Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä “nähty viimeksi” tarkoittaa WhatsAppissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä “viimeksi nähty” Tarkoittaa WhatsAppissa?

WhatsApp on yksi käytetyimmistä pikaviestisovelluksista, jolla on yli kaksi miljardia aktiivista kuukausittaista käyttäjää, ja sen suosio vain kasvaa, kun yhä useammat ihmiset käyttävät Internetiä joka päivä ja käyttävät myös Whatsappia useiden muiden viestisovellusten kanssa viestintätarpeidensa täyttämiseen. .

Sen lisäksi, että viestit kontakteillesi, WhatsApp antaa sinun soittaa heille ääni- tai videopuheluita ja lähettää heille mediaa, kuten valokuvia, videoita, GIF-tiedostoja, asiakirjoja ja jopa live-sijaintisi.

Näiden hienojen ominaisuuksien joukossa on toinen, joka todella auttaa ihmisiä (tai ei, tilanteesta riippuen): Viimeksi nähty. Ominaisuus otettiin käyttöön WhatsAppissa vuonna 2015, ja sen jälkeen kaikki ovat käyttäneet sitä laajasti. Sen avulla muut käyttäjät voivat saada aikaleiman, joka näyttää, milloin käyttäjä oli viimeksi online-tilassa WhatsAppissa.

Jos käyttäjä on jo online-tilassa, muut näkevät tämän “Online” tila “Viimeksi nähty” sijaan, mikä tarkoittaa, että käyttäjä käyttää tällä hetkellä WhatsAppia.

Lue myös: Kuinka viedä WhatsApp-keskusteluhistoriani Androidista ja iPhonesta tietokoneeseen?

Voit muuttaa yksityisyysasetuksiasi WhatsAppissa tarpeen mukaan. Tämän avulla voit poistaa Viimeksi nähty -tilan käytöstä. Voit muokata, kuka näkee sinut viimeksi, valitsemalla Kaikki, Yhteystiedot tai Ei kukaan Sovelluksen sisäisistä asetuksista.

Valitsemasi vaihtoehto koskee myös sinua. Jos esimerkiksi valitset Kaikki, jokainen, joka on tallentanut numerosi yhteystiedoksi puhelimeensa, näkee viimeksi nähty tilan ja päinvastoin. Jos määrität Omat yhteystiedot, vain puhelimesi yhteystietoihin tallennetut ihmiset näkevät viimeksi nähtynä tilan ja päinvastoin. Jos asetat “Ei kukaan”, kukaan ei näe viimeksi nähtyäsi henkilöä ja päinvastoin.

Jos haluat tietää, kuinka Viimeksi nähty -ominaisuus poistetaan käytöstä, lue artikkelimme täältä.

WhatsAppissa et voi piilottaa online-tilaasi, vaikka poistaisit Viimeksi nähty -ominaisuuden käytöstä. Aina kun käytät sovellusta, kuka tahansa profiiliasi tai chat-ikkunaa tarkasteleva käyttäjä näkee, että olet online-tilassa, ja tavallinen “Typing”-merkki tulee näkyviin myös chatissa.

Jos et näe kontaktiluettelossasi olevan henkilön Viimeksi nähty -tilaa, vaikka et olisi poistanut Viimeksi nähty -tilaa käytöstä, olet ehkä vahingossa estänyt henkilön tai hän on saattanut estää sinut.

Lue myös: Kuinka luoda WhatsApp-ryhmälinkki iPhonessa?