Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi meidän pitäisi ottaa verkkosivuston nopeuden optimointi vakavasti?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi meidän pitäisi ottaa verkkosivuston nopeuden optimointi vakavasti?

Et ehkä usko sitä, mutta verkkosivuston nopeuden optimointi on yksi toimenpiteistä, joka liittyy suoraan sivuston sijoitukseen ja kohdeyleisömme käyttökokemukseen. Mikään ei ole pahempaa kuin ryhtyä kaikkiin SEO-toimiin, mutta unohtaa lisätä verkkosivuston nopeutta!

Verkkosivuston nopeuden optimointi on käyttökokemuksen sykkivä sydän ja parantaa käyttökokemusta enemmän kuin mikään muu Sivun suurennuson luonnollinen napsautussuhde. Jos et ole vielä ottanut sivuston nopeutta vakavasti, lue eteenpäin saadaksesi tietoa sivuston nopeuden erilaisista vaikutuksista hakukoneoptimointiin ja tutustu välittömiin ja ammattimaisiin ratkaisuihin sivuston nopeuden lisäämiseksi .

Miksi meidän pitäisi ottaa verkkosivuston nopeuden optimointi vakavasti?

Ensimmäinen mieleesi tuleva kysymys saattaa olla kuinka tärkeää on optimoida verkkosivuston nopeus. Vastauksena tutkimukset osoittavat, että käyttäjä odottaa vain 0,3–3 sekuntia verkkosivuston avautumista. Jos verkkosivustomme latautuminen kestää kauemmin ennen kuin se näyttää lisää tietoa, käyttäjä menettää huomionsa ja voi sulkea selainikkunan!

Nopeamman latausnopeuden verkkosivustoilla on alhaisemmat välittömät poistumisprosentit, korkeammat tulosprosentit ja parempi sijoitus maksuttomissa hakutuloksissa, ja mikä tärkeintä, ne tarjoavat paremman käyttökokemuksen yleisöllesi. Hitaat verkkosivustot tuhlaavat virallisesti SEO- ja verkkosivustojen ylläpitokustannuksia ja vahingoittavat brändiämme. Toisaalta verkkosivujemme nopeampi latautuminen vaikuttaa positiivisesti liikenteeseen, käyttäjien säilyttämiseen ja parempaan myyntiin. Alla tutkimme yksityiskohtaisesti sivun nopeuden vaikutusta hakukoneoptimointiin.

Verkkosivuston nopeuden optimoinnin merkitys tekniselle SEO:lle

Google on toistuvasti todennut, että verkkosivujen nopeus on yksi tärkeimmistä tekijöistä niiden sijoituksessa, koska se liittyy suoraan sivuston käyttökokemukseen. Juuri tästä syystä Google esitteli Mobile First Index -algoritmin vuonna 2018. Tämän algoritmin käyttöönoton myötä verkkosivustojen oli ryhdyttävä toimiin nopeuttaakseen mobiiliversionsa verkkoversion lisäksi. Mutta ongelma ei lopu tähän, koska verkkosivuston nopeuden optimointi vaikuttaa tekniseen hakukoneoptimointiin kahdessa ulottuvuudessa:

1. Optimoi verkkosivuston nopeus ja paranna käyttökokemusta tai käyttökokemusta

Sivuston nopeuden lisääminen parantaa käyttökokemusta. Kun verkkosivustomme latautuu nopeammin, käyttäjä pysyy verkkosivustolla pidempään, ja se on hienoa Googlelle!

Käyttäjien hakukokemuksen parantaminen on Googlen perimmäinen tavoite. Tästä syystä ensimmäinen mobiilialgoritmi otettiin käyttöön, jotta sivustot eivät vain nopeuttaisi sivustojensa työpöytäversiota, vaan myös optimoivat sivustonsa mobiiliversiota ja parantavat Googlesta mobiilihakuja tekevien yleisöjen käyttökokemusta.

2. Optimoi verkkosivuston nopeus ja nosta tulosprosentteja

Hitaat verkkosivustot poistavat muuntoprosentit. Tulosprosentti ei välttämättä liity suoraan hakukoneoptimointiin, mutta jos tiedät, että Googlen tilastojen mukaan 47 % kävijöistä haluaa verkkosivujen avautuvan alle 2 sekunnissa, muutat mielesi!

Saman tilaston mukaan 40 % käyttäjistä hylkää sivun, jos se ei avaudu 3 sekunnin kuluessa. Tämä tarkoittaa, että jos verkkosivustomme latautuminen kestää yli kolme sekuntia, menetämme lähes puolet vierailijoistamme ennen kuin he tulevat verkkosivustolle. Pelkästään tällä on valtava vaikutus mahdolliseen tulosprosenttiin, koska on erittäin epätodennäköistä, että he palaavat verkkosivustollemme tämän kokemuksen jälkeen. Ymmärtääksesi tämän ongelman paremmin, suosittelemme vierailemaan sivulla ” SEO ” Artikkeli.

Tutustu Core Vital Webin moderneihin tekniikoihin

Nyt kun ymmärrämme, kuinka tärkeää verkkosivuston nopeuden optimointi on hakukoneoptimoinnissa, on aika tutustua Googlen tärkeisiin ydintekijöihin verkkosivuston nopeuden arvioinnissa. Core Web Vital on joukko mittareita, jotka Google otti käyttöön vuonna 2021 arvioidakseen tärkeitä käyttökokemuksen näkökohtia verkkosivustoa ladattaessa. Näitä tekijöitä ovat:

Lcp (suurin sisällön sisältävä maali)

Core Web Vitalsin ensimmäinen ja tärkein kriteeri on Sivuston Lcp-arvo. Tämä mittari osoittaa, kuinka kauan kestää, ennen kuin sivuston suurin sisältö näkyy käyttäjille. Lcp:tä käytetään mittaamaan sivun pääsisältöelementin koko renderöintiaika.

Cls (kumulatiivinen asettelun muutos)

Mikä on CLS? Se on tärkeä ja käyttäjälähtöinen kriteeri arvioitaessa verkkosivuston visuaalista vakautta. Tämä mitta mittaa sivun asettelun äkillisiä muutoksia, jotka tunnetaan nimellä pomppiminen latauksen aikana. Mitä pienempi CLS, sitä parempi verkkosivuston käyttökokemus.

Ttfb (aika ensimmäiseen tavuun)

Mikä on TTFB? Aikaväli on, kun selain muodostaa yhteyden palvelimeen. Tämä kriteeri mittaa tarkan ajan ensimmäisen yhteyden muodostamisen palvelimeen ja sivun sisällön lataamisen välillä. Mitä suurempi luku, sitä kauemmin sivun näkyminen käyttäjälle kestää.

Tti (Time To Interactive)

Tti on aika, joka kuluu sivun muuttumiseen interaktiiviseksi. Tämä interaktiivisuus sisältää arvokasta sisältöä, ajan, joka kuluu näkyvien elementtien latautumiseen, ja sivu reagoi käyttäjän vuorovaikutukseen 50 millisekunnin sisällä. Jos haluat lisätietoja optimoinnista, suosittelemme lukemaan artikkelin ” Mikä on tti?

Tbt (koko estoaika)

Tbt on Lcp:n ohella tärkein mittari sivustollemme Page Speed ​​​​​​Insightsissa. Tämä mittaa, kuinka käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivun kanssa ja kuinka kauan sivu ei voi vastaanottaa syötteitä käyttäjiltä. Jos haluat lisätietoja optimoinnista, suosittelemme lukemaan artikkelin ” Mikä on TBT?

Google mittaa näitä tekijöitä arvioidakseen verkkosivustomme nopeutta. Verkkosivustosi nopeuden optimoimiseksi sinun on parannettava verkkosivustosi sijoitusta kunkin näistä tekijöistä. Seuraavassa osiossa esittelemme verkkosivuston optimointimenetelmiä.

Verkkosivuston nopeuden optimointikoulutus 14 välittömällä ja ammattimaisella menetelmällä

Tässä ilmainen SEO opetusohjelma Haluamme esitellä sinulle menetelmiä, joilla voit merkittävästi lisätä sivustosi nopeutta. On olemassa useita tapoja optimoida verkkosivuston nopeutta, mutta esittelemme sinulle parhaat ja käytännöllisimmät:

1. Käytä nopeaa isännöintiä lisätäksesi verkkosivuston nopeutta

Ensimmäinen ja tärkein tekijä verkkosivuston nopeuden lisäämisessä on nopeiden isäntien valinta. Isännöinnillä on valtava vaikutus verkkosivuston hidastumiseen tai nopeuttamiseen, ja valitettavasti useimmat hakukoneoptimoijat eivät ole tietoisia tästä. Ostaaksemme isäntiä meidän ei pitäisi edes mennä jaetuille isännille, koska meillä on useita muita sivustoja omistetulla palvelimella ja heidän tämän resurssin käyttö hidastaa sivustoamme.

2. Ota LAZY LOAD käyttöön

Kun vierailemme sivulla, selain alkaa yleensä ladata kaikkia verkkosivuston elementtejä ja kuvia. Tämä prosessi voi kestää yli 5 sekuntia tuhansista koodeista ja kuvista huolimatta, mikä aiheuttaa käyttäjien väsymystä ja lisää sivuston poistumisprosenttia. LAZY LOAD sallii selaimen ladata vain sivun näkyvät osat verkkosivustolle siirtymisen jälkeen ja ladata alaosat käyttäjän rullattaessa.

3. Optimoi verkkosivustosi malli

Sivustomallien optimointi on yksi sivuston nopeuden optimointitekijöistä. Koodausmalleissa on useita tekijöitä, kuten vanha ja epätyypillinen koodi, paljon kommenttikoodia, liiallinen JS-koodin käyttö, raskaat kuvat ja sisäänrakennettu CSS-koodi, jotka voivat hidastaa verkkosivustoa. Näitä tekijöitä voidaan muuttaa mukautetuissa muodoissa, mutta niitä ei voi muuttaa valmiissa muodoissa, ja sinun on vaihdettava sivustomalli.

4. Optimoi sivuston kuvakoot

Et ehkä usko sitä, mutta kuvan koon pienentäminen verkkosivustolla lisää huomattavasti nopeutta. Joukkokuvat vaikuttavat verkkosivuston optimoinnin nopeuteen, koska ne latautuvat hitaasti ja täyttävät selaimen välimuistin. Tätä varten meidän on tiedettävä verkkosivuston eri sivuilla olevien kuvien koko ja suunniteltava kuvat näiden mittojen mukaan. Muuta kuvien kokoa mahdollisimman pieneksi myös Photoshop-ohjelmistossa. Suosittelemme lukemaan artikkelin kuvakoon pienennysohjelmistosta.

5. Optimoi verkkosivuston kotisivu

Sivuston pääsivu on sivuston vierailluin sivu. Siksi nopea lataus on tärkeämpää kuin mikään muu sivu. Tämä sivu tulee optimoida rakenteesta kuviin ja elementteihin. Sivuston optimointi sekä alatunnisteen ja sivupalkin optimointi ovat erityisen tärkeitä. Lisäksi sivuston eri osien kuvakkeet tulee optimoida ottaen huomioon sivustoa hidastavat tekijät.

6. Käytä selaimen välimuistia

Eri selaimet tallentavat paljon tietoa, kuten kuvia, JavaScript-tiedostoja jne. Jotta seuraavan kävijän ei tarvitse ladata koko sivua uudelleen. Sivuston välimuisti on ominaisuus, joka lisää sivuston latausnopeutta ja auttaa parantamaan käyttökokemusta. Voimme käyttää hyvämaineisia laajennuksia, kuten wp-super-cash tai w3-total-cash, hallitaksemme WordPress-sivustojen välimuistia.

7. Käytä CDN- tai sisällönjakeluverkkoa

CDN tai sisällönjakeluverkko on kokoelma palvelimia eri puolilla maailmaa, joiden tehtävänä on tallentaa kopio verkkosivustostamme käyttäjille. Kun käyttäjä haluaa muodostaa yhteyden verkkosivuillemme tällä tavalla, lähin palvelin lähettää meille tietomme. CDN:n käyttäminen on erittäin hyödyllistä ulkomailla isännöidyille verkkosivustoille, koska se nopeuttaa verkkosivustoa.

8. Tunnista ja poista 404 sivua

404 sivua johtaa jyrkästi verkkosivuston nopeuden laskuun, kun lisäpyyntöjä syntyy. Näiden sivujen tunnistamiseen on useita työkaluja. Paras ja nopein näistä on Website Auditor. Kun olemme tunnistaneet nämä sivut 301-uudelleenohjauslaajennuksilla, ohjaamme nämä sivut verkkosivuston osuvimmalle sivulle. Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan artikkelin Mikä on 301-uudelleenohjaus? .

9. Poista lisälaajennukset WordPress-sivustoilta

Lisäosat ovat houkuttelevimpia ja hyödyllisimpiä työkaluja WordPress-sivustojen hallintaan. Näiden laajennusten liiallinen asennus johtaa kuitenkin verkkosivustojen hidastumiseen niiden jatkuvan päivityksen vuoksi. Nämä lisäosat koostuvat myös koodista, jonka koon kasvattaminen voi myös vähentää nopeutta.

10. Poista tarpeettomat sivuston liukusäätimet

Liukusäätimet tekevät verkkosivun kotisivusta ja sisäsivuista kauniita ja houkuttelevia. Nämä houkuttelevat elementit kuitenkin vähentävät verkkosivuston nopeutta. Liukusäätimet koostuvat korkealaatuisista kuvista, mikä hidastaa verkkosivujemme latautumista.

11. Päivitä PHP-sivusto

WordPress-sivustoilla WordPress-ytimen ja -laajennusten automaattisen päivityksen lisäksi meidän on joskus päivitettävä myös sivuston PHP-versio isännöintipaneelin kautta. Uudella PHP-versiolla voi olla suuri vaikutus verkkosivustomme nopeuden optimointiin. Kuinka paljon parempi olisi kiinnittää siihen erityistä huomiota?

12. Ota käyttöön Google PageSpeed -moduuli verkkosivustolla

Google kehitti Google Page Speed ​​-työkalun parantaakseen kohdeyleisön käyttökokemusta. Aktivoimalla tämän työkalun moduuli, parhaat askeleet tehdään automaattisesti verkkosivuston nopeuden optimoimiseksi. Lataa vain tämä työkalu ja aktivoi se verkkosivuston verkkopalvelimella.

13. Pakkaa CSS-, JavaScript- ja HTML-tiedostot vakavasti

Suuri osa kunkin sivun koosta koostuu CSS-, HTML- ja JS-koodista. Näitä koodeja optimoimalla sivuston nopeutta voidaan lisätä merkittävästi. Googlen suosittelemat työkalut tämän koodin pakkaamiseen ovat CSSNano ja UglifyJS.

14. Poista Google Fonts

Google-fonttien poistaminen on toinen tekijä, joka parantaa verkkosivuston latausnopeutta. Google-fonttikoodinpätkästä ei ole käytännössä mitään hyötyä persialaisilla verkkosivustoilla, ja se vain lisää verkkosivustopyyntöjen määrää. Joten kuinka olisi parempi poistaa tämä koodi ja nopeuttaa verkkosivustoamme?

Esittelyssä sinulle 2 käytännön työkalua verkkosivuston nopeuden testaamiseen!

Jotta voimme selvittää, tarvitseeko verkkosivustomme nopeuden optimointia vai ei, tarvitsemme työkalujen apua. Työkalut arvioivat sivuston eri sivujen nopeutta ja kertovat tarkalleen missä sivuston nopeusongelma piilee. Tässä muutama niistä:

Google Page Speed ​​-työkalu

Tämä työkalu on yksi Googlen ilmaisista tuotteista, joita voimme tällä hetkellä käyttää vain Filter Breakerin kanssa. Tämä työkalu perustuu Lighthouseen ja käyttää kenttätietoja sijainnin arvioimiseen. Nämä tiedot kerätään Chromen käyttökokemusraporttiin ja voimme nähdä kuinka haluttu sivu toimii käyttäjien maun mukaan.

GTMetrix työkalu

GTmetrix on yksi suosituimmista työkaluista verkkosivuston nopeuden mittaamiseen. Tämä työkalu tarjoaa tärkeitä raportteja, kuten sivun nopeudet, Core Vital Web Factor -pisteet nopeudelle, YSlow, vesiputoukset sekä visuaaliset raportit tarkistettujen sivujen historiallisista tiedoista, täysin ilmaiseksi.

Verkkosivuston nopeustesti gmetrixillä

Google Chrome -laajennukset verkkosivuston nopeuden testaamiseen

Google Chrome on toimittanut ilmaisia ​​laajennuksia verkkosivuston nopeuden testaamiseen. Näiden laajennusten nimet on lueteltu alla, ja ne löytyvät Google Chromen Laajennukset-osiosta.

 • Sivun latausaika
 • Telemetrian sivun nopeusvalvonta
 • Suorituskyvyn analysaattori
 • LoadFocus-kuormitustestaus

Esittelemme parhaat lisäosat WordPress-sivuston nopeuden optimoimiseksi

Yksi tämän artikkelin tärkeimmistä osista on oppia optimoimaan verkkosivuston nopeus. WordPress-paneeliin asennettujen laajennusten havaitseminen auttaa automaattisesti parantamaan näiden verkkosivustojen nopeutta. Esittelemme ne sinulle alla:

WP Rocket -laajennus

Rocket-laajennus on paras laajennus WordPress-sivustojen nopeuttamiseen. Tämä laajennus yksin voi suorittaa joitakin tärkeitä vaiheita verkkosivuston nopeuden optimoimiseksi. Osta vain kopio siitä. Alla opimme tämän laajennuksen tärkeistä ja hyödyllisistä ominaisuuksista:

 • CSS-, JavaScript- ja HTML-koodin pakkaus
 • Ota kuormaus- tai liukukuormatila käyttöön
 • Ota JSIP-sivustotoiminto käyttöön
 • Tukee selaimen välimuistitoimintoa
 • JS-koodin latausohjaus
 • Optimoi Google Fonts

WP raketti

Wp-optimize-laajennus

wp Optimize on toinen nopeuden optimointilaajennus WordPress-sivustoille. Tämä laajennus auttaa lisäämään sivuston nopeutta optimoimalla sivustotietokannan. Wp-Optimize-laajennus poistaa roskapostikommentit, poistetut kohteet ja kaikki tietokannan lisäominaisuudet ja tekee sivustosta ketterämmän.

Tietenkin näiden kahden suositun laajennuksen lisäksi on muita laajennuksia, joiden nimet mainitaan vain tässä:

 • w3 yhteensä välimuisti; Sivuston välimuistin optimointi
 • hajota se; Sivuston kuvien koon ja koon optimointi
 • Automaattinen OPTIMOINTI; Optimoi palvelinpyyntöjen määrä
 • a3 laiska kuorma; Ota käyttöön kyky laiskasti ladata tai luistaa

Onko verkkosivuston optimointi parempi työpöytäversiossa vai mobiiliversiossa?

Kuten alussa totesimme, verkkosivuston nopeus riippuu käyttökokemuksesta. Hitaasti latautuvilla sivuilla on korkea välitön poistumisprosentti, ja käyttäjät pakenevat niitä. Nämä sivut aiheuttavat jopa ongelmia verkkosivuston tulosprosentissa, koska käyttäjillä ei ole kärsivällisyyttä odottaa.

Googlen julkaisemien tilastojen mukaan yli 55 % käyttäjistä käytti matkapuhelimia Internet-hakuihin, joillakin alueilla luku oli lähes 80 %! Sama muutos käyttäjien käyttäytymisessä ja heidän halunsa tehdä hakuja mobiililaitteella sai Googlen ottamaan käyttöön Mobile First Index -algoritmin, jotta mobiilikäyttäjät nauttivat myös verkosta ja he kohtaavat vähemmän todennäköisesti reagoimattomia ja hitaita verkkosivustoja. Joten jos haluamme verkkosivustomme saavan paremman sijoituksen, meidän on myös otettava verkkosivuston nopeuden optimointi vakavasti mobiiliversiossa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Pitäisikö meidän käyttää kaikkia näitä työkaluja verkkosivuston nopeuden testaamiseen?

Ei. On kuitenkin suositeltavaa käyttää Googlen ilmaista työkalua, Google Page Speed ​​​​Insight.

Mitä voimme tehdä parantaaksemme ostossivujemme nopeutta?

Suosittelemme suunnittelemaan responsiivisen mallin työpöytäversion nopeuden parantamiseksi ja mobiiliversion nopeuden lisäämiseksi. Kuvakoon pienentäminen voi myös olla hyvä tapa parantaa nopeutta.

Mikä vaikutus hosting-palvelulla on verkkosivuston nopeuden lisäämiseen?

Verkkosivuston isännöinnillä on tärkeä rooli sen nopeudessa. Jotta heikko isäntä voi häiritä kaikkia SEO-ponnistelujasi ja ohjelmiasi.

Loppuhuomautukset

Lopuksi suosittelemme, että otat verkkosivuston nopeuden optimoinnin vakavasti. Tarkista verkkosivuston nopeuden tila sekä työpöytä- että mobiiliversioissa. Jos sinun on tehtävä optimointeja, käytä verkkosivuston nopeuden optimoinnin koulutusosiossa olevia strategioita. Jos pystyt vähentämään verkkosivuston nopeuden alle 3 sekuntiin, sillä on epäilemättä merkittävä vaikutus SEO:n ja verkkosivuston sijoituksen parantamiseen.

Sisällysluettelo