Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi en voi muuttaa ikääni Pinterestissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi en voi muuttaa ikää Pinterestissä?

Kysyikö Pinterest syntymäaikaasi? Etkö voinut päivittää syntymäaikaasi tilissäsi? Vai oletko saanut sähköpostin, että tilisi on poistettu käytöstä? Tämä kaikki on osa Pinterestin yritystä “tarjoaa henkilökohtaista kokemusta, kuten asiaankuuluvia suosituksia ja mainoksia.” Se auttaa myös suojaamaan Pinterest-yhteisöä.

Käyttäjät eivät ole pidättäytyneet ilmaisemasta tyytymättömyyttään sellaisilla alustoilla kuin Reddit Pinterestin uusilla ikääntymistoimenpiteillä. Monet valittavat, etteivät he hyväksy ikäkohtaisen sisällön ja mainosten vastaanottamista, kun taas jotkut sanovat, että heidän tilinsä on poistettu käytöstä, vaikka he olivat virallisesti ylittäneet vähimmäisiän. Mutta katsotaanpa, miksi alusta toi nämä muutokset.

Pinterestin alaikäisten turvallisuusstandardeista on keskusteltu verkossa viime kuukausina, ja alusta on sittemmin ottanut käyttöön uusia iän varmistustoimenpiteitä. Vaikka Pinterestin vähimmäisikävaatimus tilin luomiselle ja ylläpitämiselle oli 13 vuotta (pieniä vaihteluita riippuen käyttäjän sijainnista ja ikäkriteereistä, joiden perusteella suostumuksensa maan tietosuojalakeihin), havaittiin, että monet profiilit olivat paljon nuorempia käyttäjiä.

Miksi Pinterest poistaa tilit käytöstä?

Osana turvatoimiaan, jos käyttäjän ikä on alle tilillä määritetyn syntymäajan mukaan määritetyn ikävaatimuksen (mukaan lukien henkilöt, jotka ovat saattaneet ilmoittaa väärän syntymäajan, jonka mukaan he ovat ikävaatimuksen alapuolella), olisit saanut sähköpostiisi ilmoituksen, että tilisi on poistettu käytöstä.

Miksi en voi muuttaa syntymäaikaa Pinterestissä?

Yleensä voit muuttaa syntymäaikaasi napsauttamalla ja valitsemalla avattavan valikon nuolta profiilikuvakkeen vieressä asetukset ja päivitä syntymäaikasi klo Henkilökohtaisia ​​tietoja Tab.

Jos tilisi syntymäaika kuitenkin osoittaa, että olet alle 18-vuotias, et voi muokata sitä ilman iän vahvistusprosessia. Voit edelleen käyttää Pinterestiä vahvistamatta ikäsi, mutta sinulla on rajoitettu pääsy ominaisuuksiin alustan ominaisuuksien perusteella. Teini-ikäisten turvallisuusvaihtoehdot.

Kuinka poistan Twitch-tilini käytöstä tai poistan sen käytöstä?

Kuinka vahvistan iäni Pinterestissä?

Jos kohtaat jonkin yllä olevista kahdesta ongelmasta, vaikka olet virallisesti vähimmäisiän yläpuolella, toimi seuraavasti:

Vaihe 1: Avaa Pinterest-tilin deaktivointisähköposti tai iän vahvistussähköposti, jos pyysit muutosta syntymäaikaasi.

Vaihe 2: Lähetä valitus sähköpostissa olevan linkin kautta. Pinterest suosittelee, että kaikki valitukset lähetetään tämän linkin kautta. Huomaa, että se vanhenee 7 päivän kuluessa. Tämän jälkeen sinun on otettava yhteyttä tukitiimiin sähköpostitse verkkosivustolla.

Vaihe 3: Lähetä selkeitä kuvia asiakirjoistasi, kuten: B. henkilökorttisi tai syntymätodistuksesi Turvallisesti (mieluiten ilman salamaa, jotta voit käyttää valkoisia alueita) iän varmistusta varten saamasi linkin kautta. Sinun on ehkä myös ladattava kuva itsestäsi varmistaaksesi, että asiakirjat ovat sinun.

Pinterest on nimittänyt kolmannen osapuolen vahvistuskumppanin, eikä se hyväksy suoraan arkaluonteisia asiakirjoja, kuten henkilöllisyystodistusta ja syntymätodistusta.

Jos mietit, kuinka turvallinen prosessi on, Pinterest mainitsee, että sen varmennuskumppani on PCI Level 1 -yhteensopiva, korkein maailmanlaajuisesti tunnustettu tietoturvastandardi.

Vaihe 4: Vahvistusprosessi voi kestää jopa viisi arkipäivää. Saat tämän jälkeen sähköpostin, jossa on vastalauseesi tulos.

Vaihe 5: Jos sähköpostissa sanotaan, että valituksesi on onnistunut, voit kirjautua takaisin tilillesi, koska se on sitten aktivoitu uudelleen.

Vaihe 6: Jos sähköpostissa mainitaan, että valituksesi on hylätty, tilisi pysyy poissa käytöstä. Voit lähettää sähköpostia [email protected] pyytääksesi uutta valituslinkkiä.

Miksi Pinterest tarvitsee syntymäaikani?

Kuten mainittiin, Pinterestin iän Vahvistaminen edellyttää syntymäaikasi vahvistusta. Jos kuitenkin epäilet henkilökohtaisten tietojen jakamista sosiaalisen median alustalla, tässä on lisätietoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään Pinterestin perustelut ja asiakirjojen verkossa jakamisen yksityisyyteen liittyvät vaikutukset.

  • Toisaalta Pinterest on ryhtynyt toimenpiteisiin varmistaakseen, että käyttäjät eivät riko alaikävaatimuksia ja pääsevät käsiksi ikään sopivaan sisältöön tehdäkseen alustasta turvallisemman yhteisölleen, erityisesti teini-ikäisille käyttäjille.
  • Toisaalta, jos annat henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja (PII), kuten syntymäaikasi, ja käyt läpi vahvistusprosessin, jossa sinun on toimitettava arkaluontoiset asiakirjat, kuten viranomaisen myöntämä henkilöllisyystodistus ja syntymätodistus, mahdollistaa tietojen väärinkäytön tai vuotamisen. yleisölle, mikä voi johtaa mahdolliseen tietomurtoon.

Hyvät ja huonot puolet punnitsemalla käyttäjät voivat ilmoittaa syntymäaikansa ja ansioluettelonsa alustan kautta, jolla on pääsy kaikkiin ominaisuuksiin; älä ilmoita syntymäaikaasi ja rajoita alustan käyttöäsi; pyytää vahvistusta, jos hänen tilinsä on poistettu käytöstä tai syntymäaikaa muutetaan voidakseen käyttää alustaa kaikilla sen ominaisuuksilla; ei enää käytä alustaa. Käyttäjä voi itse päättää, mikä vaihtoehto on hänelle paras.

Lue myös: Miksi Pinterest ei toimi?

Sisällysluettelo