Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä on lyijykasvatus? Kuinka muutat liidistä asiakkaaksi?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on johtamiskasvatus? Kuinka muutat liidistä asiakkaaksi?

Lead-ravitsemus on vaihe sen jälkeen, kun yleisöltä tai potentiaalisilta asiakkailta kerätään liidejä, ja se on yksi markkinoinnin tärkeimmistä vaiheista.

Jotkut yritykset pärjäävät erittäin hyvin liidien luontivaiheessa ja keräävät korkealaatuisia liidejä mahdollisilta asiakkailtaan, mutta eivät tiedä, kuinka hyödyntää näitä liidejä ja muuntaa mahdollisista asiakkaista todellisia asiakkaita.

Jos harkitset myynnin lisäämistä etkä tiedä tarkalleen, miten se saavutetaan, älä missaa artikkelin muuta osaa.

Mitä on lyijykasvatus?

Lead nurturing tarkoittaa yhteyden rakentamista asiakkaaseen myyntisuppilon polun kautta. Tämä prosessi pitää potentiaalin myyntisuppilossa lisäämällä yleisön tietoisuutta brändistä ja luomalla arvoa ja tunnettuutta sen tuotteille ja palveluille. Tämän prosessin tavoitteena on valita brändisi, kun asiakas on valmis ostamaan ja vastaamaan tarpeisiinsa brändisi kautta.

Miksi lyijykasvatus on tärkeää?

Lead-kasvatus on yksi tärkeimmistä syistä brändin jatkaa toimintaansa. Monet ihmiset, jotka ovat sinuun yhteydessä, esimerkiksi seuraavat sinua sosiaalisessa mediassa tai tuntevat sinut jollain tavalla, eivät osta sinulta. Sinun täytyy suostutella asiakas ostamaan. Tässä on joitain syitä ymmärtää lyijyn kasvattamisen merkitys.

  • Useimpia ostoksia ei tehdä asiakkaan ensimmäisen yhteydenoton aikana myymäläänne. Se voi tuntua tylsältä, mutta on todistettu, että yleisö näkee tuotteen mainoksen aluksi useita kertoja ja saattaa ostaa sen. Mitä osuvampia mainoksia näytetään, sitä suurempi on ostovoima. Kun olet kerännyt vihjeitä tai vihjeitä yleisöltä, sinun tulee olla heidän kanssaan tekemisissä ja käyttää niitä Uudelleenkohdistaminen Mainokset muistuttavat heitä, mitä tuotteita he saattavat tarvita, ja kannustavat heitä ostamaan.
  • Suurin osa vastaanottamistamme yleisöistä ei ole valmis ostamaan. Yleisö voi tulla verkkosivustollesi ja pitää tuotteistasi, mutta sillä hetkellä he eivät pääse käsiksi pankkikorttitietoihinsa tai he eivät ole henkisesti valmiita ostamaan. Johta tukevien kampanjoiden avulla pysyt aina yhteydessä kohderyhmään ja olet valmis tekemään ostopäätöksen nopeammin kuin muut kilpailijat.
  • Lead-ravitsemus on kustannustehokas tapa lisätä myyntiä. Voit houkutella yleisöäsi ja rohkaista heitä ostamaan halvimmalla hinnalla.

Esimerkkejä liidien edistämiskampanjoista

Jos haluat puhua johtamiskampanjoista, on parasta ensin saada lyhyt määritelmä näistä kampanjoista. Lead nurturing -kampanjat ovat kokoelma mainosviestejä, jotka lähetetään potentiaalisille asiakkaille tiettyyn aikaan. Nämä viestit voidaan lähettää automaattisesti, puoliautomaattisesti tai käsitellä Manuaalisesti.

Lyijykasvatuskampanjoiden prosessi toteutetaan kohdeyleisölle, jolta liidi on saatu. Tätä prosessia ei ole tarkoitettu sähköpostien tai tekstiviestien joukkolähetykseen.

Seuraavien kanavien avulla voit suunnitella liidien tukemiskampanjasi:

1. Sähköpostimarkkinointikampanja

2. Lähetä henkilökohtainen sähköposti

3. Lähetä uutiskirjeitä

4. Soita

5. Verkkomarkkinointi

6. Julkaise blogitekstejä ja sisältömarkkinointia

7. Käytä uudelleenkohdistavia mainoksia sosiaalisen median mainosten kanssa

Kuinka luot kattavan johtamissuunnitelman?

Tunne kohdeasiakkaasi hyvin. Tätä vaihetta varten voit luoda yleisöpersoonan. Persona auttaa sinua vangitsemaan asiakkaidesi kaikki persoonallisuuden ulottuvuudet ja tarjoamaan heille palveluita heidän tarpeidensa ja toimintojensa mukaan. Jos et ole perehtynyt persoonan luomiseen, voit katsoa videon persoonan luomisesta Instagramissamme.

Piirrä ostopolku, jota kohdeasiakas seuraa. Menestyäksesi johdon kasvattamisessa ja tunteaksesi kohdeyleisösi, sinun on myös osattava työskennellä brändisi kanssa. Olisi hyödyllistä, jos sinulla olisi asiakkaan reittikartta. Tämä vaihe on erittäin tärkeä liidien kasvattamisessa, koska se auttaa sinua tunnistamaan potentiaalisen ostajan ja tietämään, mitä he ajattelevat ja kysyvät ostoprosessin jokaisessa vaiheessa. Tämä näkökulma auttaa sinua luomaan tarkemman markkinointiviestin.

Suunnittele asiakastietokanta.

Et voi kasvattaa liidejä, jos et tiedä keitä asiakkaasi ovat. Ennen kuin aloitat, tee yksi CRM Työkalu ja yhteystiedot yleisöltäsi. Nämä työkalut tarjoavat myös seuraavat tiedot:

1. Kuinka yhteystieto lisättiin brändiluetteloosi.

2. Millä sivuilla olet käynyt useimmin?

3. Millaisia ​​kontakteja otit hänen kanssaan?

4. Minkä sisällön kanssa he olivat vuorovaikutuksessa?

5. Kuinka usein he ovat vuorovaikutuksessa kanssasi?

Arvioi liidit

Kun olet kerännyt liidejä, voit luokitella ja luokitella ne heidän kiinnostuksensa brändiäsi kohtaan. Voit luokitella liidit seuraavien tekijöiden perusteella.

1. Tilastot: Tarkista, vastaako tämä liidi ostajiasi persoonallisuuden (ikä, sijainti, tulot jne.) ja ammatin (työnimike, yrityksen koko jne.) suhteen.

2. Budjetti: Pystyykö yleisö taloudellisesti ostamaan brändiltäsi vai ei?

3. Kiinnostus ja aktiivisuus: Osoittaako käyttäjän toiminta hänen kiinnostusta?

4. Ostovaihe: Missä asiakas on myyntisuppilossa?

Arvioi jokainen näistä tekijöistä ja mittaa yleisön tai asiakkaiden sitoutumista niihin. Voit esimerkiksi antaa henkilölle, joka latasi e-kirjasi, 10 pistettä ja yhteyshenkilölle, joka ei avannut sähköpostiasi, 5 pistettä vähemmän.

Luo osuvaa sisältöä kohdeasiakkaan ostopolun jokaiseen vaiheeseen.

Nyt kun tunnet kohdeyleisösi ja tiedät heistä enemmän, voit alkaa kirjoittaa strategiaa liidien tukemiseen. Luo sisältöä jokaiselle yleisöluokalle ostopäätöksen jokaisessa vaiheessa.

Käynnistä automatisoituja liidien tukemiskampanjoita.

Kun olet luonut ostajan matkan jokaiseen vaiheeseen räätälöityä sisältöä, määritä Automaattinen markkinointiprosessi, joka toimittaa kohdistettuja viestejä oikealle yleisölle oikeaan aikaan. Automaattisen markkinoinnin ansiosta sinun ei tarvitse seurata liidien toimintaa manuaalisesti. Markkinoinnin automaatiojärjestelmä esittelee uutta sisältöä käyttäjälle tekemiesi asetusten ja toiminnan mukaan. Tämä sisältö voi sisältää mitä tahansa, kuten sähköposteja, valokuvia, tekstisisältöä, linkkejä tai lomakkeita.

Ole vuorovaikutuksessa käyttäjän kanssa sosiaalisten verkostojen kautta.

Automaattiset markkinointikampanjat luottavat siihen, että käyttäjä vastaanottaa ja avaa sähköpostit. Mutta sähköpostin lisäksi on muitakin tapoja kommunikoida yleisösi kanssa. Valitse eri kampanjoita äläkä rajoita itseäsi vain yhteen vaihtoehtoon. Ole luova ja käytä erilaisia ​​tapoja olla yhteydessä yleisöösi.

Toinen tapa viihdyttää yleisöäsi on jakaa viestejä sosiaalisessa mediassa. Jotkut yleisöt voivat päästä myyntisuppiloosi seuraamalla sinua sen sijaan, että tilaaisit uutiskirjeesi sosiaalisessa mediassa. Siksi sosiaalisia verkostojasi laajentaessasi sinun on kiinnitettävä huomiota kohderyhmiin, jotka eivät ole erityisen kiinnostuneita sähköpostiviestinnästä.

Voit luoda hyvän sisältökalenterin työkaluilla, kuten Buffer, Hootsuit ja Edgar.

Houkuttele yleisöä tuottamalla laadukasta sisältöä.

Luo hyödyllistä sisältöä ja tee se johdonmukaisesti antaaksesi yleisölle syyn palata sosiaaliseen verkostoosi. Sisällöntuotantokalenteri kannattaa tehdä niin, että sinulla on selkeä ja kohtuullinen aikataulu sisällön tuottamiseen. Varmista, että käsittelet kaikki yleisösi tarvitsemat aiheet.

Tavoita kohdeyleisösi maksetuilla mainoksilla. Yleisö etsii sinua tiettyjen avainsanojen perusteella. Käytä näitä avainsanoja löytääksesi käyttäjälle oikean ratkaisun, vastauksen, tuotteet ja palvelut. Voit käyttää PPC-mainoksia näiden avainsanojen kohdistamiseen ja käyttäjien ohjaamiseen verkkosivustollesi.

Käytä uudelleenkohdistavia mainoksia.

Voit käyttää uudelleenkohdistusmainoksia tuodaksesi takaisin ihmiset, jotka ovat jo vierailleet verkkosivustollasi tai rekisteröityneet sähköpostilistallesi. Voit näyttää näitä mainoksia käyttäjän toiminnan mukaan, kuten: B. käynti tietyillä sivuilla, verkkosivustollasi käytetty aika ja käyntien määrä. Yleisön tuominen takaisin verkkosivustollesi tarkoittaa myyntimahdollisuuksien lisäämistä ja liidien kasvattamisen tavoitteen saavuttamista.

Diplomi

Koska yleisösi ei välttämättä ole niitä, jotka tunnet, luottamusta brändiin ei rakenneta alkuvaiheessa Bränditietoisuus, on välttämätöntä viettää aikaa yleisön kanssa ja rakentaa heidän luottamustaan, jotta hänestä tulee ostaja. Tässä artikkelissa olemme tutkineet tapoja, jotka voivat auttaa sinua liidien kasvattamisessa, jotta voit lukea sen saadaksesi käsityksen siitä, kuinka voit parantaa liiketoimintaasi. Jos käytät muita tapoja luoda liidejä, jaa ne meille ja muille kommenttiosiossa.