Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Milloin Tylypahkan perintö tapahtuu?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Milloin Tylypahkan perintö tapahtuu?

Tylypahkan perintö on aiheuttanut kohua, koska se on ensimmäinen videopeli, jonka videopelien kehittäjä Avalanche Software julkaisi sen jälkeen, kun Warner Bros. Games osti sen vuonna 2017. Koska se perustuu Tylypahkkaan, noituuden ja velhojen kouluun, fiktiivinen koulukunta, joka toimi kuuluisan Harry Potter -sarjan taustana sekä elokuvissa että kirjoissa, sillä on jo suuri kysyntä – se tuo mieleen muistoja vanhemmille faneille. sarjassa ja toimii jatko-osana sarjan uusille seuraajille. Hogwarts Legacylla on tarjottavaa jokaiselle.

Se herättää myös kysymyksen siitä, mihin ajanjaksoon “Tylypahkan perintö” on asetettu. Siksi tässä Artikkelissa puhumme ajanjaksosta, jolloin “Hogartin perintö” luotiin ja onko juoni mukautettu kirjailija JK Rowlingin kirjoista.

Pelin ajanjakso

Vaikka peli ei ole lähelläkään Harry Potterin aikajanaa, se tarjoaa silti yhtä jännittävän Kokemuksen taikuuden oppimisesta ja harjoittamisesta Tylypahkassa ja sen ympäristössä, mukaan lukien Forbidden Forest ja Tylymyskin kylä, salaisuuksien paljastamisesta ja… Pahan voittamisesta. Tylypahka on ollut olemassa 1000-luvulta lähtien, joten tämä roolipelitoiminta sijoittuu 1800-luvun loppupuolelle. Siksi et näe kuuluisan franchising-sarjan tuttuja hahmoja kävelemässä, lukuun ottamatta muutamia linnaaamuja, kuten Nearly Headless Nick lajitteluhattuna.

Tarkemmin sanottuna Tylypahkan perintö -peli rakennettiin noin 1890-luvulla, jolloin tapahtui peikkokapina, jota johti Tylypahkan perintö. Ranrok, Dark Arts -käyttäjä. Pelaajat voivat olla vuorovaikutuksessa Ranrokin kanssa, jonka ääninäyttelijänä on Matthew Waterson, joka äänittää myös useita muita Tylypahkan perinnön hahmoja.

Vaikka JK Rowling ei kehittänyt uutta tarinaa yksinomaan tätä peliä varten, Portkey Gamesin mukaan hänen kirjoittamisensa tasoitti tietä kaikille uusille seikkailuille velhomaailmassa. Lisäksi he tekivät tiivistä yhteistyötä tiiminsä kanssa varmistaakseen, että kaikki pysyi uskollisena alkuperäisen sarjan hahmoille ja tarinalle.

Yllätyksiä Tylypahkan perinnössä

Hogwarts Legacy -peliä voi pelata PlayStation 4:llä ja 5:llä, Xbox Series X/S:llä, Nintendo Switchillä, Xbox Onella ja Windowsilla. Vaikka et pysty olemaan vuorovaikutuksessa tuttujen hahmojen kanssa, Hogwarts Legacy tarjoaa talon valinnan, hahmojen ulkoasuvaihtoehtoja ja kursseja uusien taitojen oppimiseen yhdessä pelissä.

Pelaajat voivat myös kesyttää ja ratsastaa maagisia petoja ja käydä kaikilla alkuperäisen sarjan kursseilla, mukaan lukien Charms, Defense Against the Dark Arts, Potions ja paljon muuta.

Aluksi pelaaja aloittaa Tylypahkan viidentenä vuotena voimalla hallita muinaista taikuutta, ja häntä ohjaa mentorinsa, professori Eleazar Fig, joka myös opettaa Tylypahkassa. Pelaaja tapaa myös muun muassa Tylypahkan opiskelijat Sebastian Sallowin, Poppy Sweetingin ja Amit Thakkarin. Tapaat myös silloisen rehtori Phineas Nigellus Blackin, Sirius Blackin sukulaisen.