Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä CTFU tarkoittaa? Miten sitä käytetään ja milloin ei?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä CTFU Tarkoittaa? Miten sitä käytetään ja milloin ei?

Kun World Wide Webin käyttö lisääntyy, kasvavat myös Internetin slangit. Yksi Internetin suosituimmista slangeista on CTFU, ja täällä Keskustellaan kaikesta, mitä sinun tulee tietää CTFU:sta.

CTFU on slangitermi, joka kuvaa äärimmäistä tai hallitsematonta naurua.

CTFU tulee sanoista Cracking The F*** Up. F-sanan käyttö lyhenteessä on yleistä nuorten keskuudessa, jotka muodostavat selvän enemmistön internetin käyttäjistä useimmissa maailman maissa.

CTFU voidaan ilmaista pääasiassa kahdella seuraavalla tavalla.

Äkillisen naurunpurkauksen ilmaisu

Jos henkilö lähettää tekstiviestejä tai käyttää Internetiä ja näkee jotain, mikä saa hänet yhtäkkiä nauramaan, hän voi käyttää CTFU:ta kommunikoidessaan jonkun muun kanssa.

Ilmaus, joka selittää naurunne voimakkuuden yksityiskohtaisemmin

Jos henkilö käyttää Internetiä ja haluaa selittää naurunsa voimakkuuden tai voimakkuuden, CTFU:ta voidaan käyttää.

Lue myös: Miksi Snapchat kaatuu jatkuvasti? 8 korjausta

Vaikka CTFU:ssa on kyse hauskasta ja pelistä, se voi olla loukkaavaa joillekin ihmisille, eikä se ole muodollinen ele. Tässä on kolme skenaariota, joissa sinun tulee välttää CTFU:n käyttöä.

Tarkoituksellisesti loukkaavaa jotakuta kohtaan

Tämä ilmaus voi tuntua loukkaavalta tai mautonta sellaiselle, joka ei halua kiroilla. Siksi sitä kannattaa välttää, jos tiedät, ettei toinen pidä kirosanoista ja että nimittely tai slängin sopimattomuus voi loukkaantua.

Muodollinen kehys

Sinun tulisi myös välttää tätä slangia kommunikoidessasi virallisessa tai ammatillisessa ympäristössä noudattaaksesi etiikkaa ja säilyttääksesi rauhallisen ja muodollisen ympäristön.

Muukalainen Internetissä

Laajennamme ensimmäistä skenaariamme tässä, kaikki Internetin käyttäjät eivät ole mukavia nimittelyyn tai Internet-slangiin. Ole siis varovainen, kun olet tekemisissä tuntemattomien ihmisten kanssa. Ehkä he eivät ole ystävällisiä tai eivät tunne uusia slangeja, erityisesti niitä, jotka sisältävät kirosanoja konfliktien tai väärinkäsitysten välttämiseksi.

Lue myös: SDHC vs SDXC: 4 keskustelupistettä