen ilmoitusalueella jopa sen jälkeen, kun olet napauttanut sitä avataksesi sovelluksen, minkä teoriassa pitäisi hylätä kaikki sovelluksen ilmoitukset.

Sekä iOS- että Android-käyttäjät ovat kuitenkin raportoineet, että joskus ilmoitusta ei hylätä. Syitä tähän ovat mm.

  • Huono Internet-yhteys.
  • Virhe/häiriö sovelluksessa.
  • Vioittunut sovellusvälimuisti.

Tässä on neljä korjausta, joita voit kokeilla.

Tyhjennä välimuisti

Joskus vioittunut välimuisti tai vioittuneet tiedot sovelluksessa voivat myös aiheuttaa tällaisia ​​​​häiriöitä. Kuinka tyhjentää BeReal-sovelluksen välimuisti.

  • Siirry puhelimen asetuksiin ja napauta Sovellukset ja ilmoitukset.
  • Näpäytä Näytä kaikki sovellukset ja etsi BeReal luettelosta. Jos olet äskettäin käyttänyt BeRealia, se näkyy myös äskettäin käytetyissä sovelluksissa.
  • Näpäytä Ole rehellinen.
Miksi Bereal-profiilikuvaani ei ole tallennettu?  7 korjaustaMiksi Bereal-profiilikuvaani ei ole tallennettu?  7 korjausta
  • Napauta sitten Tallennus ja välimuisti.
  • Napauta sitten Tyhjennä välimuisti Painike.

Tämän pitäisi hylätä ilmoitus.

Tarkista internet

Nyt on myös hyvä aika tarkistaa, onko sinulla toimiva nettiyhteys. Jos sinulla on WiFi, varmista, että sinulla on aktiivinen yhteys eikä signaaliongelmia. Jos käytät matkapuhelindataa, varmista, että se on päällä ja että verkkopeitto on hyvä.

Reitittimen uudelleenkäynnistäminen voi auttaa poistamaan useita näennäisesti satunnaisia ​​Internet- ja yhteysongelmia, jotka saattavat haitata yhteyttäsi BeRealin palvelimiin eivätkä siten hylkää ilmoitusta.

Päivitä sovellus

Toinen syy, miksi profiilikuvasi ei päivity, voi johtua yksinkertaisesti vanhentuneesta sovelluksen versiosta. Päivitä sovellus laitteestasi riippuen Google Play Kaupasta tai Apple App Storesta nähdäksesi, auttaako se.

Asenna sovellus uudelleen

Jos päivitys ei auttanut, poista sovellus puhelimestasi ja siirry vastaavaan sovelluskauppaan lataamaan se uudelleen. Uudelleenasennus poistaa usein kaikki vioittuneet sovellustiedostot, jotka saattavat vaikuttaa sen toimintaan ja voivat korjata tällaiset virheet.

Lue myös: Voiko sinut hakkeroitua Instagram DM:n kautta?