Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mistä saat selville Chrome-versiosi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka selvittää Chrome-versiosi?

Julkaisunsa jälkeen Google Chromea on päivitetty satoja kertoja. Vaikka useimmat näistä päivityksistä toivat virheenkorjauksia ja asteittaisia ​​parannuksia selaimeen, jotkin tuovat mukanaan myös tietoturvakorjauksia, jotka ovat tärkeitä selauskokemuksesi turvallisuuden kannalta.

Verkkosivustot ovat yhä haavoittuvampia yhä kehittyneemmille hyökkäyksille joka päivä. Suojatakseen käyttäjiään tämäntyyppisiltä haittaohjelmilta ja toistuvilta uhilta Chrome päivittää pieniä versioita kahden tai kolmen viikon välein. Pääversio julkaistaan ​​kuuden viikon välein.

Uusimpien tietoturvapäivitysten käyttö edellyttää, että selainversio on päivitetty. Selainversion määrittäminen on ensimmäinen askel tietojesi turvaamiseksi ja hyökkäyksiltä suojaamiseksi.

Tässä artikkelissa opastamme sinua Chrome-versiosi määrittämisessä. On tärkeää pitää selaimesi ajan tasalla, jotta vältytään selattaessa virheiltä, ​​jotka voivat vaarantaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, mukaan lukien kirjautumistiedot.

Lue myös: Kuinka päivittää Google Chrome?

Chromen avulla selainversion Tarkistaminen on melko helppoa. Lisäksi voit tarkastella versiohistoriaa, kun etsit tietoja. Jos haluat nähdä Chrome-selainversiosi, noudata alla olevia ohjeita.

Vaihe 1: Paina sitä kolme pistettä -kuvaketta Chrome-selaimen oikeassa yläkulmassa. Valitse sitten auta näkyviin tulevasta avattavasta valikosta.

vaihe 2: Klikkaus Google Chromen kautta.

Mistä saat selville Chrome-versiosi?  |  Rehellinen. TekniikkaMistä saat selville Chrome-versiosi?  |  Rehellinen. Tekniikka

vaihe 3: Tämän jälkeen sinut ohjataan uuteen välilehteen, joka sisältää versiotiedot.

Mistä saat selville Chrome-versiosi?  |  Rehellinen. TekniikkaMistä saat selville Chrome-versiosi?  |  Rehellinen. Tekniikka

Google ilmoittaa myös, jos selaimesi versiota ei päivitetä. Valita “Päivitä Chrome automaattisesti kaikille käyttäjille” pitää selaimen automaattisesti ajan tasalla. Jos asetat Automaattisen päivityksen, se tapahtuu kuuden viikon välein.

Lue myös: Kuinka korjata Chrome PDF Viewer -ongelma, joka ei toimi?