Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä NTY tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä NTY Tarkoittaa?

Internet-slangien lisääntyvä käyttö monien ihmisten keskuudessa ympäri maailmaa tuo mukanaan uusia terveisiä ja terveisiä, joita ihmiset voivat käyttää keskenään. Tavallisissa ihmisten tervehdyksessä käytetään usein monia lauseita, joilla vastataan sellaisiin tervehdyksiin tai kohteliaasti hyväksytään tai hylätään asiat, joista toinen haluaa puhua tai joita toinen henkilö tarjoaa.

Yksi suosituimmista deklinaatioon käytetyistä lyhenteistä on NTY. Täällä olemme keskustelleet NTY:n merkityksestä, sen käytöstä ja muista lyhenteistä, joita voit käyttää keskenään.

NTY tarkoittaa “ei kiitos”.

Monet ihmiset käyttävät tätä lyhennettä kieltäytyäkseen kohteliaasti ja nöyrästi siitä, mitä toisella on tarjottavanaan.

NTY:tä käytetään yleisesti Sosiaalisen median alustoilla ja myös online-tekstiviesteissä ystävien, perheen ja työtovereiden kanssa.

Lue myös: Mitä iykyk tarkoittaa? Alkuperä ja miten sitä tulisi käyttää

Lähettäjä voi käyttää NTY:tä selittääkseen kohteliaasti vastaanottajalle, että hän ei ole kiinnostunut toisessa päässä olevan henkilön tarjouksesta ja että hän mielellään kieltäytyisi tarjouksesta.

Siksi tämän lyhenteen käyttö on varsin sopivaa, toisin kuin muut. Sitä voidaan käyttää sekä arkipäivänä että muodollisesti – ystävien, perheen ja jopa ammattimaisesti.

Esimerkkejä

Henkilö 1 Minulla on liput konserttiin; Haluatko tulla?
henkilö 2 NTY
Henkilö 1 Suunnittelemme illallismatkan juhlimaan kokouksen jälkeen. Tämä ei ole pakollista, mutta haluaisitko liittyä?
henkilö 2 NTY, minulla on muita suunnitelmia.
  • NT: Ei kiitos (virallinen/epävirallinen)
  • TBNT: Kiitos, mutta ei kiitos (epävirallinen)

Lue myös: Mitä FYTB tarkoittaa?