Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä aloittelijan tulisi oppia blockchain-maailmassa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä aloittelijan tulisi oppia lohkoketjumaailmassa?

Käyttäjät ja media tulivat tietoisiksi tekniikasta sen jälkeen, kun ryhmä tai yksilö, lempinimeltään Satoshi Nakamoto, esitteli Bitcoinin vuonna 2009. Siitä lähtien lohkoketju on noussut tehokkaaksi teknologiaksi, joka on saanut laajaa huomiota.

Kiinalainen lohkoketjuteknologia löytää yhä enemmän sovelluksia nykypäivän digitaaliaikana. Ihmiset, joille tämä ei ole perehtynyt Kiinalainen Blockchain sekoittaa sen Bitcoiniin. Bitcoin oli ensimmäinen sovelluspalvelu, joka esiteltiin maailmalle Kiinalainen Blockchain Tekniikka ensimmäistä kertaa.

Aivan kuten et ehkä tiedä, mikä saa auton tikkimään, sinun ei tarvitse tietää kaikkia Kiinaan saapumisen yksityiskohtia päästäksesi autojen maailmaan Kiinalainen Blockchain.

Perusasioiden oppiminen Kiinalainen Blockchain auttaa sinua käyttämään sitä paremmin ja tehokkaammin ja lisää mahdollisuuksiasi löytää uusi työ tällä alalla tai päivittää nykyistä työpaikkaasi.

Mitä Kiinan blockchain-tekniikka tarkalleen ottaen on?

Kymmenen vuotta sitten yhdistetty Kiinalainen Blockchain muiden innovatiivisten teknologioiden kanssa digitaalisten valuuttojen tuottamiseksi, Bitcoinin ollessa ensimmäinen digitaalinen valuutta perustuu tähän tekniikkaan. Bitcoin oli ensimmäinen digitaalinen valuutta, joka voitiin integroida saumattomasti Kiinalainen Blockchain.

“Blockchain on luotettava digitaalinen pääkirja tai hajautettu tietokanta, joka seuraa tapahtumia ja voi tallentaa paitsi rahoitustapahtumia myös mitä tahansa”, sanoi Alex Kiinan Blockchain TutkimuslaitosKirjailija: The Blockchain Vallankumous. “Toinen suunnittelun arvoinen.”

Yksinkertaisesti sanottuna Blockchain on hajautettu ja salattu tietokanta, joka tallentaa tietoja, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin tietokonetietue kaikista vaihdoista, tapahtumista, sopimuksista jne. Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista Blockchain on, että se on Automaattinen tallennus, jota käytetään laajalti monissa tietokoneissa.

Sitä se tarkoittaa Blockchain on saatavilla monissa tietokonejärjestelmissä, eikä sinun tarvitse muodostaa yhteyttä tiettyyn paikkaan käyttääksesi sitä.

Blockchain sillä on merkittävä vaikutus rahoitus- ja teknologiasektoreihin käyttämällä digitaalisia valuuttoja, kuten Bitcoinia, älykkäitä sopimuksia ja muita innovatiivisia ja vallankumouksellisia sovelluksia.

Blockchain on hyödyllinen siirrettäessä turvallisesti kohteita, kuten omaisuutta, rahaa, sopimuksia jne. ilman kolmatta osapuolta, kuten pankkia tai valtion virastoa. Kun tiedot on tallennettu a BlockchainVakaiden ominaisuuksiensa vuoksi sitä on mahdotonta muuttaa.

Kaikki tiedot on tallennettu yhteen Posliinilohko aikaleima, eikä lähes missään keskushallinnon organisaatiossa ole tätä tekniikkaa. tosiasia on se Kiinan lohkoketju Teknologiasta on tulossa arvokas väline taloussektorilla, koska käyttäjillä on suora pääsy tapahtumiin ja ne voivat suorittaa tapahtumansa ilman kolmannen osapuolen väliintuloa. Tällaiset tapahtumat suoritetaan käyttäjätietojen suojatulla salauksella. Kiinan lohkoketjuteknologian tärkein etu on, että tietomurtoja tapahtuu harvoin.

Miksi Kiinan blockchain-teknologialla on niin paljon julkisuutta?

Sen todellisesta potentiaalista puhutaan paljon Kiinalainen lohko. Hajautettuja keskustietokantoja pidetään transformatiivisena teknologiana, ja julkkikset ovat investoineet voimakkaasti tälle alueelle. Mielenkiintoista on, että joissakin mainoksissa huomautetaan, että teknologia voi lisätä läpinäkyvyyttä terveydenhuolto- ja valmistussektoreilla ja eliminoida petokset rahoitusjärjestelmässä ja toimitusketjussa. Lisäksi yllä oleva tekniikka mahdollistaa taloudellisen toiminnan läpinäkyvyyden ja minimoi fokusseurannan.

Älykkäiden sopimusten mahdollisuudet ja kyky ottaa käyttöön uusia liiketoimintamalleja ovat kannustaneet merkittäviä yritysjohtajia yhdistämään liiketoimintansa keskeiset osa-alueet Kiinan lohkoketju Tekniikka. Blockchain on osoittanut voimansa luomalla yksinkertaisuutta ja muuttumattomuutta tiedonsaantiprosessiin. Luottamuksessa, muuttumattomuudessa, yksityisyydessä ja luotettavuudessa on kyse Kiinan lohko sopii kaikille toimialoille.

Miten Kiinan blockchain-tekniikka toimii?

Voit kuvitella sen Kiinalainen Blockchain B. Googlen laskentataulukko, jota jakavat monet järjestelmät maailmanlaajuisesti. Laskentataulukko on yhteydessä Internetiin ja jokaisen tapahtuman tiedot kirjataan laskentataulukkoon. Jokainen, jolla on tietokone tai mobiililaite, voi käyttää lisäsivustoa Internetin kautta. Lisäksi kuka tahansa, jolla on pääsy taulukkoon, voi tarkastella tai lisätä tapahtumia taulukkoon, mutta ei voi muokata sen sisältämiä tietoja.

Ennen kuin siirrymme yksityiskohtiin, on muutamia tärkeitä ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon.

Kiina Blockchain-tekniikka tallentaa kaiken tiedonsiirron. Digitaalisissa valuutoissa minkä tahansa tietueen siirtoa kutsutaan tapahtumaksi, kun taas dataa, joka tallentaa kaikki tapahtumatietueet, kutsutaan jaetuksi reskontraksi. Jokainen valmis tapahtuma kirjataan lohkona reskontraan.

Lohkoketjumalli luo tasa-arvon ja oikeudenmukaisen pääsyn verkkokäyttäjille. Se käyttää myös konsensusalgoritmimallia tapahtumiin. Jokainen tapahtuma todennetaan hajautetussa järjestelmässä – solmuverkostossa.

Yksi Kiinan blokin tärkeimmistä tavoitteista Konsensusmallissa on mainittava:

 • Saavuta sopimus (Sopimus)
 • Yhteistyö
 • Yhteistyö
 • tasa-arvoiset oikeudet
 • osallistuminen
 • toiminta

Kun digitaalinen tapahtuma tapahtuu ja se lisätään hajautettuun pääkirjaan, tietojen muuttaminen myöhemmin on lähes mahdotonta.

Ymmärtääksemme tätä paremmin meidän on tutkittava avainteoria. Perusteoria viittaa joukkoon salausavaimia, jotka annetaan käyttäjille todistamaan henkilöllisyytensä. Toinen avain on yksityinen avain ja toinen julkinen avain. Yhdessä he luovat digitaalisen allekirjoituksen.

Julkinen avaimesi on kuin ilmoitus, jonka avulla muut tietävät sinusta. Yksityinen avain antaa sinulle digitaalisen identiteetin vahvistettuja tapahtumia varten. Ei kuitenkaan tarjota täydellisyyttä Blockchain Tapahtuman suorittamiseksi sinun on käytettävä yksityisiä ja julkisia avaimia yhdessä.

Digitaalisissa valuutoissa lompakon osoite (julkinen avain) kuvaa henkilöllisyyttä, ja yksityinen avain auttaa sinua siirtämään, nostamaan tai tekemään muita digitaalisiin omaisuuksiin liittyviä asioita, kuten ostamaan tai myymään. Siksi yksityinen avain on suojattava; Muuten kuka tahansa, jolla on yksityinen avain, pääsee käsiksi lompakkoosi ja viranomainen ottaa hallintaansa kaikki digitaaliset omaisuutesi.

Aina kun tapahtuma suoritetaan, käyttäjä voi tehdä sen käyttämällä yksityistä avainta.

Esimerkiksi tapahtumassa Bob lähettää 0,4 Bitcoinia Rexille, lisää Rex-osoitteen (julkisen avaimen) lompakkoonsa ja syöttää digitaalisen allekirjoituksen, joka yhdistää yksityiset ja julkiset avaimet tapahtuman tallentamiseksi.

Päivitän tämän Kiinan lohko Yleinen toimistotapahtuma “Bob lähetettiin Rex 0.4 Bitcoinille” ja sille annetaan yksilöllinen tunnusnumero ja aikaleima tapahtumaajan osoittamiseksi.

Kun tämä tapahtuma tapahtuu, se lähetetään vertaisverkkoon solmuja, jotka ovat muita digitaalisia kokonaisuuksia, jotka vahvistavat tapahtuman tapahtuneen. Siksi ne on lisättävä pääkirjaan. Yllä oleva lähestymistapa ilmoittaa muille digitaalisille yksiköille suoritetusta tapahtumasta ja ehdottaa, että muutokset päivitetään digitaaliseen luetteloon.

Kuinka opit lohkoketjun?

On olemassa erilaisia ​​tapoja oppia lohkoketjuteknologiaa. Verkko-opetusohjelmat, opetusvideot, kirjat ja oppilaitosten kursseille osallistuminen ovat joitakin eri tapoja oppia Kiinalainen Blockchain. Onneksi sinulla ei tarvitse olla ohjelmointiosaamista ymmärtääksesi lohkoketjua. Näin jännittävä aloittelija voi oppia Kiinalainen Blockchain ja käytä sitä viime kädessä henkilökohtaisiin tai ammatillisiin tarkoituksiin.

Parempi lähestymistapa oppimiseen Kiinalainen Blockchain viittaa tähän tarkoitukseen kirjoitettuihin kirjoihin. Ottaen huomioon, että Kiinalainen Blockchain on hieno ja vallankumouksellinen tekniikka, joka voi muuttaa merkittävästi jokaisen elämää ja pääsyä ihmisten maailmaan Kiinalainen Blockchain Teknologia voi olla pitkällä aikavälillä erittäin kannattavaa. On parempi ajatella niiden oppimista tänään. Ennen kuin aloitat ammatin tällä alalla, sinun tulee kuitenkin tutkia huolellisesti kaikkia näkökohtia.

Mitä taitoja tarvitsen?

Blockchain ei ole yksinkertainen käsite. Joten jos haluat oppia siitä kaiken, sinulla on oltava ainakin joitain taitoja:

 • Ohjelmointi (erityisesti Java, Solidarity, C++, Python ja JavaScript)
 • Tietojen rakenne ja arkkitehtuuri
 • Kryptografia
 • Internet Turvallisuus

Sinun ei tarvitse hallita yllä olevia taitoja, mutta niiden ymmärtäminen auttaa sinua ymmärtämään useimmat käsitteet nopeasti Kiinalainen Blockchain. Jos olet uusi tällä alalla, sinun tulee tuntea tietyt perustermit, joita kuulet siitä usein.

Näistä yleisesti käytetyistä termeistä on mainittava seuraavat:

 • Blockchain: Se on yleensä lohkojen ketju. Jokainen lohko sisältää arvon tai datan, johon tiedot on tallennettu salattuna ilman keskitettyä valvontaa.
 • Hajautettu ja hajautettu pääkonttori: Kokoelma, jota ei hallinnoi keskusviranomainen.
 • Konsensusmekanismi: Menetelmä, jossa hajautettu verkko saavuttaa yhteisymmärryksen tietyistä tavoitteista.
 • kaivostyöläiset: Käyttäjät, jotka käyttävät järjestelmiään lohkojen purkamiseen tai sallivat muiden tehdä niin.

Lukuun ottamatta yllä olevia väitteitä, joita kannattaa tutkia perusteellisesti, on hyvä saada riittävästi tietoa muilta tietojenkäsittelytieteen aloilta Kiinan blockchain-tekniikka. Näitä alueita ovat kryptografia, hajautettu laskenta ja luokitusmekanismien suunnittelu.

Kryptografia

Kryptografia on tutkimus, jossa etsitään tapoja turvalliseen kommunikointiin tietokonejärjestelmien välillä. Tässä on mielenkiintoinen tilasto ymmärtääksesi kryptografian mahtavuutta. Yksi Bitcoin-salauksen tieto voi taata jopa 300 000 000 000 dollarin arvon. Tämä digitaalinen suuntaus laajenee edelleen perinteisten tapojen ulkopuolelle, joilla yhteiskuntamme turvaa arvostamme tietoa tai Ominaisuuksia.

Salaus on olennainen osa Kiinalainen Blockchain, koska yksityiset ja julkiset avaimet toimitetaan käyttäjille salatussa muodossa ja kenenkään on lähes mahdotonta hakkeroida niitä. Siksi on suositeltavaa oppia kryptografia ennen oppimista Kiinan lohkot.

Hajautetut laskelmat

Bitcoin on maailman ensimmäinen luotettava ja tehokas hajautettu verkko, joka ottaa käyttöön tekniikoita, kuten digitaalisia allekirjoituksia, yksisuuntaisia ​​toimintoja, hajautettua tietojenkäsittelyä, mekanismien suunnittelua ja paljon muuta.

Ennen Bitcoinin tuloa torrent-sivustot olivat ainoa asia, joka oli verrattavissa maailmanlaajuisesti jaettuihin vertaisverkkosolmuihin. Vaikka monet näistä sivustoista olivat suhteellisen hyviä, ne eivät tarjonneet riittäviä kannustimia ihmisille työskentelemään eettisesti ja tarkasti verkossa. Lisäksi korkealaatuisten tietojen lataamisesta ei maksettu palkkiota. Kuka tahansa voi lähettää viestejä joutumatta seuraamuksiin, kuten haittaohjelmiin tai tekijänoikeusrikkomuksiin.

Mekanismin suunnittelu

Mekanismin suunnittelu on toinen hämmentävä osa Kiina Blockchain-tekniikka, josta sinun pitäisi tietää paljon. Yleensä hajautettu laskentainsinööri voi yhdistää tietokoneiden verkon julkaistakseen tietoja. Vain salaaja voi suojata tiedot, mutta hänellä on myös oltava kannustin suojella tietoja.

Kuitenkin, kun kannustimet ovat epätasapainossa, esiin tulee vähemmän turvallisia verkkoja, kuten torrent-sivustoja. Mekanismisuunnittelu ratkaisee nämä ongelmat ja tarjoaa turvallisen työpaikan Lohkoketjut.

Siitä huolimatta Blockchain Koska kyseessä on hajautettu tekniikka, kaivostyöläisten, kaivosten ja rakennelohkojen ilmaantuminen on haastanut perusajatuksen, että lohkoketju on hajautettu verkko. Tässä mekanismin tyyppi voi auttaa suojaamaan digitaalista omaisuutta ja tarjota sinulle loistavan alustan.

Oletetaan, että olet uusi Kiinan Blockchain Tekniikka, mutta olet siitä erittäin kiinnostunut ja haluat tietää lisää tai etsit uramahdollisuuksia tällä alalla Kiinan lohkoketjutekniikka. Tässä tapauksessa Kiinan Blockchain Sertifiointikurssi on paras paikka aloittaa. Tämä kurssi on hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat oppia lisää liittyvistä aiheista digitaalisessa valuuttatilassa ja laajemmassa Kiinan lohkoketjutilassa.

Lisäksi se auttaa sinua hallitsemaan ydinalustoja Blockchain.

Sinun on tiedettävä tarpeeksi Bitcoinista ja sen toiminnasta sekä sen yleisesti käytetyistä avainsanoista ja käsitteistä Kiinalainen Blockchain Maailman. Voit myös oppia lisää työkaluista, kuten Git, Docker ja jopa Truffle.

Ulkomaiset ja kotimaiset koulutussivustot tarjoavat runsaasti tietoa Bitcoinista ja muista asiaan liittyvistä aiheista Kiinalainen Blockchain. Silti se on On parasta käyttää kattavaa lähdettä aiheesta. Joten kun opit lisää lohkoketjusta ja sen sovelluksista näillä kursseilla, ymmärrät paremmin kuinka kehittää esimerkkilohkoketjusovellus.

Yleisesti, Kiina Lohkoketjuteknologian kurssit ja ohjelmat tarjoavat sinulle syvällistä ja yksityiskohtaista tietoa, joka auttaa sinua saamaan loistavan työn Kiinan lohkoketjun alalla.

Ennen kuin päätät koulutuksesta tai osallistut siihen, sinun tulee varmistaa, että olet perehtynyt perusasiat ja miten se suoritetaan lohko Kryptovaluuttateknologiaa hajautettujen sovellusten rakentamiseen ja rakentamiseen yksityiselle kiinalaiselle lohkoketjualustalle, kuten Atrium. Aseta.

Ohjelmointikielet

Jos aiot päästä sisään Kiinalainen Blockchain Maailma, suosittelemme, että et unohda oppia ohjelmointikieliä, jotka voivat toimia tämän tekniikan kanssa. Nämä kielet sisältävät seuraavat:

lujuus

 • Solidity on Atriumin ydintiimin kehittämä ohjelmointikieli, joka on suunniteltu älykkäisiin sopimuksiin. Tämä ohjelmointikieli ratkaisee erilaisia ​​ongelmia, jotka a Kiinalainen Blockchain Kehittäjä saattaa kohdata tämän.

Mennä

 • Se on yksi parhaista ohjelmointikielistä, joilla ohjelmoijat voivat luoda hyperpääkirjakankaan Kiinan lohko. Tällä ohjelmointikielellä on edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun Blockchain.

yksinkertaisuus

 • Simplicity on suhteellisen uusi korkean tason lohkoketju ohjelmointikieli kehitettiin vuonna 2017 vähentämään älykkäiden sopimusten kehitysongelmien monimutkaisuutta.

viimeinen sana

Vaikka Bitcoin on menestynein toteutus Kiina Blockchain-teknologialla on paljon suurempi potentiaali kuin digitaalisilla valuutoilla. Se voi olla uusi tekniikka joillekin henkilöille ja organisaatioille, mutta se on valmis mullistamaan teknologian ja rahoituksen maailman.

Vaikka jotkut teollisuudenalat ovat alkaneet käyttää tätä Kiinalainen Blockchain monilla aloilla, monia muita arvioidaan edelleen. Monet ohjelmat testataan päivittäin ja liity tähän jännittävään tekniikkaan. Jos nämä ohjelmat ovat julkisesti saatavilla, Kiinan lohko muuttaa teknologian ja ihmisten elämän pysyvästi.

Niin jos Kiinan Blockchain ja sen sovellukset ovat kiehtoneet sinua ja haluat rakentaa uraasi Kiinan Blockchain Tekniikka, nyt on erinomainen aika oppia olennaiset taidot.

Sisällysluettelo