Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mistä tiedät, jos joku on estänyt sinut Telegramissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mistä tiedät, onko joku estänyt sinut Telegramissa?

Telegram on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tekstiviestisovelluksista. Sovellusta kiitetään sen ominaisuuksista, kuten: Kuten mahdollisuus pitää 200 000 ihmistä ryhmässä ja turvallisuusominaisuudet, jotka antavat sille kilpailuedun.

Viestien ja muiden palveluiden suhteen sovelluksen muoto muistuttaa läheisesti suosittua WhatsAppia. Monet Telegramin ominaisuudet liittyvät hyvin läheisesti WhatsAppin ominaisuuksiin, mukaan lukien tavat selvittää, onko joku estänyt sinut Sovelluksessa.

Lue myös: Kuinka poistaa Telegram-viestejä?

Tässä on joitain tapoja tarkistaa, onko joku estänyt sinut Telegramissa vai ei.

Ei saatavilla, nähty viimeksi verkossa

Jos yhteyshenkilö estää sinut, hänen online-tilaansa ei näytetä. Online-tilan sijaan näytetään vain viesti “Nähdetty kauan sitten”.

Koska Telegram poistaa ei-aktiiviset tilit automaattisesti kuuden kuukauden jälkeen, se on melko hyvä osoitus siitä, että sinut on estetty, jos kiellosta on kulunut jonkin aikaa.

Profiilikuva ei näy

Samoin kuin WhatsApp, jos joku estää sinut Telegramissa, et näe hänen profiilikuvaansa.

Sen sijaan näet heidän nimensä ensimmäisen kirjaimen. Näin voit olla varma, että henkilö on estänyt sinut Telegramissa.

Toimittamattomat viestit

Kun lähetät viestin jollekin Telegramissa, löydät yleensä kaksoisvalintamerkin viestisi vieressä, mikä osoittaa, että viestisi on vastaanottanut henkilö, jolle lähetät Tekstiviestin.

Jos joku on estänyt sinut sovelluksen kautta, näet vain yhden valintamerkin viestisi vieressä. Voit pitää tätä vahvistuksena.

Ääni- tai videopuheluita ei voi aloittaa

Telegram näyttää automaattisesti yhden Yhteyttä ei voitu muodostaa Viesti, kun yrität aloittaa video- tai äänipuhelun jonkun kanssa, joka on estänyt sinut sovelluksessa.

Voit yrittää aloittaa ääni- tai videopuhelun hänen kanssaan varmistaaksesi, että joku on todella estänyt sinut sovelluksen kautta.

Lue myös: Kuinka varmuuskopioida Telegram-keskustelut?

Sisällysluettelo