Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä käänteiset linkit ovat SEO:ssa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä ovat hakukoneoptimoinnin käänteiset linkit?

Tässä artikkelissa haluamme puhua tästä SEO:n osasta. Tämä on erittäin tärkeää meille kaikille, ja me yleensä rakastamme kuulla siitä! Haluamme puhua ulkoisesta kerosiinista, eli käänteisistä linkeistä. Mutta mitä käänteiset linkit ovat SEO:ssa?

Mitä tulee sivun ulkopuolisiin ja ulkoisiin linkkeihin. On olemassa useita aiheita, joista jokainen on tärkeä itsessään, mutta käänteinen linkki on tärkein. Sivuston käänteinen linkki on sivun ulkopuolisen SEO:n tärkein pilari, ja oikein toteutettuina se voi muuttaa sijoitustamme. Jos haluat ymmärtää käänteisten linkkien todellisen merkityksen ja tärkeyden. Tunne erityyppiset käänteiset linkit ja opi toteuttamaan erityyppisiä käänteisiä linkkejä oikein. Suosittelemme, että seuraat meitä tämän artikkelin loppuun asti.

Mitä käänteiset linkit ovat SEO:ssa?

Mikä on käänteinen linkki? Monet asiantuntijat ovat vastanneet tähän kysymykseen eri tavalla. Mutta mielestämme paras käänteisten linkkien määritelmä on tämä lause: “Käänteiset linkit tarkoittavat, että verkkosivustomme saavuttaa niin paljon näkyvyyttä ja suosiota, että tavalliset ihmiset julkaisevat sisältöä ja keskusteluja meistä foorumeilla, Sosiaalisessa mediassa ja jakamisalustoilla ja verkkovastaavilla “Jaa” meistä meistä.”

Jos me SEO-asiantuntijana voimme ymmärtää käänteisten linkkien merkityksen. Voimme hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla parantaaksemme verkkosivustomme sijoitusta. Ymmärtääksemme paremmin käänteisten linkkien tärkeyden haluamme tietää, kuinka Google lähestyy tätä ongelmaa. Käänteisten linkkien osalta emme kuitenkaan ole enää valkohatun alueella. Mutta aivan Gray SEO:n ja Black Hat SEO:n rajalla!

Käänteisten linkkien merkitys hakukoneille ja Googlelle

Ensimmäinen ja tärkein kohta käänteisten linkkien ymmärtämiseksi on. Miten hakukoneet ja Google näkevät käänteiset linkit ja linkkien rakentamisen? Kuten totesimme käänteisen linkin määritelmässä: Kun verkkosivustomme on suosittu ja niistä pidetty, normaalit ihmiset ja verkkovastaavat linkittävät verkkosivustoomme tai niin kutsutusta verkkosivustostamme tulee virus; Tämä on todella ihanteellinen ja ihailtava Googlelle. Mutta koska tällainen ilmiö on melko harvinainen, meidän on ilmeisesti simuloitava sitä.

Sama prosessi on kuitenkin tehtävä varoen ja periaattein, jotta Google ei epäile meitä, muuten nettisivuillemme juuttuu musta hattulappu ja jäämme ikuisesti pois kilpailusta. Jos haluat lisätietoja ulkomaisten SEO-toimintojen laajuudesta, suosittelemme lukemaan artikkelin. Ulkomainen SEO “.

Käänteisten linkkien merkitys verkkosivustomme hakukoneoptimoinnissa

Saatat kysyä itseltäsi: miksi vaivautua tekemään jotain niin riskialtista? Vastauksena meidän on sanottava, että käänteiset linkit toimivat oikein toteutettuna polttoaineena verkkosivuston hakukoneoptimoinnissa. Lyhyesti sanottuna käänteiset linkit tekevät:

Hakukoneet ja Google löytävät uusia sivuja verkkosivuiltamme käänteisten linkkien kautta

Google indeksoi muiden verkkosivustojen sivut ja käyttää näitä käänteisiä linkkejä verkkosivustomme sisäisille sivuille. Tämä löytää uuden sisältömme ja sisäiset sivumme, joita ei ole vielä indeksoitu.

Käänteiset linkit lisäävät sivustomme uskottavuutta

Koska Googlelle on tärkeää, kuinka monta verkkotunnusta ja kuinka paljon luottoa (eli verkkosivuston yleinen uskottavuus, ei viranomaisen verkkotunnus!) osoittaa verkkosivustoomme; Tämän seurauksena luonnolliset käänteiset linkit lisäävät verkkosivustomme uskottavuutta ja parantavat niiden sivujen sijoitusta, joille ne on linkitetty. Mutta emme saa unohtaa, että käänteiset linkit ovat jossain harmaan SEO:n ja mustan SEO:n välissä.

Tutustu erilaisiin käänteisiin linkkeihin!

Käänteisiä linkkejä on erilaisia, mutta jos haluamme ryhmitellä ne periaatteellisella ja ymmärrettävällä tavalla, ne jaetaan kahteen seuraavaan kategoriaan. Lue tämä osio huolellisemmin, koska sen ymmärtäminen auttaa sinua ymmärtämään paremmin seuraavat sisällön osat.

Käänteisten linkkien tyypit niiden toteutuksen suhteen

Kun määriteltiin verkkosivuston käänteinen linkki, sanoimme, että sekä tavalliset ihmiset että verkkovastaavat linkittävät meihin. Tästä syystä käänteisten linkkien, jotka kukin näistä kahdesta luokasta johtaa verkkosivustollemme, on oltava erilaisia, jotta ne näyttävät Googlelle luonnollisilta. Tämä käänteisten linkkien ryhmä sisältää toteutuksen kannalta seuraavat:

Mainosraportointi

Mainosraportit ovat sisältöä, jonka verkkovastaavat julkaisevat mainostaakseen verkkosivustoamme. Tästä syystä mainosraportit tulisi julkaista verkkosivustoilla, joilla on aiheeseen liittyvää sisältöä, koska on olemassa relevanssiksi kutsuttu käsite, joka on tärkeä sekä käyttäjälle että Googlen algoritmeille.

Raportin sisällössä voimme käyttää erityyppisiä upotettuja tekstejä linkittämiseen ja se riippuu linkitysstrategiastamme. On kuitenkin suositeltavaa käyttää avainsanasalausta tasapainon säilyttämiseksi eikä liioittelemiseksi. Jos haluat lisätietoja, suosittelemme lukemaan artikkelin Mitä on mainosraportointi? ?

· Käänteinen linkki

On olemassa muun tyyppisiä käänteisiä linkkejä, jotka toimivat etusivun sivupalkissa, kotisivun ylä- ja alatunnisteessa, sisäisessä sivupalkissa ja sisäisessä sivun ylä- ja alatunnisteessa. Käänteisen linkin sisältö sisältää pienen kuvan, joka osoittaa halutulle sivulle.

Jos kuvan sisältö ei ole vain käänteisten linkkien hankkimista, se tulee suunnitella siten, että se kiinnittää käyttäjän huomion ja napsauttaa muutamassa sekunnissa. Tämäntyyppiset käänteiset linkit eivät ole pysyviä, ja ne pysyvät muilla verkkosivustoilla vain tietyn ajan.

· Vieraspääsy

On olemassa useita alustoja, joilla käyttäjät voivat julkaista sisältöään ilmaiseksi, kuten Commas, Media, Loggers ja Emigos. Näillä alustoilla julkaisemamme sisältö saattaa tarjota käänteisiä linkkejä verkkosivustollemme käyttämällä sekä avainsanasalausta että paljaita linkkejä.

Näiden alustojen teho on sellainen, että jos julkaisemme niillä hyvää ja käyttäjäystävällistä sisältöä, se todennäköisimmin pääsee Googlen ensimmäiselle sivulle. Kuvittele nyt verkkosivuillemme linkin teho näiltä sivuilta!

· Sosiaaliset verkostot

Toinen ryhmä verkkosivustojen käänteisiä linkkejä ovat linkit, jotka ohjataan verkkosivustollemme sosiaalisen median profiilien kautta. Jotkut näistä linkeistä luodaan tehokkaiden sosiaalisten verkostojen kautta, kuten LinkedIn, Facebook, Pinterest tai jopa Aparat. Jotkut luodaan rekisteröitymällä ja lisäämällä sivustolinkki näiden sosiaalisten verkostojen profiiliin. Tämän tyyppisiä käänteisiä linkkejä kutsutaan yleisesti profiililinkkeiksi.

Huonot sivustot

Mutta viimeinen SEO-linkkien tyyppi ovat linkit, jotka saamme muiden verkkosivustojen huonoilta sivuilta verkkosivustollemme. Mitä tuo tarkoittaa? Joillakin laadukkailla verkkosivustoilla saattaa olla sivuja, jotka ovat epätäydellisiä tai niissä voi olla rikkinäisiä linkkejä!

Voimme keskustella näiden sivustojen järjestelmänvalvojan kanssa ja laittaa sisältömme näille sivustoille ja saada käänteisiä linkkejä. Meidän on vain muistettava sivustojen sisällön merkitys.

Käänteisten linkkien tyypit seuraajana olemisen kannalta

Käänteislinkeillä on toinen luokka, joka jakaa ne seuraajiin ja aloittelijoihin. Mutta mitä se seuraa tai ei seuraa?

· Seuraa käänteistä linkkiä

Yksinkertaisimmassa määritelmässä käänteinen linkki on linkki, joka siirtää osan lähdesivun sijoituksesta ja uskottavuudesta kohdesivulle. Seuraavien käänteisten linkit ovat arvokkaampia sekä Googlelle että hakukoneoptimoijallemme. Ilmoitetut käänteiset linkit ja käänteiset linkit ovat tyypillisesti “seuraa”-tyyppiä.

· Käänteinen linkki ei rikki

Nofalon käänteisiä linkkejä muokataan HTML-koodilla ja ne estävät hyvityksen siirtymisen lähdesivulta kohdesivulle. Eli ulkonäöltään linkitetyn sivun sisältö linkittää takaisin kohdesivun sisältöön, mutta todellisuudessa tämä linkki ei välitä uskottavuutta tai arvoa. Profiilien käänteiset linkit, sosiaaliset verkostot, blogikommentit ja jopa Wikipedia ovat kaikki uutta.

Esittelemme 6 tärkeää tekijää parhaan käänteisen linkin saamiseksi

Monet hakukoneoptimoijat ovat ehdottaneet tapoja saada käänteiset linkit toimimaan kunnolla, mutta jotkut meistä ovat edelleen epäselviä siitä, mitä tekijöitä on otettava huomioon saadakseen parhaat käänteiset linkit. On 6 tärkeää tekijää, joita voimme käyttää saadaksemme luonnollisia ja laadukkaita käänteisiä linkkejä. Näitä tekijöitä ovat:

1. Käänteisten linkkien saamiseksi kirjoittamamme sisällön laatu

Jos linkkimme ovat mainosraportteja tai ilmaisia ​​sisällön julkaisualustoja, ne tulee luoda parhaalla rakenteen, sisällön, kirjoitusten ja hakukoneoptimoinnin laadulla. Tämän sisällön tulee näyttää täysin luonnolliselta ja olla valmis käyttäjälle. Tietysti reportaasisisällön kirjoittamisella on omat periaatteensa ja se eroaa jonkin verran blogisisällöstä.

2. Liiketoiminta-aiheemme vastaavuus valitsemamme verkkosivuston aiheeseen nähden

Seuraava tärkeä kohta on kiinnittää huomiota osuvuuden käsitteeseen tai linkitetyn sivun ja sivustomme väliseen sisältösuhteeseen. Emme voi luoda käänteistä linkkiä lifestyle-sektorilla toimivasta verkkosivustosta teollisuusliima-alalla toimivalle verkkosivustolle, mutta osakemarkkina- ja digitaalivaluuttasektorilla toimivalle verkkosivustolle voimme saada käänteisiä pörssitiedoteesta.

Miksi? Koska näiden kahden verkkosivuston sisällön välillä on semanttinen yhteys, ja ne eivät vain näytä luonnollisilta Googlelle, vaan auttavat myös ohjaamaan saman verkkotunnuksen käyttäjät verkkosivustollemme.

3. Verkkotunnuksen kelpoisuus, roskapostipisteet ja Google Discovery valitsemallamme verkkosivustolla

Verkkotunnuksen auktoriteetti, joka on merkitty DA-symbolilla, on Maze-sivuston määrittelemä tekijä ja osoittaa sivuston kelvollisuuden. Google ei ole hylännyt tai hyväksynyt tätä tekijää, mutta todisteet osoittavat, että tämä tekijä on tehokas käänteisten linkkien arvioinnissa.

Roskapostipisteet tai roskapostipisteet ovat toinen Mozin esittämä tekijä, joka osoittaa roskapostin, kaksoiskappaleiden ja niin sanotun roskapostisisällön määrän tällä verkkosivustolla. Yritä aina valita verkkosivustoja, joiden roskapostipisteet ovat yksinumeroisia. Ellei sinulla ole konkreettista suunnitelmaa mielessä. Suosittelemme lukemaan artikkelin Mikä on roskapostipistemäärä? lisätietoja varten.

Googlessa on osio, joka tunnetaan nimellä Discovery. Yleensä useampi käyttäjä näkee sivustot, jotka johtavat Google Discoveryyn. Joten se voi olla toinen positiivinen asia!

4. Käänteiset linkit ovat seuraajia tai ei-seuraajia

Seuraava tärkeä aihe on seurata verkkosivujen käänteisiä linkkejä. Koska vain seurantalinkit voivat siirtää lähdesivun uskottavuutta ja arvoa verkkosivustollemme, on parempi käyttää enemmän seurantalinkkejä kuin nouveau riche -linkkejä. Ellei ohjelmamme ole brändi, emmekä tarvitse seurantalinkkiä.

5. Linkittämiseen käyttämäsi teksti

Oikean tekstin valitseminen käänteisten linkkien saamiseksi on tärkeämpää kuin uskotkaan. Ollaanpa hyvin lyhyitä ja hyödyllisiä:

  • Käänteisten linkkien osalta, joista verkkovastaavat puhuvat (esim. mainosraportit), meidän on käytettävä avainsanoja, brändejä, paljaita linkkejä ja muun tyyppistä upotettua tekstiä. Koska kaikki verkkovastaavat eivät kuitenkaan linkitä meihin samalla avainsanalla!
  • Siinä käänteisen linkin osassa, jota tavalliset ihmiset kuvailevat meistä ja joka sattuu olemaan vielä tärkeämpi (esim. sosiaaliset verkostot, kommentit, foorumit jne.), meidän on yksinkertaisesti käytettävä Naked Linkiä. Koska yleinen käyttäjä, jolla ei ole erityistä tietoa, käyttää luonnollisesti vain tätä menetelmää.

6. Numero ja sijainti, jonka valitsemme käänteisille linkeille

Käänteisten linkkien määrä ja se osa sisällöstä, johon sijoitamme tekstin, on toinen tekijä, joka on tärkeämpi käänteisten linkkien uskottavuuden ja arvon jakamisessa. Yleensä suurin osa verkkosivuston käänteisen linkin hyvityksestä tulee yhden linkin käänteislinkeistä ja tekstin ensimmäisistä kappaleista.

Saatat ihmetellä, miksi on niin tärkeää kiinnittää huomiota näihin tekijöihin. Välittääkö Google kaikista näistä yksityiskohdista? Jos haluat vastata tähän kysymykseen, siirrytään seuraavaan osaan.

Miten Google vahvistaa ja arvioi käänteiset linkit?

Oletetaan, että luomme käänteisen linkin tai mainosraportin kuuden edellisen vaiheen mukaisesti. Kuinka Google vahvistaa tämän käänteisen linkin ja luokittelee verkkosivustomme?

Vastaus on, että ei ole 100% selvää, kuinka Google vahvistaa käänteiset linkit, mutta todisteet osoittavat, että Googlen algoritmit ovat tärkeitä tässä prosessissa:

  • Verkkotunnuksen viranomainen tarkistaa linkityssivun
  • Etsii linkkejä
  • Roskapostipisteet arvioivat verkkosivuston, jolla on käänteisiä linkkejä
  • Ne mittaavat käänteisen sivuston sisällön merkitystä sivustollemme
  • He arvioivat sisäisten tekstien asemaa

Kokemus on osoittanut, että käänteislinkeillä sivuille, joilla on korkea verkkotunnus ja sivuteho, on sisältöyhteys käänteisen linkin vastaanottajasivulle, jonka viestit näkyvät Google Discoveryssa ja seuraavilla linkeillä on suurempi ja parempi vaikutus sivun sijoitukseen. On.

Tunnista punaiset viivat, kun rakennat käänteisiä linkkejä!

Nyt kun tiedämme käänteisten linkkien tärkeyden, niiden käyttöönoton ja Googlen arviointiprosessin, ei ole huono käydä läpi joitakin tärkeitä ja arkaluonteisia kohtia uudelleen. Vinkkejä, jotka edustavat käänteisten linkkien punaisia ​​viivoja ja linkkien rakentamista. Nämä vinkit sisältävät:

Sisäisten tekstien monimuotoisuuden periaatetta ei oteta vakavasti

Periaatteessa mikään yleinen yleisö ei anna käänteisiä linkkejä verkkosivustollemme täsmälleen samalla tekstillä tai avainsanoilla, koska heillä ei ole aavistustakaan, mitä upotettu teksti on! Internetissä surffaillessaan suuri yleisö jättää jossain vaiheessa kommentin tai julkaisee artikkelin jonnekin kritisoidakseen tai kehuakseen verkkosivustoamme ja esitelläkseen verkkosivustomme normaalin URL-osoitteen. Siksi muista ottaa huomioon tekstin yhteensopivuus ja käyttäjien käyttäytyminen käänteislinkkipaketissasi ja käyttää erityyppistä upotettua tekstiä.

Päällekkäisten verkkosivustojen käyttäminen

Yksi SEO-aloittelijoiden keskuudessa muodostuvista väärinkäsityksistä on sellaisten sivustojen toistuva käyttö, joilla he ovat saavuttaneet hyviä tuloksia. Ei ole mitään syytä saada käänteisiä linkkejä vain yhdeltä sivustolta hyvän palautteen vuoksi! Mitä monipuolisempia verkkotunnuksia meille linkittää, sitä vähemmän todennäköisesti ne vastaanottavat roskapostia tai menettävät uskottavuutensa.

Yhteistyö PBN-verkkojen kanssa

Jos mahdollista, älä anna PBN-numeroiden Suorituskyvyn hämätä. PBN on kokoelma yksityisiä blogeja, jotka on yhdistetty ketjun tavoin tehokkaaseen linkinrakennusverkostoon. Joillekin tämän menetelmän käyttö on tehokasta. Mutta koska Google edistyy jatkuvasti roskapostilinkkien tunnistamisessa, näiden verkkojen tunnistamisella on tuhoisia seurauksia.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko käänteisten linkkien ostaminen haitallista SEO:lle?

Käänteisten linkkien ostaminen vaikuttaa haitallisesti sivuston hakukoneoptimointiin, jos lähdesivujen käänteiset linkit ovat huonolaatuisia, lyhytaikaisia, kytkettynä PBN-verkkosivustojen renkaaseen tai käyttävät ryhmälinkkejä ja ns. massalinkkejä.

Kuinka voimme tarkistaa käänteisten linkkien vastaanottamiseen valitsemiemme verkkosivustojen laadun?

Paras tapa on käyttää Moz-työkalupalkkia. Tämä työkalu on täysin ilmainen ja näyttää meille verkkosivustojen PA-, DA- ja roskapostitulokset reaaliajassa.

Voimmeko saada käänteisiä linkkejä uusille verkkosivustoille?

Parasta, mitä voit tehdä, on antaa verkkosivuston päästä Googlen etusivulle luonnollisesti ja white hat SEO -tekniikoita käyttäen ja sitten suunnitella sille linkinrakennusstrategia kilpailijaanalyysin ja verkkosivuston tilan perusteella.

Pidetäänkö linkkien vaihtoa käänteisenä sivustona?

Joo. Linkinvaihto on myös eräänlainen käänteinen linkki. Erona on, että tällä kertaa molemmat sivustot saavat käänteisiä linkkejä. Jos nämä linkit ovat seuraajia, myös tilisiirto tapahtuu.

Sisällysluettelo