Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi psykologinen arviointi ja arviointi ovat tärkeämpiä huumeriippuvuuden kannalta…

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi psykologinen arviointi ja arviointi ovat tärkeämpiä huumeriippuvuudessa…

Huumausaineriippuvuudesta toipuminen on tärkeää kaikille, jotta he saavat tarvitsemaansa apua. Yksi on kuitenkin avain prosessiin et voi missata tätä. Tämä on psykologinen arviointi ja arviointi osa.

Tämä opas selittää, miksi tämä on tarpeen koko hoitoprosessin ajan. Kyllä, käyt läpi fyysisen kokeen, jolla määritetään, kuinka vaurioitunut kehosi on. Olet myös fyysisesti valmistautunut tulevaan.

Näitä ovat vieroitusoireet, jotka voivat olla vakavia. On myös hyvä idea selvittää, onko sinulla taustalla olevia sairauksia, jotka voivat haitata hoitoprosessiasi. Tässä Artikkelissa keskitymme kuitenkin psykologiseen näkökulmaan.

Aloitetaanpa.

Se määrittää, onko sinulla tekemisissä mielenterveyshäiriö

Lähes 8 miljoonalla ihmisellä on diagnosoitu sekä riippuvuus että riippuvuus mielenterveyshäiriöt. Siksi heidän häiriönsä saattoi jo olla riippuvainen ilman aiempaa diagnoosia. Tämä tarkoittaa, että elleivät he joudu tällaiseen tilanteeseen, he eivät saa tietää varmasti.

Henkilöllä, jolla on mahdollinen mielenterveyshäiriö, voi esiintyä säännöllisiä oireita. Vastineeksi he käyttävät lääkkeitä itsehoitoon. Tämä on epäterveellinen tapa käsitellä kipua ja traumaa, jota saatat kokea.

Tämän arviointiprosessin avulla voidaan sulkea pois, onko sinulla mielenterveyshäiriö vai ei. Jos arviointi vahvistaa tämän, kyseessä on ns. kaksoisdiagnoosi. Tässä tapauksessa on tärkeää, että hoitosuunnitelmasi on suunniteltu käsittelemään molemmat ongelmat.

Olemme aiemmin kuulleet tarinoita siitä, että ihmisen mielenterveyshäiriöt jäävät hoitamatta ja niistä tulee riippuvuus. Mitä tapahtuu, on se, että se vaikeuttaa riippuvuuden hoitoprosessia. Siksi on tärkeää, että joku noudattaa hoitosuunnitelmaa, jonka avulla hän voi hallita mielenterveyshäiriöään samalla kun hän voittaa riippuvuuden.

Se auttaa sinua laatimaan yksityiskohtaisen hoitosuunnitelman

Haluat, että hoitosuunnitelmasi on mahdollisimman yksityiskohtainen ja räätälöity. Kaikilla toipuvilla riippuvuuksilla ei ole yhtä suunnitelmaa. Suunnitelma on hyödyllinen niille, jotka kärsivät riippuvuudesta mutta eivät mielenterveyshäiriöstä.

Toisilla on hoitosuunnitelma, joka ottaa molemmat huomioon. Jokainen kopio on kuitenkin ainutlaatuinen ja riippuu henkilökohtaisista tekijöistä. Tämä sisältää sen, minkä tyyppistä riippuvuutta he käsittelevät, mitä mielenterveyshäiriöitä heillä on ja paljon muuta.

Ensinnäkin on terapianäkökohta. Koska he keskittyvät sekä mielenterveyteen että päihteiden väärinkäyttöön, heidän on tavattava kaksi erilaista ohjaajaa. Toinen keskittyy riippuvuutesi voittamiseen, kun taas toinen keskittyy tiettyyn mielenterveyshäiriöösi.

Yhdellä neuvonantajalla ei pitäisi koskaan olla kaikki mahdolliset hatut. Tämä voi tehdä prosessista Huomattavasti vaikeamman. Siksi olisi erittäin järkevää tavata kaksi erilaista terapeuttia pitämään asiat kunnossa.

Tämä kaikki on osa yksityiskohtaista prosessia, jolla voit torjua riippuvuutesi ja mielenterveyshäiriösi. Haluat sen olevan mahdollisimman organisoitua ja suoraviivaista.

Saat jälkihoitosuunnitelman jälkihoitoa varten

Jälkihoito on tärkeää, jos olet onnistunut voittamaan riippuvuuden. Samalla se toimii myös hyvin, jos mielenterveyshäiriösi on hallinnassa. Sinun tulisi harkita suunnitelman tekemistä itsestäsi huolehtimiseksi kauan hoidon päättymisen jälkeen.

Tämä voi sisältää säännöllisen suunnitelman, joka sisältää ruokavalion, liikunnan ja säännöllisen mindfulnessin. Nämä ovat parhaita esimerkkejä jälkihoidosta, joka pitää mielenterveyshäiriösi oireet loitolla. Samalla tämä vähentää myös uusiutumisen riskiä.

Jälkihoito on elinikäinen prosessi. Syynä tähän on se, että pahenemisvaiheita voi silti esiintyä. Jopa vuosia hoidon jälkeen on edelleen mahdollista antaa periksi laukaisimille ja himolle.

Vaikka uusiutuisitkin, edistymisesi ei ole turhaa työtä. Sinulle annetaan suunnitelma, jolla varmistetaan, että jos uusiudut, voit toipua.

On aina hyvä idea tehdä suunnitelma mielenterveysongelmien hallitsemiseksi. Mihin toimiin aiot ryhtyä päivinä, kun oireesi ilmaantuvat? Mitä selviytymismekanismeja käytät elääksesi täyttä elämää, vaikka asiat näyttäisivätkin stressaantuvan?

Varmistaaksesi hoitosuunnitelmasi tarkkuuden

Hoitosuunnitelmasi tulee olla mahdollisimman tarkka ja tarkka. Syynä tähän on, että et koskaan menetä mitään. Yksikin virhe hoitosuunnitelmassasi voi tuhota kaiken.

Siksi haluat olla varma, että sinua hoidetaan oikeasta mielenterveyshäiriöstä (jos sellainen on). Haluat varmistaa, että väärät tiedot (tai jopa tiedon puute) eivät aiheuta olemassa olevia olosuhteita. Mitä tarkempi ja tarkempi se on, sitä parempi.

Tästä tulee rutiinia lääkintäryhmällesi ja terapeuteillesi. Haluat olla terävä ja täsmällinen hoitaessasi hoitosuunnitelmasi fyysisiä ja henkisiä puolia. Lääkehoidolla voi esiintyä sivuvaikutuksia.

Saatat saada negatiivisen psykologisen reaktion käyttämiisi lääkkeisiin. Haluat varmistaa, että perustasi on katettu, kun on kyse riippuvuuden ja mielenterveyshäiriöiden torjumisesta. Jokaisen diagnoosin on oltava oikea, jotta varmistetaan, että sinulle suunniteltu hoitosuunnitelma sopii parhaiten.

Lopulliset ajatukset

Jokaisen, joka kamppailee riippuvuuden kanssa, on suoritettava psykologinen arviointi. Mielenterveyshäiriö voidaan diagnosoida samanaikaisesti, jolloin sinulla on mahdollisuus saada hoitoa molempiin. Tämä arviointi edellyttää tarkkuutta, jotta voit varmistaa, että sinulle on suunniteltu menestynein ja tehokkain hoitosuunnitelma.

Ilman mielenterveysarviointia riippuvuuden hoitoprosessi on vaikea. Varsinkin kun terapeuteilla ja ammattilaisilla ei ole mitään tietoa, johon turvautua. Lisäksi psykiatrisen hoidon puuttuminen voi jopa lisätä uusiutumisen todennäköisyyttä.

Älä ota riskejä. Ennen toipumisprosessin aloittamista, suorita psykologinen arviointi.

Sisällysluettelo