Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä MK tarkoittaa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä MK tarkoittaa?

Internet on valtava paikka, jossa on suuri sosiaalinen monimuotoisuus, ja samanhenkisten ihmisten yhteisöjä löytyy melkein jokaisesta ideasta. Vuosien varrella nämä yhteisöt ovat myös ottaneet käyttöön paljon slangia, lyhenteitä ja lyhenteitä, jotka saattavat ensi silmäyksellä tuntua hölynpölyltä, mutta jotka ovat melko yksinkertaisia ​​hajottaa.

Tässä Artikkelissa keskustelemme suosituimmasta MK:sta ja sen merkityksestä eri yhteyksissä.

Lue myös: Mitä “Tämä tarina ei ole enää Saatavilla” tarkoittaa?

Termillä on eri merkityksiä eri yhteyksissä, mutta yksi suosituimmista on “Mhmm, okei”.

Se on epävarma hyväksyminen sellaiselle, jota sinua voidaan pyytää tekemään, kuten palveluksen tai kutsun.

Muut merkitykset ovat:

  • MK on DJ Mark Kinchenin taiteilijanimi.
  • Disneyn Magic Kingdomista käytetään usein lyhennettä MK.
  • Toinen yleinen lyhenne sanoista MK on Michael Kors, kansainvälinen muotiyritys.
  • Hongkongin Mong Kokin aluetta kutsutaan usein MK:ksi, etenkin Internetissä. Se on alue, jossa on lukuisia viihdevaihtoehtoja, ja se on suosittu teini-ikäisten ja nuorten aikuisten keskuudessa.
  • Mortal Kombat -pelisarjaa kutsutaan joskus nimellä MK. Sarja on ollut olemassa vuodesta 1992, ja sen on alun perin kehittänyt Midway Games.
  • Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, MK oli myös lyhenne CIA:n MK-Ultra-projektille, jossa tehtiin kokeita ihmisillä kehittääkseen lääkkeitä ja kuulustelutekniikoita. Ohjelma alkoi 1950-luvulla ja jatkui 1960-luvun alkuun asti, ja sitä johti kemisti nimeltä Sidney Gottlieb.

Kuten näet, kuten monet muutkin Internetin lyhenteet, MK:n merkitys voi vaihdella termin kontekstin mukaan. Varmista siis, että olet selvä, mitä keskustelussa tapahtuu, ennen kuin jätät sen pois kesken lauseen.

Lue myös: Mitä Snapchatin kielto tarkoittaa?