Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä IG tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä IG tarkoittaa?

Internetin slangi on ollut olemassa niin kauan kuin Internet itse. Ihmiset näyttävät aina löytävän ainutlaatuisia tapoja ilmaista itseään verkossa, ja tämä verkkoslangin ja lyhenteiden sanasto kasvaa jatkuvasti.

Tässä Artikkelissa tarkastelemme, mitä IG tarkoittaa.

Lue myös: Mitä “Hae Googlesta tai anna URL-osoite” tarkoittaa?

Asiayhteydestä riippuen IG viittaa melkein aina näihin kahteen asiaan.

Ensimmäinen on tietysti suosittu sosiaalisen median alusta. Joten kun joku tulee luoksesi ja sanoo: “Katso tämä hieno postaus IG:ssä”, tiedät, että he puhuvat Instagramista eivätkä sano mitään, mikä on käsittämätöntä tavalliselle englanninpuhujalle.

Toinen käyttötapaus, “Luulen”, on yhtä yleinen, etenkin tekstiviestien lähettäjien ja teini-ikäisten keskuudessa. Tämäkään ei ole uusi termi. Oletan, että IG, johon tämä viittaa, on olemassa jossain vuosien 1900 ja 2000 välillä. Se kuitenkin viittaa tiettyyn passiivis-aggressiiviseen, varautuneeseen tai skeptiseen tunnelmaan.

Mutta se ei tarkoita, että kaikki IG:n ponnahduspaikat ovat vihaisia ​​keskusteluja. Päinvastoin, oikeiden välimerkkien kanssa pieni termi voi ilmaista mitä tahansa toivottua tunnetta.

Ensimmäinen maininta IG:stä sanakirjassa on kuitenkin peräisin 1500-luvulta, jolloin sitä käytettiin keinona ilmaista kohtalaista tai ironista varmuutta.

Tietysti IG:lle on muitakin käyttötapauksia. Sitä käytetään usein “ohita” tai “tietämätön” sijasta. Pelaajien on myös tiedetty käyttäneen IG:tä “pelin sisäisen” korvikkeena. Tämä on järkevää, koska et halua kirjoittaa kokonaisia ​​lauseita ja jakaa huomiosi intensiivisen CSGO- tai Valorant-pelin keskellä.

Lue myös: Mitä IFK tarkoittaa Snapchatissa?