Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä FYP tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä FYP tarkoittaa?

Tiktok on kerännyt valtavan yleisön kaikkialla maailmassa ja saanut tunnustusta kaikilta ikäryhmiltä kaikissa maailman maissa, joissa sovellus on saatavilla. Tiktok on suosituin ja tunnetuin videonjakosovellus, joka on viime aikoina saavuttanut suosiota erityisesti teinien ja nuorten keskuudessa maailmassa.

TikTok on ollut yksi suosituimmista lyhytvideosisältösovelluksista julkaisunsa jälkeen, ja se on houkutellut laajan yleisön ympäri maailmaa. Kuitenkin, kun Sovelluksen suosio kasvaa, myös sen vaikutus kasvaa.

Internetistä löytyy paljon slangia ja lyhenteitä, ja monet niistä ovat peräisin täältä. Tässä artikkelissa käymme läpi mitä FYP tarkoittaa.

Lue myös: Mitä CC tarkoittaa TikTokissa?

FYP tarkoittaa pohjimmiltaan “For You -sivua”. Se on samanlainen kuin Instagramin Explore-ominaisuus, jossa sovellus ehdottaa sisältöä käyttäjän katseluasetusten perusteella.

Heti kun avaat sovelluksen, näet ensimmäisenä FYP:n uutissyötteen tai aikajanan muodossa, jonka sovellus luo sinulle hakujesi ja luotujen vastaustesi perusteella, jotka puolestaan ​​perustuvat tykkäysten ja kommenttien määrään. julkaistujen videoiden tai hakukyselyiden perusteella.

FYP ehdottaa kaikkea, mitä sovellus pitää merkityksellisenä aiemman käyttäytymisesi ja sisällön perusteella, jonka se uskoo sinun todennäköisesti katsovan ja olevan vuorovaikutuksessa useammin. Vähentääksesi entisestään FYP:täsi ja ehdottaaksesi juuri sen tyyppistä sisältöä, jota haluat nähdä, sinun tarvitsee vain käyttää sovellusta useammin ja olla yhteydessä haluamaasi sisältöön.

Nämä kaksi ovat suosituimpia hashtageja, joita käyttäjät käyttävät Sovelluksessa saadakseen lisää näkyvyyttä, tykkäyksiä ja kommentteja nimettömiltä käyttäjiltä.

Lue myös: Kuinka poistan TikTok-tilini?

Yadullah Abidin ja Ishika Aggarwalin panokset