Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mistä tiedät, jos joku on estänyt sinut Redditissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mistä tiedät, onko joku estänyt sinut Redditissä?

Reddit on sivusto, jossa Keskustellaan yhteisöllisistä keskusteluista eri aiheista politiikasta ja urheilusta sarjakuviin ja elokuviin. Alustaa ylläpitävät moderaattorit, joita kutsutaan modeiksi, jotka luovat ja hallitsevat foorumeita, joita kutsutaan subredditeiksi, keskustellakseen tietystä aiheesta. Modit ovat vapaaehtoisia, jotka käyttävät alustaa säännöllisesti. Voit asettaa sääntöjä ja ohjeita määrittääksesi, kuinka muut yhteisön jäsenet tai subredditin käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja mitä he voivat lähettää ja mitä eivät.

Koska se on yhteisövetoinen, interaktiivinen Verkkosivusto ja sovellus, on mahdollista, että kohtaat Redditissä epämiellyttäviä käyttäjiä, jotka haluat estää. On myös mahdollista, että joku estää sinua. Katsotaanpa, kuinka voit estää jonkun ja selvittää, onko joku estänyt sinut Redditissä.

Voitko kertoa, onko sinut estetty Redditissä?

Voit kertoa, että joku on estänyt sinut Redditissä, jos et voi olla vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Tämä tarkoittaa, että et voi nähdä hänen profiiliaan, lähettää heille viestiä, vastata heille tai kommentoida heidän viestejään.

Tästä on joitain poikkeuksia, jos sekä sinä että sinut estänyt Reddit-käyttäjä osallistutte ryhmäkeskusteluihin tai jos he ovat osallistujia valvomissasi yhteisöissä.

  • Ryhmäkeskustelut – Jos olit ryhmäkeskustelussa jonkun kanssa, joka esti sinut, voit silti nähdä hänet ja olla vuorovaikutuksessa hänen kanssaan ryhmäkeskustelun kautta.
  • Moderaattori – Jos yhteisösi käyttäjä on estänyt sinut moderaattorina, voit silti nähdä hänen yhteisöissäsi luomiaan viestejä, kommentteja, live-chat-viestejä ja chat-kanavaviestejä, vastata niihin ja ryhtyä toimiin. Voit käyttää heidän profiiliaan nähdäksesi heidän historiansa vain valvomiesi yhteisöjen osalta.
    • Et kuitenkaan voi lähettää suoria viestejä, chat-pyyntöjä tai mod-postia henkilölle, joka esti sinut tililtäsi, ellet vastaa subredditillä mod-postiin. Modmail on viestintäjärjestelmä, jota moderaattorit käyttävät vuorovaikutuksessa yhteisön jäsenten ja muiden Reddit-käyttäjien kanssa.

Kuinka voin poistaa eston Redditissä?

Kuinka voin estää jonkun Redditissä?

On kaksi tapaa estää joku Redditissä. Voit joko mennä heidän profiiliinsa tai estää hänet käyttäjäasetuksissasi.

Estä käyttäjät heidän Reddit-profiilistaan

  • Siirry iOS-/Android-laitteella sen käyttäjäprofiilin oikeaan yläkulmaan, jonka haluat estää, ja napauta. Valita Estä käyttäjät.
  • Siirry selaimellasi osoitteeseen reddit.com. Siirry sen käyttäjän profiiliin, jonka haluat estää. Klikkaus Lisää vaihtoehtoja hänen avatarnsa alla. Valita Estä käyttäjät näytetyistä vaihtoehdoista.
Kuvakaappaus “Lisää vaihtoehtoja” Reddit-käyttäjän profiilissa.
Kuvakaappaus “Estä käyttäjä” Reddit-käyttäjäprofiilissa.

Estä käyttäjät käyttäjäasetuksissasi

  • Avaa Reddit-sovellus iOS-/Android-laitteellasi ja siirry kohtaan asetukset. Napauta käyttäjänimeäsi ja siirry sitten kohtaan Estäminen ja käyttöoikeudet < Hallittu estetty akkupakettints. Etsi sen henkilön käyttäjätunnus, jonka haluat estää. Lyödä Lohko.
  • Siirry selaimellasi osoitteeseen reddit.com. Mene Käyttäjäasetukset > Turvallisuus ja yksityisyys. Etsi sen henkilön käyttäjätunnus, jonka haluat estää Ihmiset, jotka ovat estäneet sinut. Etsi heidän käyttäjätunnuksensa ja lisätä ne sinun Estetyt käyttäjät Lista.
Kuvakaappaus Käyttäjäasetukset > Suojaus ja tietosuoja > Estä uusi käyttäjä Reddit-profiilissasi.

Lue myös: Kuinka lähettää keskusteluja ja viestejä Redditissä?

Sisällysluettelo