Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi menetän paljon ystäviä Facebookissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi menetän paljon ystäviä Facebookissa?

Facebook on suosittu sosiaalisen median alusta, joka tarjoaa erilaisia ​​Ominaisuuksia, kuten Facebook Watchin, Liven, pelit, uutiset ja paljon muuta. Olet ehkä huomannut, että ystävä tai kaksi, joiden kanssa puhuit tuntikausia muutama vuosi sitten, ovat nyt tuskin aktiivisia tai ovat kadonneet kokonaan. Vaikka tähän voi olla monia syitä, tässä ei voi syyttää Facebookia itseään. Vai voivatko he?

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miksi saatat menettää paljon ystäviä Facebookissa ajan myötä, mikä on saattanut hämmentää sinua.

Kuinka löydän tallennetut kelat Facebookista?

Siitä lähtien, kun uudet, ajankohtaisemmat ja monipuolisemmat Twitter-, Instagram-, Snapchat-, VSCO-, TikTok- ja BeReal-sovellukset valtasivat maailman, Facebook on ollut tasaisessa laskussa sosiaalisen median sovelluksena. Vaikka Facebook jatkaa kilpailua näistä Sovelluksista joko ostamalla niitä tai lisäämällä uusia ominaisuuksia omalle alustalleen, monet käyttäjät suosivat muita sovelluksia. Ehkä se on Facebookin kokoinen yhdistettynä erilliseen Messenger-viestisovellukseen.

Lisäksi sitoutuminen on alhaista muihin sosiaalisen median alustoihin verrattuna. Heidän käyttäjäkuntansa on laskenut jo jonkin aikaa. Facebookin emoyhtiön Meta Platformsin voitot laskevat myös nousevan inflaation ja Applen asettamien mainosten seurantarajoitusten vuoksi suojellakseen käyttäjiensä yksityisyyttä.

Kuva: mundissima / Shutterstock.com

Tämän vähentyneen suosion ja sitoutumisen seurauksena monet Facebookin käyttäjät kerääntyivät erilaisiin sosiaalisiin verkostoihin, mukaan lukien Metan omistamaan Instagramiin, ja joko deaktivoivat tai poistivat tilinsä.

Deaktivointi

Sinulla voi olla vaikeuksia löytää heitä verkosta, jos heidän tilinsä on poistettu käytöstä. Tämä toiminto johtaa siihen, että tili on väliaikaisessa poistotilassa, etkä voi olla vuorovaikutuksessa profiilin kanssa millään tavalla. Deaktivointi on väliaikainen, kun ystäväsi on kirjautunut ulos. Kun he kirjautuvat sisään, hänen tilinsä aktivoidaan uudelleen, ja voit sitten löytää hänet helposti verkosta ja olla vuorovaikutuksessa hänen profiilinsa kanssa, mukaan lukien viestien lähettäminen.

Poistaminen

Jos ystäväsi on poistanut tilinsä, et voi enää löytää jälkeäkään Facebookista. Jos epäilet tätä toimintaa, voit aina lähettää heille vahvistusviestin toisella sosiaalisen median tilillä. Poistaminen on pysyvä ratkaisu, eikä sitä siksi voi peruuttaa.

Facebookilla on tiettyjä yhteisön ohjeita, joita on noudatettava. Jos ystäväsi on jollakin tavalla rikkonut näitä sääntöjä, Facebook voi estää hänet. Näitä rikkomuksia voivat olla vihapuhe, häirintä, terrorismi, kiusaaminen ja monet muut väkivaltaiset aiheet. Jos useat käyttäjät ovat ilmoittaneet ystävästäsi, koska hänen sisältönsä rikkoo Facebookin yhteisösääntöjä. Tunnusta tämä heidän kanssaan ja muista, että maailma on alhainen ja että se lopulta päätyi heidän käsiinsä.

Jos et ole lähettänyt tai puhunut ystävällesi vähään aikaan, sinut saatetaan poistaa, jos tilisi on joko poistettu käytöstä tai hylätty. Jos olet lähellä heitä, voit aina lähettää kaveripyynnön takaisin. Jos he eivät kuitenkaan hyväksy pyyntöäsi, tämä voi johtua heidän tilin deaktivoinnista, poistamisesta tai jäädyttämisestä.

Facebookissa voi olla virhe, joka häiritsee normaalia toimintaasi, mukaan lukien ystävälistoja, ja poistaa yhteystietojesi ystävyyden prosessin aikana. Tämän välttämiseksi voit yrittää tyhjentää sovelluksen välimuistin ja poistaa sovelluksen ja asentaa sen uudelleen. Kun virhe tai järjestelmävirhe on korjattu, ketään ystävystymättömistä ystävistä ei lisätä takaisin, joten sinun on lähetettävä ystäväpyynnöt uudelleen yksi kerrallaan.

Mitä bump tarkoittaa Facebook Messengerissä?