Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi PARHAASTA ohjelmointikieltä ei ole olemassa!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi ei ole PARHAASTA ohjelmointikieltä!

Lause ” paras ohjelmointikieli “Googlesta tehdään tuhansia hakuja päivittäin, ja jos olet uusi ohjelmoinnin parissa, olet luultavasti kysynyt itseltäsi tämän kysymyksen aiemmin. Ihminen etsii aina parasta ja haluaa hänen valintansa olevan paras. Sama pätee ohjelmointiin. Uuden ohjelmointikielen oppiminen ei ehkä ole kovin vaikeaa, mutta sen hallitseminen vaatii vuosien kokemusta ja hikoilua. Aloittelijat pelkäävät, että väärän valinnan tekeminen tuhlaa heidän aikaa, rahaa ja energiaa. Mutta jos sanon, ettei ole olemassa väärää valintaa ja mikä tahansa ohjelmointikieli on paras, olisitko samaa mieltä kanssani?

Miksi ihmiset etsivät parasta ohjelmointikieltä?

Jokaisella, joka on uusi kiehtovassa ohjelmoinnin maailmassa, on usein tämä kysymys mielessään eri syistä. Yksi tärkeimmistä tekijöistä tämän kysymyksen muotoilussa on joidenkin ohjelmoijien tulot ja rahat. Olet luultavasti nähnyt monien ohjelmoijien tienaavan paljon rahaa. Joku, joka haluaa tulla ohjelmoijaksi, näkee kipinän päässään. Kun hän näkee nämä ihmiset ja sanoo itselleen, opinko minä samaa ohjelmointikieltä kuin tämä henkilö? Voin ansaita kymmeniä miljoonia tomaneja kuukaudessa.

Toinen epävarmuus, joka huolestuttaa ihmisiä ohjelmoinnin aloittamisen yhteydessä, on eri kielten työmarkkinat. Ehkä jotkut ihmiset löytävät parhaan ohjelmointikielen työmarkkinoilla ja etsivät kieliä, joilla on paremmat työmarkkinat.

Toinen tekijä, jota ihmiset voivat harkita parhaan ohjelmointikielen määrittämiseksi, on kielen oppimisen vaikeusaste. Esimerkiksi Pythonin oppiminen on helpompaa kuin viestintä C:n oppiminen, ja viestintä on helpompaa. Toisaalta matalan tason kielet, kuten assembly, ovat hyvin erikoistuneita, ja useimpien ihmisten voi olla vaikea oppia.

Yleisimmät virheet tähän kysymykseen vastattaessa

Valitettavasti tähän kysymykseen liittyy usein virheellisiä vastauksia, jotka alun perin johdattavat henkilöä harhaan sen sijaan, että ratkaisisivat ongelman ytimen. Vastauksia, jotka voivat virheellisesti muuttaa asenteita ohjelmointia ja ohjelmointikieliä kohtaan.

Yksi yleisimmistä virheellisistä vastauksista tähän kysymykseen johtuu puolueellisuudesta. On hyvä olla ennakkoluuloinen siitä, mitä meillä on, mutta ei totuuden salaamisen kustannuksella. Esimerkiksi, jos joku, joka on käyttänyt PHP:tä useita vuosia, kysyy hänen ystävänsä parhaasta ohjelmointikielestä, hän vastaa epäilemättä: PHP on maailman paras ohjelmointikieli.

Tai jos joku on oppinut Python-kielen muutamassa viikossa ja kirjoittanut muutaman yksinkertaisen skriptin Pythonin laajoilla kirjastoilla. Vastauksena tähän kysymykseen hän sanoo, että Python on maailman paras ohjelmointikieli, koska pystyin Kirjoittamaan tällä kielellä ohjelmia hyvin lyhyessä ajassa ja nähdä työni tulokset.

Kaikki tämä on väärin.

Projektityypin merkitys ohjelmointikielen valinnassa

Jokainen projekti määrittelee sopivan ohjelmointikielen. Sinun on löydettävä ja käytettävä Ihanteellinen kieli projektin ehtojen ja vaatimusten mukaisesti. Sinun on ensin arvioitava projektisi ja sen vaatimukset ja valittava ohjelmointikieli sen mukaan. Jos projektisi on verkkopohjainen, sinun on muodostettava yhteys palvelimeen. Siksi valitse palvelinpuolen kieliä, kuten PHP. Jos sinulla on verkkopalvelu, jolla on paljon vierailijoita ja joka käsittelee tällä hetkellä paljon pyyntöjä, JavaScript ja Node.js voivat olla paras valinta.

Ihmisten tavoitteiden merkitys ohjelmointikieltä valittaessa

Ohjelmointikieltä valittaessa yksilön tavoite on erittäin tärkeä. Olisi hyödyllistä, jos voisit nähdä, mikä sinua kiinnostaa. Jos joku haluaa tulla web-kehittäjäksi, paras kieli hänelle voi olla JavaScript, PHP tai ASP.Net. Kun opettelet ohjelmointia luomaan sovelluksia mobiililaitteille, voit kääntyä Java- tai Swift-kielten kaltaisten kielten puoleen. Ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin C# luoda työpöytäsovelluksia Windowsissa ja se on paras ohjelmointikieli. Joten jokaisen tavoite määrittää, mikä kieli on hänelle paras.

Muutamia käytännön esimerkkejä projektin tarkoituksen ja tyypin yhdistämisestä ohjelmointikieltä valittaessa

Bazaar Cafe on Iranin suurin Android-markkina-alue, ja se on ollut olemassa vuodesta 2010. Aluksi yritys käytti Django-kehystä ja Postgres-tietokantaa palvelinpuolella Java-sovellusten kehittämiseen. Vaikka markkinat ovat kokeneet monia arkkitehtonisia muutoksia, ne noudattavat edelleen Java-, Python- ja Postgress-kolmiota. Ratkaiseva tekijä valinnassa oli tietojenkäsittelyn nopeus ja samanaikaisesti käsiteltyjen pyyntöjen suuri määrä.

Divar on yksi maan parhaista online-tarvike- ja osto- ja myyntisivustoista, joka aloitti toimintansa vuonna 1992. Tämän palvelun omistaa Bazaar Cafe ja sillä on paljon liikennettä. Koska seinän luonne edellyttää, että se pystyy käsittelemään useita prosesseja samanaikaisesti, tämän palvelun kehitystiimi päätti käyttää JavaScriptiä. Seinä on suunniteltu erilaisilla JavaScript-tekniikoilla, kuten Node.js, Express ja React. JavaScriptin käyttö tässä projektissa on asynkroninen toiminto, joka on erittäin tärkeä seinässä.

Diplomi

Tässä artikkelissa tutkittiin, miksi ei ole olemassa yhtä parasta ohjelmointikieltä ja jokainen kieli ja tekniikka ovat parhaita, kun ne ovat oikeassa paikassa ja niitä käytetään hyvin. Mikään kieli ei yksin ole riittävän vahva käytettäväksi kaikilla alueilla, ja sillä on edelleen haittapuolensa. Lopuksi, jaa kokemuksesi parhaasta ohjelmointikielestä eri projekteissa SunLearn-käyttäjien ja meidän kanssa.

Sisällysluettelo