Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Millaisia ​​ominaisuuksia ja palveluita sosiaalisessa mediassa on?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Millaisia ​​Ominaisuuksia ja palveluita sosiaalisessa mediassa on?

Mitä mahdollisuuksia ja palveluita sosiaalinen media tarjoaa? Se on kysymys, joka jotenkin määrittelee sosiaalisen median käsitteen ja tarkoituksen. Tiedämme kaikki Facebookin sosiaalisena mediana, mutta katsotaanko kaikki alustat, kuten Reddit, Tinder, Spotify, Telegram, Line ja tämän tyyppiset sovellukset, sosiaalista mediaa? Jotkut ominaisuudet ja palvelut määrittelevät sosiaalisen median. Tässä artikkelissa mainitsemme sosiaalisen median erilaiset ominaisuudet ja palvelut, jotka määrittelevät sosiaalisen alustan. Nämä kuusi sääntöä muodostavat alustan nimeltä sosiaalinen media.

Kuusi sosiaalisen median toimintoa ja palvelua

Kuusi sosiaalisen median ominaisuutta ja palvelua, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja oppimaan paremmin sosiaalista mediaa:

1. Kommunikoi muiden kanssa

Viestintä on yksi sosiaalisen median erityisistä ja tärkeistä toiminnoista ja palveluista.

Sosiaalisen median eri ominaisuuksista ja palveluista kykyä kommunikoida voidaan pitää minkä tahansa sosiaalisen alustan ytimenä ja keskipisteenä. Tietenkin tämä viestintä on mahdollista millä tahansa tavalla. Sanan “Yhdistä” napsauttamisesta chattiin, ryhmien, kanavien tai foorumien muodostamiseen, kaikkea pidetään viestintämuotona. Kaikista näistä viestintämenetelmistä huolimatta jotkut tiedotusvälineet eivät salli sinun olla vuorovaikutuksessa ystävien, sukulaisten tai samanhenkisten ihmisten kanssa. Jotenkin niissä ei ole mitään sosiaalista.

Otetaan esimerkiksi Spotify. Voit seurata muita artisteja ja käyttäjiä Spotifyn sosiaalisen median ominaisuuksien ja palveluiden kautta. Tämän median viimeaikaisten muutosten vuoksi Spotifyssa ei kuitenkaan voi enää keskustella tai olla vuorovaikutuksessa suoraan ihmisten kanssa.

2. Jaa sisältöä

Sosiaalinen media on alusta sisällön jakamiseen. Sisällön jakaminen voi olla jopa niin yksinkertaista kuin tekstiviesti. Tietenkin sisällön jakamiseen sisältyy kuvia, videoita, GIF-tiedostoja ja jopa linkkien jakamista muille verkkosivustoille ja sovelluksille.

Miksi sisällön jakamista pidetään yhtenä sosiaalisen median tärkeimmistä ominaisuuksista ja palveluista? Syitä on monia, mutta voidaan sanoa, että ilman sisällön jakamista viestintä on erittäin vaikeaa ja käytännössä mahdotonta.

Sisällön jakaminen on tärkeä osa sosiaalisten verkostojen mahdollisuuksia ja palveluita. Esimerkiksi nettisivujen tai blogin tai vaikka Telegram-ryhmän kommenttiosio voidaan pitää lähempänä sosiaalista mediaa kuin Spotifyn kaltaiset sovellukset, joilla ei ole tämä toimintoominaisuus.

3. Kyky ottaa yhteyttä ja olla yhteydessä kaikkiin

Itse asiassa tällä hetkellä on yksityisiä tiedotusvälineitä, jotka sallivat jäsenyyden vain kutsusta. Kuitenkin 99 % sosiaalisesta mediasta antaa kenen tahansa liittyä, verkostoitua ja käyttää palveluita. Koko palvelu ei välttämättä ole ilmainen tällä tavalla. Mahdollisuus käyttää sosiaalisen median toimintoja ja palveluita on kuitenkin pohjimmiltaan perusperiaate sosiaalisen median palveluita määriteltäessä.

Otetaan esimerkiksi Discord-media. Kun olet muodostanut yhteyden tähän sovellukseen ja liittynyt siihen, sinua ei automaattisesti yhdistetä ryhmään tai keskusteluun. Sinun on etsittävä haluamasi chat-ryhmät, joista osa on avoimia kaikille ja osa yksityisiä. Tästä syystä kaikki nämä tiedotusvälineet eivät välttämättä sisälly sosiaalisen median määritelmään. Discordia pidetään kuitenkin sosiaalisena mediana avoimien sosiaalisten alaryhmiensä vuoksi.

4. Profiilin luominen; Keskeinen periaate sosiaalisen median ominaisuuksien ja palveluiden joukossa

Yksi sosiaalisen median olennaisista toiminnoista ja palveluista on kyky tunnistaa ja löytää muita käyttäjiä. Oletetaan, että kaikki ovat anonyymejä alustalla eivätkä anna mitään tietoa persoonallisuudestaan ​​tai kiinnostuksen kohteistaan. Tämän viestintäalustan sosiaalinen puoli puuttuu. Heidän pitäisi pystyä tunnistamaan käyttäjät Sosiaalisessa mediassa henkilötietojensa perusteella.

Tietenkin sinun on pidettävä mielessä, että todellakin on niin, että monet ihmiset pysyvät anonyymeinä palveluissa, kuten Twitter. Tässä mediassa käyttäjillä on kuitenkin mahdollisuuksia esitellä itsensä julkisesti. Näiden toimintojen ja palveluiden ansiosta Twitteriä pidetään täysimittaisena sosiaalisena mediana.

5. Löydä helposti sukulaisia ​​ja erityisesti käyttäjiä, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita

Lähes kaikki sosiaalisena mediana tuntemamme palvelut tarjoavat sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksia ja palveluita kommunikointiin samanhenkisten ja yhteisten kiinnostuksen kohteiden kanssa. Esimerkiksi Twitter ja Instagram tekevät sen hashtageilla, Facebook ja LinkedIn tekevät sen ryhmien kanssa, ja Reddit tekee sen alaluokkahaun kautta. Samaan aikaan Tinder ei tarjoa sinulle tätä vaihtoehtoa. Esimerkiksi tästä palvelusta et voi löytää “kissaista” kiinnostuneita ihmisiä ja keskustella heidän kanssaan.

Jos sinun ei ole helppoa löytää ihmisiä, joilla on yhteisiä kiinnostuksen kohteita, et todennäköisesti ole sosiaalisessa mediassa. Ainakin näin voimme sanoa, jos katsomme sosiaalista mediaa hieman suvaitsevaisesti. Tietenkin tämä alusta on epätäydellinen sosiaalinen media.

6. ylläpitää suhteita; Sosiaalisen median mahdollisuuksista ja palveluista

Tämän aiheen oppaana on parempi tarkastella sosiaalisen median sanakirjamääritelmää. Merriam-Webster-sanakirjan määritelmän mukaan sosiaalinen media on verkkopalvelu tai verkkosivusto, jonka kautta ihmiset rakentavat ja ylläpitävät suhteita toisiinsa.

Tässä määritelmässä on tärkeä kohta. “Pidä hänet.” Sitä pidetään ytimenä sosiaalisen median ominaisuuksien ja palvelujen määrittämisessä. Tästä syystä verkkosivuston tai blogin kommenttiosio ei ole sosiaalinen media. Koska vaikka he tarjoavat mahdollisuuden kommunikoida, he eivät voi ylläpitää rakennettuja suhteita.

Varmasti jotkut alustat ovat parempia kuin toiset sosiaalisen verkostoitumisen ominaisuuksien ja palvelujen suhteen. Joka tapauksessa paras ja täydellisin sosiaalinen media on alusta, joka tarjoaa tämän toiminnon käyttäjilleen kätevimmällä tavalla.

Viimeinen huomautus sosiaalisen median ominaisuuksista ja palveluista

On syytä huomata, että nämä säännöt näyttävät tietysti hieman tiukilta ja joillakin alustoilla ei välttämättä ole mitään näistä ominaisuuksista, mutta niitä pidetään edelleen sosiaalisena mediana ja ne ovat saamassa suosiota. Vaikka kymmenissä sosiaalisessa mediassa on kaikki nämä ominaisuudet, niitä ei tunneta hyvin.