Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä ASL tarkoittaa TikTokissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä ASL tarkoittaa TikTokissa?

TikTok on lyhytmuotoinen videonluontialusta, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää videoita maailmanlaajuisesti. Kun Z-sukupolvi keksii uusia ja ainutlaatuisia lyhenteitä joka päivä, voit vain yrittää pysyä niiden perässä. Lainaamalla sitä jokapäiväisessä elämässään TikTokin käyttäjät keksivät jatkuvasti uusia termejä lisätäkseen Internetin laajaan slängisanakirjaan.

Tässä Artikkelissa keskustelemme yhdestä näistä lyhenteistä, nimittäin ASL:sta. Tätä nimenomaista lyhennettä käytetään myös muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Omegle, jossa käyttäjät ovat nimettömiä.

Lue myös: Mitä ASL tarkoittaa Omeglessa?

Z-sukupolven ja nyt nousevan Alfa-sukupolven käyttämä ASL ei ole suhteellisen uusi termi.

Kaikkialla muualla ja TikTokissa ASL tarkoittaa “ikä, sukupuoli, sijainti”. Jotkut TikTokerit käyttävät kuitenkin termiä myös lyhenteenä sanoista “helvetti”. Esimerkiksi: “Tänään oli dope asl”.

ASL tunnetaan myös käytöstä elokuvassa Clueless, jossa se tarkoittaa Amateur Skateboarding League. Toinen tunnettu ASL:n täysi muoto on amerikkalainen viittomakieli.

Miksi ASL:ää käytetään?

ASL:ää käytetään tavallisesti ilmaisemaan nopeasti käyttäjän ikä, sukupuoli ja sijainti. Lyhennettä käytetään pääasiassa verkkosivustoilla, joissa käyttäjät ovat nimettömiä ja piilotettuja. Sitä käytetään toisen käyttäjän perustietojen nopeaan selvittämiseen. Käyttäjän on kuitenkin luovuttava henkilökohtaisia ​​tietojaan.

ASL on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Sitä on käytetty chat-huoneissa Internetin alkuajoista lähtien ja se auttaa tunnistamaan käyttäjät ja heidän sukupuolensa. Omeglessa ASL:ää kysytään yleensä jokaisen keskustelun alussa. Jos olet valmis jakamaan nämä tiedot, muut voivat käyttää näitä tietoja saadakseen lisätietoja sinusta. Sinun ei kuitenkaan pitäisi tuntea painostusta paljastamaan todellisia tietojasi. Pidä se lyhyenä äläkä anna paljoa henkilökohtaisia ​​tietoja, etenkään asuinpaikastasi, koska tämä voi johtaa doxxingiin ja jopa vainoamiseen.

Lue myös: Kuinka korjata “Tämä ääni ei ole Saatavilla Tiktokissa” -virhe?