Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Miksi UltraSurf ei toimi? Nopea ratkaisu

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi UltraSurf ei toimi? Nopea ratkaisu

Ultrasurf on Ultratech Internet Corporationin kehittämä Internet-sensuurin kiertotuote. Ultrasafe ohittaa Internet-palomuurin käyttämällä välityspalvelimia ja käyttää salausprotokollia tietosuojaan. Wired kuvailee tätä työkalua yhdeksi tärkeimmistä vapaan puheen online-työkaluista ja Harvardin yliopiston vuonna 2007 tekemässään Tutkimuksessa tehokkaimmaksi kiertotyökaluksi.

Ultrasurf-käyttäjät kohtaavat joitain ongelmia ohjelman käytön aikana. Et voi muodostaa yhteyttä Ultraurfiin tietokoneellasi. Tämä ongelma johtuu joistakin pienistä ongelmista tietokoneessasi, ja se voidaan korjata helposti.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet Ultrasurf ei toimi -ongelman syistä ja viidestä tapaa, jotka voivat auttaa sinua korjaamaan ongelman.

Tässä on joitain mahdollisia syitä, jotka voivat estää Ultrasoftia muodostamasta yhteyttä tietokoneeseesi:

  • Tietokoneeseen asennettu virustentorjuntaohjelma saattaa häiritä Ultrasurfia.
  • Windowsin palomuurit häiritsevät Ultrasurfia.
  • Palvelin on vaihdettava.

Kuinka voin tarkistaa, onko Nextlinkissä käyttökatkos?

Tässä on viisi tapaa korjata Ultrasurf ei toimi -ongelma:

Käytä Windowsin Internet-vianmääritystä

Windowsin vianmäärityksen käyttäminen ratkaisee monia perusverkkoongelmia. Voit oppia käyttämään Windowsin Internet-vianmääritystä seuraavasti:

Vaihe 1: Napsauta tehtäväpalkin verkkokuvaketta hiiren kakkospainikkeella. Jos se ei ole käytettävissä tehtäväpalkissa, tarkista tehtäväpalkki.

Vaihe 2: Napsauta valikosta “Vianmääritys ongelmat”, jolloin vianetsintäohjelma etsii ongelmat ja korjaa ne itse.

Mihin voin palauttaa Spectrum-laitteet?

Poista Windowsin palomuuri käytöstä

Windowsin palomuuri itse asiassa häiritsee Ultrasurfin toimintaa; palomuurit estävät ohjelmia kommunikoimasta verkkoporttien kautta. Ainoa vaihtoehto on poistaa Windowsin palomuuri käytöstä.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Windowsin palomuurin Poistamisesta käytöstä

Poista virustorjunta käytöstä tai poista sen asennus

Aivan kuten Windowsin palomuuri, tietokoneellesi asennettu virustorjuntaohjelma tarkistaa tietokoneeseen asennetut ohjelmat ja estää Ultrasurfin kaltaisten ohjelmien käytön. Tässä vaiheessa voit joko poistaa virustorjunnan käytöstä tai poistaa sen tietokoneeltasi.

Käytä toista palvelinta Ultrasurfissa

Ultrasurf tarjoaa kolme erilaista palvelinta yhteyden muodostamista varten. Se muodostaa yleensä oletuksena yhteyden parhaaseen palvelimeen. Voit kuitenkin vaihtaa palvelimia haluamallasi tavalla. Joten vaihda palvelin ja tarkista sitten uudelleen, voitko muodostaa yhteyden Ultrasurfiin vai et.

Käytä Ultrasurf Chrome -laajennusta

Monet ohjelmat ja muut ongelmat voivat vaikuttaa Ultrasurf-ohjelman toimintaan tietokoneellasi. Voit vain kokeilla Ultrasurf Chrome -laajennusta välttääksesi kaiken tämän vaivan.

Napsauta tätä saadaksesi Ultrasurf Chrome -laajennuksen

Mikä on HonHaipr-laite WiFi-verkossasi?