Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä BTFO tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä BTFO tarkoittaa?

Viestintäsovellusten yleistymisen myötä lyhenteistä ja lyhenteistä on tullut välttämätön osa tekstiviestien lähettämistä ja verkkokeskusteluja. Kuitenkin säästääksemme aikaa koko sanan tai lauseen kirjoittamisessa käytämme yleensä lyhyitä muotoja, jotka ovat yleisesti hyväksyttyjä ja kaikkien ymmärtämiä.

Jotkut näistä lyhenteistä ovat yleisiä ja tuttuja useimmille meistä. Muut, kuten BTFO, voivat kuitenkin saada sinut ajattelemaan, mitä lähettäjä tarkoittaa.

Jos etsit sanan BTFO merkitystä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä selitämme tämän lyhenteen oikean käytön.

Internettrendin mukaan BTFO:lla on kaksi merkitystä ja sitä voidaan käyttää eri tavalla tilanteen mukaan. Tämä lyhenne ei ole yhtä suosittu kuin monet muut, mutta ajan myötä BTFO on yleistymässä viestimaailmassa.

BTFO– Takaisin The F*** Off

BTFO– Kirottu

“Back The F*** Off” tarkoittaa jonkun, joka seisoo liian lähellä sinua tai häiritsee sinua ilman syytä, pyytämistä perääntymään väkivaltaisella tavalla.

Sitä voidaan käyttää reagoimaan aggressiivisemmin tilanteeseen ja osoittamaan, että et halua sietää jotain, varsinkin Sosiaalisessa mediassa, kun vieraat tunkeutuvat DM-viesteihisi ja lähettävät ei-toivottuja kuvia tai viestejä.

F-sanaa käytetään usein antamaan lauseille enemmän voimaa. Se välittää viestin välittömästi voimalla; Siksi, jos haluat jonkun perääntyvän, voit käyttää lyhennettä BTFO viestisi välittämiseen. Tätä voidaan kuitenkin käyttää myös ystävällisessä vuorovaikutuksessa ikätovereiden kanssa, jos sinulla on tällainen side kyseiseen henkilöön.

Lue myös: Mitä KOTD tarkoittaa?

BTFO-Back F*** Off -toimintoa voidaan käyttää pyytämään jotakuta pysymään poissa. Sitä voidaan käyttää käskemään tuntematonta perääntymään, jos hän häiritsee sinua, tai jopa ystävää, joka yrittää tahallaan ärsyttää sinua. Jälkimmäisessä tapauksessa se äänitetään vaaleammalla äänellä. Tarkastellaan kahta alla olevaa tapausta ymmärtääksemme eri sävyt, joissa BTFO:ta voidaan käyttää.

Muukalainen Hyväksy ystäväpyyntöni, muuten jatkan sinulle viestien lähettämistä.
Sinä BTFO! En ole tekemisissä tuntemattomien kanssa.
ystävä Lähetä kuva minulle heti. NytNytNyt
Sinä BTFO! Olen kokouksessa ja lähetän sen, kun minulla on aikaa.

BTFO – Blown The F*** Out on Internetin slangi, joka kuvaa vastustajan maanvyörymävoittoa tai kiusallista tappiota kilpailussa.

Sitä käytetään pääasiassa ilmaisemaan tunteita, kun joku on hävinnyt urheilussa tai poliittisessa kiistassa. Kun kaksi tai useampi pelaaja kilpailee toisiaan vastaan, voittaja voi käyttää BTFO:ta ilmaistakseen tunteitaan vastustajansa tappiosta.

Lue myös: Mitä WTM tarkoittaa?

Kun keskustelet mistä tahansa aiheesta ja toisella ei ole mitään tärkeämpää lisättävää. Sitten voit ilmaista tunteesi seuraavasti.

Toinen henkilö Miten keskustelu sujui?
Sinä Hän sai BTFO:n niin pahaksi, että hyväksyi tappion.

BTFO:ta voidaan käyttää myös silloin, kun jotain epämiellyttävää tapahtuu. Esimerkiksi siinä tapauksessa, että sinua ärsyttää kauppiaan töykeys kaupassa. Voit sanoa: “Vartijan töykeä käytös esimiehensä edessä tuotti minulle pettymyksen.”

Koska BTFO:ta voidaan käyttää kahdella tavalla, voi joskus olla vaikea arvioida, kumpaan lähettäjä tietyssä tilanteessa viittaa. Tällaisissa hämmentävissä tapauksissa muista seuraavat ohjeet erottaaksesi BTFO:n käytön.

  • Lue lause ja sen koko muoto uudelleen ääneen selvittääksesi, mikä BTFO sopii hyvin lauseeseen.
  • Tunnista lauseen lyhenteen sävy. On Back The F*** Off -sävy on yleensä aggressiivinen ja ärsyttävä. Blown The F*** Outia sitä vastoin käytetään humoristisesti.

Lue myös: Mitä TTYL tarkoittaa?