Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi Snapchat on niin hidas?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Snapchat on niin hidas?

Snapchat on yksi käytetyimmistä sosiaalisen median alustoista. Snapchat on erityisen suosittu nuorempien käyttäjien keskuudessa, jotka pitävät sen ainutlaatuisista ominaisuuksista, kuten katoavista valokuvista ja videoista, lisätyn todellisuuden suodattimista ja tarinoista. Monet käyttäjät valittavat kuitenkin, että Snapchat viivästyy joskus.

Jos kohtaat saman ongelman, tämä artikkeli kertoo, miksi Snapchat on niin hidas ja kuinka korjata ongelma.

Miksi Snapchat toimii niin hitaasti?

Alla on lueteltu joitain mahdollisia syitä, jotka voivat aiheuttaa viivettä puhelimesi Snapchat-sovelluksessa.

  • Väliaikainen järjestelmävirhe.
  • Vioittunut sovellusvälimuisti.
  • Vanhentunut sovellus.
  • Tiedonsäästö on aktivoitu.

Kuinka pelaan Snapia?

Miten ongelma voidaan korjata?

Jos Snapchat viivästyy tai muuttuu joskus normaalia hitaammaksi, olemme selittäneet joitakin menetelmiä, jotka auttavat sinua korjaamaan ongelman.

Käynnistä laite uudelleen

Taustasovellukset tai väliaikaiset häiriöt voivat vaikuttaa puhelimesi suorituskykyyn ja aiheuttaa Snapchatin viiveen. Ajan myötä puhelintasi käyttäessäsi kerääntyy yhä enemmän prosesseja, jotka kuluttavat muistia ja prosessointitehoa. Puhelimen uudelleenkäynnistys päivittää kaikki sovellukset ja korjaa väliaikaisten häiriöiden ja taustaprosessien aiheuttamat perusongelmat.

Käytä nopeampaa internetyhteyttä

Snapchatissa on monia Ominaisuuksia, kuten suodattimet, linssit ja Snap Map, mutta ne kuluttavat paljon dataa. Jos mobiili-internetyhteytesi on hidas tai epäluotettava, saatat kokea jatkuvaa viivettä Snapchat-sovelluksessa. Tarkista siksi Internet-yhteytesi tai kokeile nopeampaa internetyhteyttä.

Kuva: Najmi Arif / Shutterstock.com

Tyhjennä sovelluksen välimuisti

Jos olet käyttänyt Snapchatia pitkään, se on saattanut tallentaa paljon välimuistitietoja puhelimeesi. On kuitenkin tapauksia, joissa nämä välimuistitiedot vanhentuvat tai vioittuvat, mikä aiheuttaa ongelmia, kuten viiveen.

Tutustu artikkeliimme saadaksesi lisätietoja sovelluksen välimuistin ja tietojen tyhjentämisestä

iPhonelle

Mene Asetukset > Yleiset > iPhone > Lataa sovellus ladataksesi sovelluksen ja tyhjentääksesi välimuistin.

Mistä tiedät, jos joku on estänyt sinut Redditissä?

Poista tiedonsäästötila käytöstä

Snapchatin tiedonsäästöominaisuus voi olla hengenpelastaja, kun mobiilidata on vähissä. Jos kuitenkin jätät sen päälle koko ajan, Snapchat ei välttämättä toimi sujuvasti ja suodattimien, erikoistehosteiden ja kuvien kaltaisten asioiden näkyminen voi kestää kauemmin. Siksi on hyvä idea poistaa tietojen tallennusominaisuus käytöstä, kun et tarvitse sitä. Voit poistaa ominaisuuden käytöstä Noudattamalla alla olevia ohjeita.

  • Avaa Snapchat ja napauta profiili -kuvaketta näytön vasemmassa yläkulmassa.
  • Näpäytä asetukset -kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.
  • Vieritä hieman alaspäin Asetuksissa ja etsi Tiedonsäästö ja napauta sitä.
  • Poista valinta vieressä olevasta ruudusta Tiedonsäästö Mahdollisuus.

Päivitä sovellus

Snapchatin vanhentuneen version käyttäminen voi hidastaa suorituskykyä. Kehittäjät julkaisevat usein päivityksiä virheiden korjaamiseksi, suorituskyvyn optimoimiseksi ja uusien ominaisuuksien käyttöönottamiseksi. Jos käytät vanhempaa versiota, se ei välttämättä ole yhtä tehokas kuin uusin.

Asenna sovellus uudelleen

Jos yllä kuvatut menetelmät eivät toimi sinulle, voit yrittää asentaa sovelluksen uudelleen. Joskus jotkut tiedostot vioittuvat ja aiheuttavat ongelmia sovelluksen kanssa, mikä johtaa viiveeseen ja hitaampaan lataukseen. Voit korjata ongelman poistamalla Snapchat-sovelluksen ja asentamalla sen uudelleen puhelimestasi.

Miksi satunnaiset ihmiset lisäävät minut Snapchatiin?