Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Millä digitaalisella valuutalla on alhaisimmat maksut?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Millä digitaalisella valuutalla on alhaisimmat maksut?

Digitaalisen valuutan maksujen laskeminen on yksi tärkeimmistä huolenaiheista monille ihmisille tullessaan markkinoille. Ensinnäkin on tärkeää muistaa, että erityyppisten kryptovaluuttojen hinnat ja eri pörssejen palveluiden käyttökustannukset ovat erilaisia. Tässä artikkelissa tarkastelemme alhaisinta digitaalisen valuutan palkkiota. Ole kanssamme.

Mitä kryptotransaktiomaksu tarkoittaa?

Käyttäjiltä veloitetaan kryptomaksu varojen siirtämisestä tililtä toiselle. Tätä maksua käytetään tapahtumien suorittamiseen ja rekisteröimiseen lohkoketjussa. Tärkeää on, että tämä maksu vaihtelee kryptovaluutoista riippuen ja riippuu useista tekijöistä, joista keskustelemme tämän artikkelin loppuosassa.

Transaktiomaksujen tyypit

Blockchain-tapahtumamaksu tai verkkomaksu

Tapahtuman lohkoketjumaksu on eräänlainen maksu, joka toimii motivaationa ja palkkiona verkon kaivostyöläisille. Palkkiot tai palkkiot kaivostransaktioista (sekä investoinneista) ovat pieniä määriä digitaalisia valuuttoja, jotka allokoidaan kaivostyöläisille tapahtuman suorittamista varten. Kaikki uudet lohkoketjutapahtumat kirjataan lohkoihin säännöllisin väliajoin. Kaivosmies, joka käsittelee Onnistuneesti enemmän tapahtumia ja poimii uusia digitaalisia valuuttoja, saa tämän maksun tai palkinnon.

Siirtomaksu pörssissä

Siirtomaksujen vastaanottaminen käyttäjiltä on yksi tapa tienata rahaa valuutanvaihtopisteissä ja vastaanottaa uusien valuuttojen lisäämisestä ja mainostilan myynnistä aiheutuvia kustannuksia.

Lompakon maksu

Lompakon transaktiomaksu on summa, joka maksetaan tapahtumien vahvistamiseksi kunkin kryptovaluutan lohkoketjuverkostossa, eikä lompakoita kiinnosta tämä. Jos aiot nostaa lompakostasi, sinun on yleensä maksettava tämä maksu ensin kryptovaluutan tyypistä riippuen.

Millä digitaalisella valuutalla on alhaisin transaktiomaksu?

Koska Digitaalisten valuuttojen alhaisimpien maksujen löytäminen vähentää merkittävästi sijoituskustannuksia, digitaalisen valuutan käyttäjät etsivät aina sijoituksia kryptovaluuttoihin halvimmalla maksulla markkinoiden vaihtelun vuoksi.

Yleensä maksu digitaalisen valuutan tapahtumista markkinoilla on noin 0,15–0,25 dollaria. Suosituilla kryptovaluutoilla, kuten Bitcoin ja Ethereum, tämä summa voi joskus nousta jopa 25 dollariin. Alla on datapohjainen luettelo alhaisimmista digitaalisen valuutan maksuista vuonna 2021 BitInfoCharts.

On huomattava, että tässä artikkelissa annetut arvot todennäköisesti muuttuvat. Joten ennen kuin päätät jostakin kryptovaluutoista, tarkista markkinatilanne uudelleen.

Missä pörssissä on alhaisin maksu?

Oikean vastauksen löytäminen tähän kysymykseen riippuu useista tekijöistä. Toimintoja, joita käyttäjät voivat suorittaa pörssissä, ovat ostaminen, myyminen, tallettaminen ja kotiuttaminen. Ostaminen ja myyminen erilaisissa digitaalisissa valuuttapörsseissä riippuu useista tekijöistä, kuten: B. transaktion tyyppi (spot, marginaali tai futuurit) ja toimeksianto (markkinat, raja jne.). Lisäksi kunkin valuutanvaihtopisteen käyttäjiltä saamat palkkiot ticker- ja maker-tapahtumista voivat olla erilaisia. Lisätietoja kunkin valuutanvaihtopisteen maksusäännöistä on niiden virallisella verkkosivustolla.

Kun tallettaa rahaa vaihtolompakkoon, käyttäjälle ei yleensä aiheudu kuluja, toisin kuin nostoista. Nostomaksut valuutanvaihtopisteissä vaihtelevat valitun valuutan ja siirtoon valitun verkon mukaan. Alhaisimmat siirtomaksut ovat BEP20- tai Bainance Smart Grids- ja TRC20-verkossa ja korkeimmat siirtomaksut Atrium-verkossa.

Mikä on digitaalisten valuuttojen vähimmäismaksu?

Binance Coin (BNB): Digitaalinen valuutta erittäin alhaisella transaktiomaksulla

Bainance Coin (BNB) on Bainance-pörssin kuuluisa digitaalinen valuutta. Bainance Exchange on yksi suurimmista kryptovaluuttapörsseistä maailmassa. Monet digitaaliset valuutat vaihdetaan suuria määriä. Sen lisäksi, että BNB:n transaktiomaksu on erittäin alhainen, voit maksaa tapahtumamaksun Binance Coinilla, jos sinulla on lompakossasi Binance-verkkovaluuttoja.

Binance-verkossa on toinenkin vaihtoehto: voit vastaanottaa tai lähettää erilaisia ​​digitaalisia valuuttoja Binance-lohkoketjussa erittäin pienellä maksulla. Jos esimerkiksi siirrät Atriumin Binance Blockchainille (BEP2), tapahtumamaksusi on sadasosa Atrium Network -tapahtumasta.

TRON: Melkein ilmainen digitaalinen valuutta

Theron on toinen valuutta, jolla on alhaisimmat transaktiomaksut digitaalisista valuutoista. Jos esimerkiksi lähetät Teterin Theron-verkossa, maksat paljon vähemmän kuin Theater Atrium-alustalla. Lisäksi, jos laitat tietyn määrän Thrones muutamaan lompakkoon, Thrones-tapahtumasi käsitellään ilmaiseksi ja ilman palkkiota.

IOTA: Uusi teknologia takaamaan maksuttoman kaupankäynnin

IOTA on toinen lohkoketjuton kryptovaluutta, joka ei veloita käyttäjiltä mitään maksuja. Maksun sijaan tämä digitaalinen valuutta edellyttää, että käyttäjät vahvistavat kaksi tapahtumaa ja luovat uuden. Digitaalisten valuuttojen alhaisin maksu

Ripple (XRP): Alle dollari maksutapahtuman vahvistamiseen 4 sekunnissa

Monet asiantuntijat ja analyytikot pitävät Rippleä keskitettynä valuuttana; se ei ole kovin suosittu. Ripplen digitaalisen valuutan maksu on kuitenkin 0,0005 dollaria. Tapahtumien vahvistaminen ja suorittaminen kestää vain 4 sekuntia. Siksi XRP on yksi kryptovaluutoista, jolla on alhaisin digitaalisen valuutan maksu. Yksi tämän kryptovaluutan pahimmista puolista on sen yleisyys; Puolet XRP-resursseista on edelleen voittoa tavoittelevan yrityksen käsissä, ja niiden odotetaan olevan yleisön saatavilla ajan myötä. Digitaalisten valuuttojen alhaisin maksu

Bitcoin Cash (BCH): 0,0024 dollarin maksu tapahtuman vahvistuksesta 2,5 tunnin sisällä

Bitcoin Cache on yksi Bitcoinin kovista haaruista. Tämä luotiin tarjoamaan peer-to-peer ja hajautettua digitaalista valuuttaa. He ajattelivat tehdä tämän Bitcoin Cache -verkossa. Enemmän tapahtumia suoritetaan lohkossa kuin Bitcoinissa; BCH-maksu on alhaisempi kuin Bitcoin. Itse asiassa käytetään suurempia ja muuttuvampia lohkoja; Muuttuva 8MB lohkot vs. 1MB Bitcoin-lohkot.