Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi kelan lataus on juuttunut Facebookiin? Nopea ratkaisu

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi kelan lataus on juuttunut Facebookiin? Nopea ratkaisu

Facebook on jatkuvasti muuttunut ja parantunut tukemaan uudentyyppistä sisältöä. Reelsin julkaisun myötä käyttäjät voivat nyt ilmaista itseään luovasti mukaansatempaavien videoiden avulla, kuten muiden alustojen lyhytmuotoiset videoominaisuudet. Kuten minkä tahansa tekniikan kanssa, käyttäjillä voi kuitenkin toisinaan esiintyä ongelmia rooleinsa lataamisessa.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet syistä, jotka aiheuttavat kelan jumissa lataamisen Facebookiin, ja joitain tapoja korjata ongelma.

Mistä syistä kelan lataus juuttuu Facebookiin?

Alla olemme maininneet syitä, miksi kelan lataukset juuttuvat Facebookiin.

  • Huono Internet-yhteys.
  • Ongelmia Facebook-palvelimen kanssa.
  • Tiedostomuotoongelmia.
  • Käyttää vanhentunutta sovellusversiota.

Kuinka kauan Facebook-videot voivat olla uutissyötteessä?

Miten ongelma voidaan korjata?

Olemme selittäneet joitain menetelmiä, jotka voivat auttaa sinua ratkaisemaan Facebookiin juuttuneiden videoiden lataamisen ongelman.

Tarkista Internet-yhteys

Heikko tai epävakaa Internet-yhteys on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Reel-latauksesi juuttuu Facebookiin. Vakaa Internet-yhteys on tärkeä onnistuneiden videoiden lataamisen kannalta. Tarkista Internet-yhteytesi ja käynnistä langaton reititin uudelleen tai vaihda toiseen verkkoon latausnopeuden parantamiseksi.

Tarkista palvelimen tila

Joskus Facebookin palvelimilla voi olla ongelmia, jotka vaikuttavat kaikkien käyttäjien latausprosessiin. Nämä palvelinongelmat eivät ole sinun hallinnassasi, ja ne voivat aiheuttaa tilapäisiä ongelmia roolesi lataamisessa. Tällaisissa tapauksissa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa, että Facebook korjaa ongelman.

Kirjaudu uudelleen Facebook-tilillesi

Tilapäisten häiriötekijöiden vuoksi roolien lataamisessa voi esiintyä ongelmia. Kokeile kirjautua ulos ja sitten takaisin Facebook-tilillesi. Tämä prosessi voi päivittää tilisi istunnon ja Mahdollisesti ratkaista lataukseen liittyvät ongelmat.

Kuinka voin estää Facebook-kommentteja avautumasta uuteen ikkunaan?

Päivitä sovellus

Facebook-sovelluksen vanhentuneen version käyttäminen voi johtaa erilaisiin ongelmiin, kuten rullien lataamiseen. Facebook julkaisee säännöllisesti päivityksiä virheiden Korjaamiseksi ja käyttökokemuksen parantamiseksi. Jos sinulla ei ole uusinta versiota, saatat kohdata yhteensopivuusongelmia.

Muuta tiedostomuotoa

Jos sinulla on jatkuvasti ongelmia kelan latauksissa, sinulla voi olla yhteensopivuusongelmia videomuodossasi. Tällaisissa tapauksissa videomuodon muuttaminen voi auttaa ratkaisemaan ongelman. Voit muuntaa tiedostomuodon käyttämällä mitä tahansa luotettua videon muunnostyökalua.

Tarkista Facebookin videovaatimukset

Videon vaatimukset vaihtelevat sen mukaan, mihin ne ladataan. Kelan tulee olla enintään 60 sekuntia pitkä, se voi olla enintään kolme sekuntia pitkä ja suositeltu muoto on MP4. Jos video ei täytä näitä vaatimuksia, se ei välttämättä lataudu oikein Facebookiin.

Korjaus: Lataamani video ei näy Facebookin uutissyötteessä

Sisällysluettelo