Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä on laitteistokiihdytys Chromessa? Kuinka voin ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on laitteistokiihdytys Chromessa? Kuinka voin ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä?

Chrome on yksi suosituimmista selaimista, ja se on ollut jo jonkin aikaa. Selain on saatavilla lähes kaikilla alustoilla ja toimii sujuvasti. Se tarjoaa myös Ominaisuuksia, kuten synkronoinnin laitteidesi välillä täydellisen selauskokemuksen saavuttamiseksi.

Selaimessa on myös lisäominaisuuksia PC:llä, joiden avulla saat kaiken irti verkkoselailukokemuksestasi. Tämä artikkeli käsittelee Chromen laitteistokiihdytystä. Voit ottaa ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Lue myös: Kuinka korjata Err_Cache_Miss Google Chromessa?

Termi viittaa olennaisesti ohjelmaan, tässä yhteydessä Chromeen, joka käyttää tietokoneesi laitteistoa toiminnon suorittamiseen paremmin kuin pelkkä ohjelmisto.

Chrome hyödyntää tätä hyödyntämällä grafiikkasuorituskykyäsi grafiikkaintensiivisten verkkosivustojen käsittelyyn tai muiden grafiikkaa vaativien tehtävien suorittamiseen, kuten selainpohjaisten pelien pelaamiseen, korkearesoluutioisten videoiden katseluun tai jopa matemaattisten laskelmien nopeuttamiseen. Tämä mahdollistaa suorittimen kuormituksen vähentämisen, kun grafiikkasuoritinta käytetään tehtäviin, joihin se on suunniteltu.

Vaikka laitteistokiihdytys on hyödyllistä, se voi myös aiheuttaa kaikenlaisia ​​viiveitä, jumiutumisia ja kaatumisia Chromessa. Kun käytät Chromea kannettavassa Tietokoneessa, myös akun kokonaiskulutus kasvaa merkittävästi.

Nyt Chromen kaatumiset, viiveet tai jumiutuminen voivat johtua useista ongelmista, kuten vioittuneista ohjaimista, virheellisestä Chromen asennuksesta tai jopa vioittuneista järjestelmätiedostoista. Laitteistokiihdytyksen poistaminen käytöstä auttaa usein ratkaisemaan ongelman.

Vaihe 1: Napsauta sitä kolme pistettä -kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja napsauta asetukset seuraavista vaihtoehdoista.

Vaihe 2: Etsiä Laitteistokiihdytys. Löydät asetuksen alta Järjestelmä. Kytke vain kytkin pois päältä ja käytä sitten Uudelleenkäynnistää Käynnistä Chrome uudelleen napsauttamalla painiketta.

Kuinka korjata Chrome PDF Viewer -ongelma, joka ei toimi?Kuinka korjata Chrome PDF Viewer -ongelma, joka ei toimi?

Jos laitteistokiihdytys on poistettu käytöstä selaimessasi, voit ottaa sen käyttöön myös tästä valikosta.

Lue myös: 8 tapaa estää Google Chrome -hakukoneen vaihtaminen Yahoo-palveluun