Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi niin monet ihmiset epäonnistuvat niin nopeasti onnistumisen jälkeen?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi niin monet ihmiset epäonnistuvat niin nopeasti saavutettuaan menestyksen?

Mutta kun pääsemme perille, kuvittelemme, että kaikki on ohi, lepää rauhallisessa ympäristössä ja lopetamme kaiken sen, mitä teimme ennen menestyäksemme. Ei kestä kauaa mennä alamäkeen, ja voin Turvallisesti sanoa, että näin on käynyt useimmille menestyneille ihmisille.

Monet ihmiset työskentelevät kovasti ja työntävät itseään menestyämutta he lopettavat, koska he kuvittelevat saavuttavansa mitä haluavat, ja nyt on aika levätä.

Menestyäksesi sinun on aina pyrittävä, edistyttävä ja suoriuduttava hyvin. Se on täsmälleen päinvastoin kuin mitä ihmiset ajattelevat, että heidän pitäisi tehdä nyt, koska heidän mielestään olen tarpeeksi hyvä. Minun ei tarvitse edistyä enempää.

ennen meitä menestyäMeillä on ideoita ja on hauska nähdä, kuinka ne toteuttavat niitä. Mutta kun nämä asiat on tehty, pysähdymme yhtäkkiä, koska luulemme onnistuvamme tarpeeksi, eikä meidän pitäisi työstää uusia ideoita. Sen sijaan kuvien oletetaan toimivan kuin taikuutta ja ainoa asia, joka nyt tulee mieleen, ovat epäluovat ideat.

Asiakkaat. Ennen kuin menestymme, keskitymme aina asiakkaisiin ja projekteihin, eikä rahalla ole meille väliä; Koska raha tulee tileillemme automaattisesti, ja se on häiriötekijä, koska ajattelemme, että olemme päässeet siihen pisteeseen, että meidän on käytettävä kaikki aikamme puhumalla osakemeklarin kanssa. Sitä vastoin meillä on vielä aikaa viettää.

Ennen kuin saavutamme menestystä, teemme aina sitä, mitä rakastamme, mutta teemme asioita, joista emme ole kiinnostuneita, kuten esim hallinta. Joillekin ihmisille johtaminen on sitä maailman huonoin työja valitettavasti useimmat ihmiset luulevat voivansa tehdä sen, koska he ajattelevat, että olen kuitenkin yrityksen pomo.

Tässä vaiheessa mustat pilvet alkavat pian liikkua näiden ihmisten yli ja juuri siinä kohdassa, jossa he näyttävät olevan huipussaan Menestyshe seisovat edessäsi piilotettu masennus. Mielenkiintoista on, että jotkut ihmiset luulevat tietävänsä kuinka ratkaista tämä ongelma. Jotkut valitsevat supernopean auton kaltaisen laitteen, mutta tämä tekniikka ei paljoa auta, sillä masennuksen tunne palaa kahdesti jonkin ajan kuluttua.

Tässä vaiheessa jotkut ihmiset menevät lääkäriin ja sanovat, että voin ostaa mitä haluan, mutta en ole tyytyväinen. Olen hyvin masentunut.

Se, mitä he sanovat, on totta, mutta sitä on vaikea uskoa ennen kuin se tapahtuu meille. Tosiasia on, että rahalla ei voi ostaa onnea. Lääkärin diagnoosista riippuen ihmisille annetaan rauhoittavia lääkkeitä tässä vaiheessa. Tarkemmin sanottuna voit ostaa lääkkeitä käteisellä onnen sijaan. Huumeet jotka ovat Masennuslääkkeet aiheuttaa tummien pilvien osittaisen poistumisen. Pelkästään lääkkeellä ei kuitenkaan ole suurta merkitystä.

Tässä vaiheessa suurin osa menestyneitä ihmisiä He luopuvat kaikesta työstään, koska he eivät tiedä siitä mitään eivätkä edes vastaa asiakkaidensa puheluihin. Siksi he haluavat antaa rahansa jollekin, joka arvostaa ja tukee heidän projektejaan. Tämän prosessin jatkaminen johtaa tähän Menestyneet ihmiset häviävät Asiakkaasi, koska asiakkaat tietävät, että tämä henkilö ei ole enää heidän tukenaan.

Menestyneiden ihmisten lähteminen ei kestä kauan mursi nopeasti ja joutuvat sulkemaan yrityksen kokonaan tai irtisanomaan suurimman osan työntekijöistä. Toisin sanoen: koet täydellisen Romahdus ja konkurssi. Ihmisellä, joka luuli aiemmin olevansa tehokas johtaja, jolla on monia alaisia, ei nyt ole mitään hoidettavaa.

Tässä vaiheessa jotkut ihmiset päättävät tehdä kahdesti sitä, mitä rakastavat, ja nauttia elämästä uudelleen.

Menestyneet ihmiset hallitsevat melkein jokaista elämänsä hetkeä. He työskentelevät kovasti ja lyhyesti sanottuna tekevät työn, joka on tehtävä menestyä. Tämä prosessi ei tietenkään ole helppo ja nopea ja kestää useita vuosia. Mielenkiintoista on, että todellinen onnellisuus saa nämä ihmiset tuntemaan, etteivät he enää tarvitse rauhoittavia lääkkeitä.

Epäonnistuminen on taito kehittää.

tosiasia on se Menestys on kaksisuuntainen katu. Se ei näytä siltä, ​​mutta se on totta. Se on jatkuva matka ja jos haluamme välttää sen Epäonnistui Syndrooma menestyksen jälkeenmeidän on noudatettava tiettyjä periaatteita, koska kyse ei ole vain siitä, kuinka onnistumme, vaan myös miten menestyäkseen. Ratkaiseva kohta Epäonnistumisten käsitteleminen on tietää se” Epäonnistumisten käsitteleminen on arvokas taito.” Vaikka menetyksen tunne on varsin epämiellyttävä, tunteminen Epäonnistumisten käsitteleminenAuttaa menestymään tulevaisuudessa.

Mitä enemmän opit rakentamaan sillan voittoon virheistäsi, sitä vähemmän pelottavalta se näyttää. Kun et pelkää epäonnistumista, otat todennäköisemmin riskejä, joilla on erinomaiset seuraukset.

Muista se Epäonnistuminen on taito kehittää. Kun hallitset putoamisesi hyvin, sinulla on itseluottamusta kohdata uusia tilanteita, koska tiedät, että selviät siitä, tapahtuipa mitä tahansa. Mikä tärkeintä, epäonnistumisesta toipuminen voi lisätä ainutlaatuista itseluottamustasi.

Seuraava kohta, joka osoittaa epäonnistumisen ratkaisevan roolin myöhemmässä menestyksessä, on epäonnistumisen inspiroiva luonne; Epäonnistuminen on olennainen ja inspiroiva osa menestystä.

Jos sinulla on kokemusta Menestys Jossakin asiassa tiedät todennäköisesti epäonnistumisen hyvin, koska menestys saavutetaan yleensä useammalla kuin yhdellä yrityksellä. Tappio auttaa meitä kokeilemaan uusia ideoita tai yleisemmin muuttamaan näkökulmaamme asiaan.

Rowling oli juuri lomautettu sihteerin urastaan, kun hän alkoi kirjoittaa “Harriopteria”. Hänen ensimmäinen kirjansa (Harriopter and the Magic Stone) hylkäsivät kaksitoista kertaa useat kustantajat. Thomas Edison epäonnistui 1000 kertaa ennen kuin hän onnistui keksimään lampun.

Koska sen loputon kokoelma Innovaatioita ja tietysti sen menestystä yhden jälkeen suuri epäonnistuminen ja Steve Jobsia pidetään lähes peruuttamattomasti poikkeuksellisena yrittäjänä. Hänen elämänsä kolmannella vuosikymmenellä hänet erotettiin yhtiön hallituksesta, kun Applesta tuli jättiläinen.

Nuoret työt ilman Epäonnistumisen pelko, perusti uuden yrityksen nimeltä “Next”, josta tuli lopulta Applen omistukseen. Palattuaan Applen palvelukseen Jobs osoitti valtavan potentiaalinsa tekemällä suuria ja pieniä muutoksia yrityksessä.

Muista lopuksi, että epäonnistuminen on osa menestysprosessia. Menestyksen vastakohta on tunnottomuus, välinpitämättömyys ja välinpitämättömyys uutta työtä ja kokemuksia kohtaan. Ihmiset, jotka ovat kärsineet eniten epäonnistumisia, ovat menestyneimpiä. Tiedätkö miksi?

Oletetaan, että osallistut kilpailuun useiden kilpailijoiden kanssa. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että he yrittävät enemmän kuin muut. Jos pelaat paljon ja pelaat joka kerta paremmin, päädyt huipulle tappiosta tai voitosta huolimatta. Mutta jos ohitat pelin ensimmäisessä Menetysvoit olla varma, että et koskaan toista sitä, ja tämän väistämätön seuraus on pelin epäonnistuminen.