Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä LMR tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä LMR tarkoittaa?

Sosiaalisen median käytön lisääntyessä lyhenteiden ja lyhenteiden käyttö slangitermeinä verkossa lisääntyy. LMR on yksi sellaisista slangeista, joita käytetään yleisesti sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagram ja Snapchat.

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä LMR tarkoittaa Snapchatissa tai Instagramissa ja mitä se tarkoittaa virtuaalisten sosiaalisten piirien ulkopuolella.

Sosiaalista mediaa käytetään nykyään paljon. Monet sisällöntuottajat ja käyttäjät käyttävät sosiaalisen median sovellusta julkaistakseen elämästään ja sisällöstään. LMR on slangitermi, jota käytetään mainostamaan ihmisten julkaisemaa sisältöä.

LMR tarkoittaa “Like My Recent”. Sisällöntuottajat käyttävät sitä pyytääkseen yleisöään tykkäämään uusimmasta viestistään.

Sisällöntuottajat käyttävät LMR:tä tai #LMR:ää pyytääkseen fanejaan, ystäviään tai perhettään pitämään äskettäin heidän profiiliinsa lisätystä sisällöstä. Mitä enemmän tykkäyksiä on, sitä parempi on julkaisun näkyvyys alustalla. Siksi LMR mainostaa sisältöäsi.

Sosiaalisen median ulkopuolella LMR voi myös tarkoittaa Last Minute Revision tai Last Minute Resistance.

Lue myös: Mitä F tarkoittaa chatissa?

On hyvä mainostaa sisältöäsi. Jokainen mainostaa sisältöään ja tuotteitaan, oli se sitten Pienyrityksen omistaja tai suuri MNC. Liiallinen mainonta voidaan kuitenkin nähdä epätoivona, jolla voi olla negatiivinen vaikutus yleisöön. Siksi sinun tulee välttää LMR:n käyttöä missään viestissä.

Miljoonat käyttäjät käyttävät sosiaalisen median alustaa, ja vaikka jotkut saattavat pitää sisällöstäsi, toiset eivät. Siksi kaikkien ei tarvitse pitää sisällöstäsi tai arvostaa ponnistelujasi. Saatat saada viestiisi negatiivisia kommentteja ja töykeitä vastauksia. Sen sijaan, että ottaisit nämä kommentit sydämeesi, sinun tulee joko jättää ne huomiotta tai käsitellä niitä palautteena ja parantaa sisältöäsi.

Lue myös: Kuinka muokata viestiä Instagramissa?