Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi Instagram kaatuu jatkuvasti? Nopea ratkaisu

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Instagram kaatuu jatkuvasti? Nopea ratkaisu

Instagram on tällä hetkellä yksi suosituimmista sosiaalisen median verkostoista. Alustaa käytetään ensisijaisesti sovelluksen kautta. Tämä tarkoittaa, että jos sovellus lakkaa toimimasta, se vaikuttaa verkkoon pääsyyn.

Tässä artikkelissa käydään läpi joitakin ratkaisuja, miksi Instagram-sovelluksesi kaatuu jatkuvasti.

Jos Instagram-palvelimissa on ongelmia, et voi korjata tätä virhettä. Sinun on odotettava, kunnes palvelimet palaavat verkkoon. Palvelimet korjataan yleensä muutamassa tunnissa. Tarkista, toimivatko Instagram-palvelimet oikein, mene osoitteeseen Alasilmaisin.

Lue myös: Kuinka sammuttaa aktiivinen tila Instagramissa?

Olemme sanoneet sen ennenkin, ja sanomme sen uudelleen: laitteen uudelleenkäynnistäminen voi tehdä ihmeitä näennäisesti satunnaisissa ongelmissa. Jos et saa Instagram-ilmoituksiasi, yritä käynnistää puhelimesi uudelleen nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelman.

Sinun tulisi myös yrittää tarkistaa Instagram-sovelluksen päivitykset. Siirry Google Play -kauppaan tai Apple App Storeen ja tarkista, onko sinulla päivityksiä. Jos päivityksiä on saatavilla, asenna ne välittömästi ja yritä uudelleen.

Jos päivitys ei toiminut, yritä poistaa sovellus puhelimestasi ja asentaa se uudelleen. Tämä voi auttaa päivittämään asioita ja poistamaan vioittuneet tiedostot tai tiedot, jotka voivat vaikuttaa sovelluksen toimintaan.

Sovelluksen välimuistin tyhjentäminen voi poistaa vioittuneet tiedostot tai tiedot, jotka voivat vaikuttaa Instagramin toimintaan.

  • Näpäytä Sovellukset ja ilmoitukset.
  • Näpäytä Näytä kaikki sovellukset ja löydä Instagram luettelosta. Jos olet äskettäin käyttänyt Instagramia, se näkyy myös viimeaikaisissa sovelluksissa.
  • Näpäytä Instagram.
Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?
  • Napauta sitten Tallennus ja välimuisti.
  • Napauta sitten Tyhjennä välimuisti Painike.

Lue myös: Miksi en voi seurata muita ihmisiä Instagramissa? 8 korjausta

Voit yrittää kirjautua ulos Instagramista ja kirjautua sisään uudelleen nähdäksesi, ratkaiseeko se ongelman.

Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?Kuinka korjata Instagram-ilmoitukset, jotka eivät toimi?
  • Napauta profiilikuvaasi sovelluksen oikeasta alakulmasta.
  • Napauta sitten kolminkertainen vaakapalkki (hampurilainen) Valikkokuvake oikeassa yläkulmassa.
  • Näpäytä Asetukset.
  • Vieritä seuraavan sivun alaosaan ja napauta Kirjautua ulos.

Joku on saattanut poistaa käytöstä Instagram-tallennusoikeudet. Korjaa tämä ongelma Napauttamalla Asetukset > Sovellukset > Instagram > Luvat > Ota tallennus käyttöön.Jos et halua Instagramin tietävän sijaintiasi tai kuuntelevan, mistä puhut, sammuta mikrofoni ja sijaintiluvat. Voit pelata lupien kanssa nähdäksesi, aiheuttaako tietyn luvan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Instagramin kaatumisen.

Verkkoasetusten nollaaminen voi myös auttaa korjaamaan puhelimesi Internet- tai yhteysongelmia, jotka aiheuttaisivat ongelmia Instagramin toiminnassa.

Tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme saadaksesi selville, kuinka verkkoasetukset palautetaan Android- ja iOS-laitteille.

Lue myös: Miksi Instagram-tarinani ovat epäselviä?