Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Milloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Milloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi?

Gmail tai Gmail on Googlen ilmainen sähköpostipalvelu, joka julkaistiin 1. huhtikuuta 2004. Sillä on nyt yli 1,5 miljardia käyttäjää ja se on saatavilla 105 kielellä.

Yksi Gmailin erottuvista ominaisuuksista on sen roskapostintunnistustekniikka, joka on yksi alan parhaista ei-toivottujen roskapostien, mukaan lukien tietojenkalasteluviestien, suodattamisessa.

Tästä artikkelista saat selville, miksi ja milloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi ja miten voit estää sähköpostien päätymisen roskapostiin seuraavissa osioissa:

Lue myös: Gmail vs. Outlook: Kumpi tulee ykköseksi?

Roskaposti tai roskaposti on ei-toivottua ja yleensä ei-toivottua sähköpostia, joka lähetetään joukkona valitsemattomalle vastaanottajaluettelolle. Nämä sähköpostit ovat joskus kaupallisia, kun taas toiset voivat olla yritys päästä käsiksi tietokoneellesi, väärentää tietojasi tai ottaa käyttöön haittaohjelmia.

Yleisimmät roskapostityypit ovat:

 • Kaupalliset mainokset: Yleensä nämä sähköpostit ovat vaarattomia ja ovat yrityksille yksinkertaisesti edullinen tapa mainostaa itseään.
 • Virustorjuntavaroitukset: Tämä tulee yleensä temppuviestinä. Nämä väittävät tarjoavansa virustorjuntatarkistuksia tai ratkaisuja joihinkin tietokonevirheisiin. Napsauttamalla tässä olevaa linkkiä kyberrikollinen voi kuitenkin saada osittaisen tai täyden pääsyn.
 • Sähköpostin huijaus: Tämä sisältää laillisen yrityksen tai työntekijän logon, allekirjoitusten tai nimien jäljittelyn. Roskapostittajat matkivat mitä tahansa vakiintunutta ja uskottavaa lähtettä tai yritystä lähettääkseen roskapostia ja saadakseen sähköpostin näyttämään aidolta, vaikka se ei ole sitä.
 • Rahankalasteluhuijaus: Nämä huijaukset perustuvat tarinoihin, joihin ihmiset rakastuvat, kuten apua viisivuotiaan hoidossa tai suunnitelma, jonka mukaan maan prinssi siirtää rahaa pankkitilillesi.
 • Väärät voittajavaroitukset (tietojenkalastelu): Roskapostittajat lähettävät sähköpostiviestejä, joissa kerrotaan, että olet voittanut suuren summan kilpailussa tai lotossa, ja rohkaisevat sinua vastaamaan ja lunastamaan palkinnot, mikä usein johtaa henkilökohtaisten tietojen paljastamiseen.

Ihannetapauksessa roskapostittajan jäljittäminen on vaikeaa, koska sähköpostit lähetetään aiemmin tartunnan saaneiden tietokoneiden verkosta. Sähköpostien linkkien tai tiedostojen napsauttaminen voi olla vaarallista ja voi ohjata sinut haitallisille verkkosivustoille tai yksinkertaisesti asentaa virheen tietokoneellesi.

Suosittelemme aina katsomaan linkin ennen kuin napsautat sitä. Jos se on epäilyttävää, sinun on parasta pysyä erossa siitä mahdollisimman paljon.

Lue myös: Kuinka hallita Google Drive -tallennustilaasi?

Olemme juuri nähneet roskapostityypit, mutta jotkin yrityssähköpostit voivat olla aitoja ja silti lähetetään roskapostina. Katsotaanpa syitä, miksi Gmail merkitsee sähköpostit roskapostiksi. Ennen kuin pääsemme yksityiskohtiin, ilmeisten roskapostisuodattimien lisäksi käyttäjät ovat tärkein syy sähköpostien päätymiseen roskapostiin. Jos monet käyttäjät merkitsevät sähköpostitunnuksellasi sisältävät sähköpostit roskapostiksi, on mahdollista, että Gmail siirtää ne jossain vaiheessa automaattisesti roskapostiin. Varmista siis ensin, että lähetät sähköpostisi vain henkilöille, jotka ovat rekisteröityneet siihen ja ovat todennäköisemmin tekemisissä sähköpostin sisällön kanssa.

Väärä kohderyhmä

Jokaisella yrityksellä on tavoite ja se haluaa laajentaa tietokantaansa ja tilaajaluetteloaan isolla tavalla. Tämä johtaa usein siihen, että kohdennetaan väärään yleisöön, mikä johtaa alhaisempiin sitoutumisasteisiin ja sähköpostit menevät suoraan roskapostiin. Oikean yleisön löytäminen ja sähköpostin vastaanottajien kanssa improvisointi voi auttaa estämään sähköpostien joutumisen roskapostiin ja auttaa yritystäsi kasvamaan.

Sähköpostin käyttöoikeudet

Yritys-/mainossähköpostien lähettäminen ilman vastaanottajan lupaa, eli automaattisten sähköpostien lähettäminen satunnaiselle ihmisryhmälle, on rikos, ja siitä voi seurata jopa 16 000 dollarin sakko per sähköposti. Sähköpostista rangaistaan. Saadaksesi käyttäjien luvan, varmista aina, että sinulla on verkkosivustollasi osallistumislomake, josta ihmiset tietävät, että he tilaavat sähköpostiluettelosi tai uutiskirjeesi.

IP-osoitteiden tunnistaminen

Lähetitpä sitten roskapostia tai et, jos IP-osoitteestasi on joskus lähetetty roskapostia, IP-osoite saatetaan merkitä, jolloin sähköpostisi päätyvät roskapostiin.

Matala sitoutumisprosentti

Avaintekijä sähköpostien merkitsemisessä on alhainen sitoutumisaste. Matala sitoutumisprosentti tarkoittaa, että sähköpostisi vastaanottajien avaus- tai lukuprosentti on alhainen. Se myös laskee ja ottaa huomioon, kuinka monta kertaa vastaanottajat ovat poistaneet sähköpostisi. Mitä alhaisempi sitoutumisaste, sitä suurempi on mahdollisuus, että sähköpostisi päätyvät roskapostiin. Oikeaan yleisöön kohdistaminen voi lisätä sitoutumisastetta.

Vastaanottajat eivät muista tilaamiaan verkkosivustoja

Usein ihmiset tilaavat tietyn verkkosivuston, mutta unohtavat sen ajan myötä, mikä johtaa roskapostivalituksiin. Joka kerta kun Vastaanottaja merkitsee sähköpostin roskapostiksi, tietokanta tallentaa sen tietueen riippumatta siitä, onko se roskapostiviesti vai ei. Kun sähköpostin/tilatun verkkosivuston ilmoittamisen kynnys saavutetaan, sähköpostit menevät suoraan roskapostikansioon.

Tämän välttämiseksi yritä personoida sähköpostit ja tehdä niistä verkkosivuston kaltaisia, jotta vastaanottaja muistaa, minkä verkkosivuston hän on tilannut ja mikä ei. Pidä myös lopettaa tilauksen Linkki on helposti saatavilla, jotta ihmiset eivät tarpeettomasti merkitse sähköposteja roskapostiksi.

Harhaanjohtavat aiherivit

Aiherivit ovat tärkeitä, koska niiden tarkoituksena on välittää sähköpostin sisällön ydin. Vastaanottajat tuntevat olevansa huijattu ja huijattu harhaanjohtavien aiherivien, kuten “Kiireellinen – Tarvitsee päivitystä”, “Kiitos tilauksesta/palautteesta”, “Aihe: Tällä hetkellä töissä” tai “Huonot uutiset” ja monet muut. Vastaanottajan mielestä se on kiireellinen, mutta sisältö on täysin erilainen, kun sitä käytetään. Nämä ovat erilaisia ​​myyntitemppuja, mutta harhaanjohtavat aiherivit voivat ärsyttää vastaanottajaa ja merkitä sähköpostin roskapostiksi.

Virheelliset “Lähettäjä”-tiedot

Yksi ensimmäisistä asioista, jonka vastaanottaja todennäköisesti huomaa tietyssä sähköpostissa, on Out of osio. Väärä tai tunnistamaton henkilöllisyys tekee sähköpostistasi epäilyttävän ja johtaa siihen, että se merkitään jossain vaiheessa. Tällaisten olosuhteiden välttämiseksi varmista aina, että lähettäjän tiedot ovat laillisia ja vastaanottajan helposti tunnistettavissa.

Roskapostin laukaisevat sanat

Sanat kuten Klikkaa tästä, Kerää nyt, Hieno tarjous, Taattu voitto, erikoistarjous, Onnittelut, Tämä ei ole roskapostia, ja muita pidetään laukaisina, ja ne voivat johtaa siihen, että sähköpostisi merkitään roskapostiksi. Kun kirjoitat sähköpostia, ole erittäin varovainen käyttämiesi sanojen suhteen.

Toinen syy sähköpostien merkitsemiseen voi olla HTML-sähköpostikäytäntöjen noudattamatta jättäminen sähköpostin kirjoittamisen yhteydessä. Harkitse seuraavaa esimerkkiä.

Milloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. TekniikkaMilloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. Tekniikka

Lue myös: Gmail ei vastaanota sähköposteja? Tässä on 7 korjausta

Gmailin Roskaposti-välilehti on käytettävissä Gmailin peruskäyttöliittymän vasemmasta ruudusta.

Milloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. TekniikkaMilloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. Tekniikka

Kuinka merkitsen sähköpostin roskapostiksi Gmailissa?

Jos vastaanotettu sähköposti vaikuttaa sopimattomalta eikä sitä ole automaattisesti lähetetty roskapostiksi, voimme ilmoittaa siitä itse. Merkitse sähköposti roskapostiksi napsauttamalla kolmea pistettä sähköpostin oikeassa reunassa ja valitsemalla se Ilmoita roskapostista Mahdollisuus.

Milloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. TekniikkaMilloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. Tekniikka

Kuinka poistan sähköpostin roskapostimerkinnän Gmailissa?

Kun sähköpostin roskapostimerkintä poistetaan, kaikki tulevat sähköpostit ohjataan itse postilaatikkoon. Sähköpostin roskapostimerkinnän voi poistaa kahdella tavalla.

Ensimmäinen tapa on napsauttaa sähköpostin vieressä olevaa valintaruutua ja valita Ei roskapostia Mahdollisuus.

Milloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. TekniikkaMilloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. Tekniikka

Toinen tapa on avata sähköposti ja valita vaihtoehto Älä ilmoita roskapostista.

Milloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. TekniikkaMilloin Gmail merkitsee sähköpostin roskapostiksi? | Rehellinen. Tekniikka

Voit myös luoda suodattimen sähköposteille estääksesi niitä joutumasta roskapostiin napsauttamalla kolmea pistettä ja valitsemalla vaihtoehdon Suodata tällaiset sähköpostit.

Lue myös: Kuinka poistaa Gmail-profiilikuva?

Yksinkertaisten sääntöjen ja ohjeiden noudattaminen voi auttaa estämään nämä ongelmat:

 • Sähköpostisi merkitään roskapostiksi
 • Gmail rajoittaa lähetysnopeutta
 • Gmail estää viestisi

Tässä on kuusi tapaa estää sähköpostisi päätymisen Gmailin roskapostiin.

IP-osoite

Ihannetapauksessa sinun tulisi käyttää tiettyä IP-osoitetta kaikkien viestien ja sähköpostien lähettämistä varten. Jos haluat lähettää viestejä eri IP-osoitteista, jaa sähköpostityypit eri osoitteille. Voit esimerkiksi käyttää yhtä IP-osoitetta tavallisiin henkilökohtaisiin sähköposteihisi ja toista IP-osoitetta mainossähköposteihin.

Sisällys

On Suositeltavaa, että samassa sähköpostissa ei koskaan sekoita erityyppistä sisältöä. Jos esimerkiksi julkistat kilpailun voittajat työpaikallasi, älä sisällytä tietoja seuraavasta tulevasta kilpailusta. Varaa tätä varten erillinen sähköposti. Harkitse toista esimerkkiä laskukuitin lähettämisestä asiakkaalle. Ei ole suositeltavaa kirjoittaa seuraavan tuotteen tietoja samaan sähköpostiin. Jälleen, pidä oma sähköposti valmiina uudelle tuotteellesi.

Kategoriset sähköpostit

Vastaanottajan ja tietokannan on helpompi seurata vastaanottamansa sähköpostin tyyppiä näkemällä otsikon. Jos esimerkiksi lähettämäsi sähköposti on mainossähköposti, sopivin otsikko olisi [email protected] tai [email protected]. Harkitse ilmoitusten lähettämistä käyttäjälle heidän verkkosivustollasi olevasta tilistään. Sopiva otsikko olisi [email protected]. Tarkista säännöllisesti, onko verkkotunnuksesi luettelossa Selaussuojan verkkosivuston tilasivu.

Testiviestit

Esimerkki- ja testikampanjaviestien lähettäminen verkkotunnuksestasi voi vaikuttaa verkkotunnuksesi maineeseen. Lisäksi tarpeettomien testiviestien lähettäminen voi johtaa siihen, että vastaanottaja merkitsee sähköpostisi.

Huijausta

Olemme jo nähneet, mitä sähköpostin huijaus täällä on. Sähköpostien lähettäminen jonkun toisen nimellä ja verkkotunnuksella ilman lupaa kuuluu roskapostin ja laittoman toiminnan luokkaan. Gmail luokittelee kaikki nämä sähköpostit roskapostiksi.

Tilaa ja peruuta tilaus -painike

Mukautetun sähköpostiosoitteen ja houkuttelevan luettelon avulla voit estää sähköpostisi joutumisen roskapostiin. Oikeaan yleisöön kohdistaminen vähentää aina sähköpostisi roskapostimerkkien määrää. Anna käyttäjille mahdollisuus tilata sähköpostisi, saada päivittäisiä päivityksiä ja varmistaa, että sähköpostiosoite on oikea. Tarjoa myös opt-out-vaihtoehto käyttäjille, jotka eivät enää halua päivityksiä. Tämä estää sähköpostisi merkitsemisen. Voit myös peruuttaa tilauksen käyttäjiltä, ​​jotka eivät avaa tai lue sähköpostejasi varmistaaksesi, että sitoutumisprosenttisi ei laske.

Lue myös: Kuinka tallentaa sähköposti PDF-muodossa Gmailissa?

Sisällysluettelo