Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä on strukturoitu data?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on strukturoitu data?

Useimmilla meistä on ensimmäinen ja lähin kokemuksemme tietorakenteesta kommenttiosiossa ja tähtiluokituksista artikkelien tai tuotesivun sisällölle. Tiedämme kuitenkin, että strukturoidun datan mahdollisuudet ovat paljon muutakin kuin tähden tai kommentin saaminen. Jos kysymme Googlelta, mikä tietorakenne on, se sanoo strukturoidun datan, jota käytämme vihjeenä ymmärtääksemme verkkosivuston sisältöä ja tarjotaksemme käyttäjille salaisia ​​tietoja; Mutta Googlen ohjelmat osoittavat, että tarina menee pidemmälle.

Yhdistämällä eri elementtejä Google haluaa puhua käyttäjille ja muuntaa inspiroivaa visuaalista dataa ymmärrettäväksi tiedoksi. Pelkästään Googlen SERP-sivuun perustuvien otsikoiden ja metakuvausten aikakausi on ohi, ja nyt meidän on tuotava strukturoitu data peliin. Jos harkitset tietorakenteen positiivisten mahdollisuuksien hyödyntämistä SEO:lle, suosittelemme lukemaan eteenpäin. Tässä artikkelissa opit saavuttamaan näkyvämmän näkyvyyden Googlen tulossivulla.

Mitä on strukturoitu data?

Transformersissa yksi koneista muuttuu robotiksi nimeltä Bumblebee, joka ei osaa puhua, mutta käyttää radiossa ja televisiossa lähetettyjä ääniä puhuakseen muiden kanssa ja saadakseen vastauksia kysymyksiin eri lähteistä. Hän keräsi ja selitti. Bumblebee on sama Google, joka etsii todellista ja kelvollista tietoa vastatakseen käyttäjien kysymyksiin. Koneoppimisteknologiaa kehitettäessä painotetaan enemmän ymmärrettävää ja jäsenneltyä dataa.

Tietorakenteet tai jäsennellyt tiedot helpottavat hakukoneiden ymmärtämään sisältöämme. Google sanoo käsitteestä Strukturoitu data :

“Google-botit yrittävät ymmärtää kovan sivun sisältöä. Strukturoidun tiedon avulla voit antaa meille selkeät viitteet sivun sisällön merkityksestä ja käsitteestä. “Strukturoitu data on vakiomuoto sivun tietojen tarjoamiseen ja sivun sisällön luokitteluun.”

Tietorakenne muuttuu päivä päivältä tehokkaammaksi

Verkkosivujen sisällön merkityksen ymmärtäminen on aina ollut yksi tärkeimmistä aiheista Google-boteille, mutta tietorakenne auttaa näitä indeksoijia ymmärtämään paremmin verkkosivumme sisällön merkitystä ja tarkoitusta. Olemme jo nähneet kuinka kehittyneet MUM:n johtamat tekoälyalgoritmit tarjoavat luonnollisempia ja intuitiivisempia menetelmiä loputtomaan ja viihdyttävään hakuun siirtymällä SERP-sivulle.

Jos yhdistämme nämä kaksi asiaa hieman tarkemmin, huomaamme, että strukturoitu data on osa Googlen strategisia suunnitelmia semanttiselle haulle ja käyttäjien henkisten toiveiden ymmärtämiselle. Siksi ei ole kohtuutonta, että strukturoidun datan ominaisuudet kehittyvät edelleen joka päivä. “Tietorakenne vahvistuu päivä päivältä”, sanoo Martin Split (Google Webmaster Trends Analyst).

tietorakenteen sanasto ja kielioppi; Opi puhumaan Googlea

Meidän on ensin opittava käyttämään tietorakennetta Googlen ja sen indeksointirobottien kanssa. Strukturoidun datan merkinnöissä on monia Monimutkaisia ​​termejä, mutta yritämme opettaa sinulle nämä termit yksinkertaisella kielellä. Yleisesti ottaen, jotta voimme kääntää tiedot Googlen kielelle, meidän on pidettävä mielessä kaksi asiaa: Tietorakenteen sanasto ja kielioppi.

Tietorakenteen sanasto

Sanasto on yksinkertainen kieli, joka kertoo Googlelle merkityksemme ilman tarpeettomia selityksiä. Nämä termit ovat Schema.org, DCMI, FOAF ja Microformats.

Tietorakenteen kielioppi

Kielioppi viittaa tapaan, jolla tietorakenne toteutetaan. Strukturoidun tiedon suorittamiseen on tällä hetkellä kolme muotoa: mikrodata, JSON-LD ja mikromuodot.

Sanaston osalta suosittelemme Schema.org-sivustoa, koska sitä tukevat suositut hakukoneet, kuten Google, Yahoo, Bing jne., ja sillä on kattavat ja käytännölliset työkalut. Mitä tulee kielioppiin, Google pitää parempana JSON-LD:tä, koska JSON-LD-koodi on nopeampi ja Google-bottien helpompi ymmärtää.

Tietorakenteen merkitys Googlelle; Strukturoidun datan rooli semanttisessa haussa

Google etsii aina tuntemattomia mittoja, joita käyttäjät eivät löydä. Tästä syystä se luokittelee sivustot, jotka tarjoavat luotettavia tuloksia ja selkeitä vastauksia. Strukturoitu data on Googlen puhekoodi, joka puhuu Google-bottien kanssa puolestamme ja kertoo heille, mikä on sisältöideamme.

Daniel Roman, Googlen hakutoimintojen koordinaattori, sanoi Search On -konferenssissa:

“On tärkeää, että Googlella on pääsy käyttäjien hakuihin oleellisiin ja olennaisiin tietoihin, koska monet ihmiset käyttävät tätä hakukonetta löytääkseen tarvitsemansa tiedot.” sisältö- ja sovellustiedoista tietorakenteissa.”

1. Googlen taikasauva ja muunna onnekas tietorakenne monipuolisiksi hakutuloksiksi

Google korostaa tietorakennetta, koska se hyödyttää Googlea ja sen käyttäjiä. Analysoituaan jäsennellyt tiedot ja ymmärtäessään sisällön merkityksen Google luokittelee käsitellyt tiedot monipuolisiksi hakutuloksiksi ja asettaa ne käyttäjien saataville. Mielenkiintoista on, että rich-tulokset houkuttelevat käyttäjiä enemmän kuin teksti, kuvat ja muu sisältö, ja tilastot osoittavat, että he saavat enemmän napsautuksia.

Rich-hakutulokset sisältävät lyhyitä ja hyödyllisiä tietoja, kuten kävijöiden suosituksia, yritystietoja, sosiaalisia verkostoja jne. Tapa, jolla se näytetään SERP-tulossivulla, eroaa tavallisista tiedoista. Rich Snippets, Rich Card, Knowledge Graphs ja Featured Snippets ovat erilaisia ​​runsaita välipaloja.

2. Paranna käyttäjien hakukokemusta. Google pyrkii puhtaaseen käyttökokemukseen

Suunnittelemalla ja järjestämällä uudelleen hakutulossivun tietorakenteella Google pyrkii puhtaaseen käyttökokemukseen ja pyrkii tarjoamaan käyttäjille heidän hakutavoitteensa kannalta osuvia tuloksia, tyydyttämään heitä ja antamaan heille lisää ideoita. Antaa.

Tässä me SEO- tai sisällöntuotannon asiantuntijoina ymmärrämme, kuinka paljon vaikeampaa työmme on käynyt ja että sivuston sisällön korkea laatu ja uskottavuus on tärkein asia, johon meidän on kiinnitettävä huomiota. Koska muutaman askeleen edellä Google on keksinyt käyttäjille jännittävämmän idean: “loputtoman virran inspiroivia ideoita hakutuloksissa”.

Toistaiseksi ymmärrämme, miksi Google pitää strukturoidun datan käsitteestä, mutta mennään vähän pidemmälle ja katsotaan, onko strukturoitu data mukana hakukoneoptimoinnissa vai olemmeko vain yksinkertaisia ​​katsojia tässä pelissä?!

tietorakenne ja verkkosivuston hakukoneoptimointi; Mitä tulee napsautussuhteeseen

Edellisessä osiossa sanoimme, että jos tietorakenteemme olisivat onnekkaita, Google näyttäisi ne rich-tuloksina. Rikkaat hakutulokset ovat Googlen suosikkisisältöä ja huomiota herättävää sisältöä. Siksi ne näytetään käyttäjille, jotta ne näyttävät paremmilta ja erilaisilta ja saavat siten enemmän napsautuksia. Tietysti kun saamme enemmän napsautuksia, myös sivuston napsautussuhde eli luonnollinen napsautussuhde kasvaa ja houkuttelemme helposti uusia käyttäjiä.

Tietojen rakenne ei ole suora tekijä verkkosivuston luokittelussa, mutta kun voimme käyttää sitä vihreää valoa uusille käyttäjille ja saada orgaanista liikennettä täysin luonnollisella tavalla, strukturoidun datan käytön myönteinen vaikutus SEO:ssa tulee ilmeiseksi. Suosittelemme lukemaan artikkelin “Mikä on CTR ” ymmärtääksesi tämän osion paremmin.

Mitä työkaluja meidän tulee käyttää tietorakenteen käyttämiseen?

Tässä artikkelin osassa puhuimme strukturoidusta tiedosta, sen tärkeydestä Googlelle ja vaikutuksesta, joka sillä voi olla hakukoneoptimointiin. Alla haluamme esitellä sinulle työkalut, jotka voivat auttaa sinua käyttämään verkkosivustosi tietorakennetta.

Aputyökalu strukturoidun tiedon merkitsemiseen

Tämä työkalu on täysin ilmainen. Jotta voisimme käyttää tämän verkkosivuston toimintoja, meidän on käytettävä pääsivua osoitteessa https://www.google.com/webmasters/markup-helper/u/0/?hl=de. Kirjoita sitten sivun URL-osoite, valitse sivun sisältö ja napsauta “Aloita merkintä” -kuvaketta.

Seuraavassa vaiheessa meidät ohjataan automaattisesti “Tag data” -sivulle, ja meidän on valittava sopiva malli näkyviin tulevasta valikosta. Kun työ on suoritettu, meidän on napsautettava punaista “Luo HTML” -painiketta luodaksesi halutun sivun JSON-LD-komentokoodit ja voimme lisätä ne sivuston HTML-koodiin. Tätä työkalua käytetään verkkosivustoille, joissa on oma sisällönhallintajärjestelmä.

Jäsenneltyjen tietojen merkintäapuri

Scheme Pro -työkalu

Yksi parhaista Schema-laajennuksista WordPress-sivustoille on Schema Pro. Tämän laajennuksen avulla voimme käyttää erityisiä artikkeleita, usein kysyttyjä kysymyksiä, tuotteita, videoita, sisällön esittäjiä, paikallisia yrityksiä jne. Näiden kirjanmerkkien avulla Google-botit voivat ymmärtää kunkin sivun sisällön, kommunikoida sen kanssa nopeammin ja indeksoida sen paljon nopeammin. On vain parempi käyttää Skima Pron premium-versiota nauttiaksesi kaikista ominaisuuksista.

Strukturoitujen tietojen testaustyökalu; Paras ilmainen tietorakenteen testaustyökalu

Paras ilmainen Google-työkalu mallikoodin ja monipuolisten sivustotulosten tarkistamiseen on Structured Data Testing Tool. Käyttääksemme tätä työkalua meidän on ensin siirryttävä pääsivulle Strukturoidun datan testaustyökalu verkkosivusto. Sivusto koostuu kahdesta erillisestä osiosta rich-tulos- ja skeemakoodien tarkistamista varten.

Napsauta vain “Siirry Rich Results -testiin” tai “Siirry Schema Markup Validatoriin” -kuvaketta ja anna haluamasi sivun URL-osoite. Muutaman sekunnin kuluttua saat raportin verkkosivuston tilasta, hyväksytyistä osioista ja korjaustarpeista.

Structured Data Testing Tool Paras ilmainen työkalu tietorakenteen testaamiseen

Kolme väärinkäsitystä tietorakenteesta, jotka meidän on unohdettava

Strukturoidun tiedon käytöstä on olemassa vääriä käsityksiä, jotka voivat hämmentää meitä; Tässä on katsaus siihen:

1. Tietorakennetta käyttämällä verkkosivustomme näytetään Rich Snippets -katkelmina

Ei ole takeita siitä, että käytämme tietorakennetta ja että Verkkosivusto näkyy Rich Snippets -osiossa. Koska tämä ongelma johtuu Googlen päätöksestä. Valitettavasti poliittisten sanktioiden vuoksi Rich Results -osio on poistettu käytöstä iranilaisilta verkkosivustoilta. Google kuitenkin olettaa, että olemme käyttäneet tätä työkalua ja että tietorakenne ei rajoitu rich-tuloksiin.

2. Tietorakenne on yksi Googlen tekijöistä verkkosivuston luokittelussa

Kuten jo mainittiin, strukturoidut tiedot tekevät sisällöstämme näkyvämpää Googlen tulossivulla ja voivat parantaa verkkosivustolle siirtyvien napsautusten määrää. Siksi on väärinkäsitys, että Google käyttää tietorakennetta suorana tekijänä tulosten luokittelussa Googlessa.

3. Google ei tarvitse tietorakennetta ymmärtääkseen verkkosivuston rakennetta

Google-botit ovat erittäin älykkäitä. Eri algoritmit ja koneoppimistekniikat ovat myös tarpeeksi tehokkaita ymmärtämään verkkosivuston rakennetta. Mutta jos Google itse vaatii strukturoidun tiedon käyttämistä, ei ole mitään syytä olla käyttämättä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko konsolin hakukentässä erillinen osio URL-osoitteen tietorakenteen tilan näyttämiseksi?

Joo. Siirry Google-konsolin hakukentässä Tehokkuus-osioon ja napsauta Haun ulkoasu -ulottuvuutta nähdäksesi haluamasi sivun strukturoidut tiedot.

Voimmeko suorittaa sivun rakenteen päivämäärän tagihallinnan avulla?

Kyllä, on mahdollista toteuttaa tietorakenteita Tag Managerin kautta. On kuitenkin parasta käyttää laajennuksia tai lisätä ne verkkosivuston HTML-koodiin.

Onko tuoteluokkasivulla tietty tietorakenne?

Ei. Tuotekategorian sivuluonnoksen lisäosaa ei ole vielä määritelty, mutta voimme käyttää näillä sivuilla UKK-skeemaa.

Loppuhuomautukset

Viime vuosina Google on lisännyt ponnistelujaan parantaakseen käyttäjien hakukokemusta ja tarjotakseen hyödyllisiä tuloksia. Tietorakenne on allekirjoitettu Googlen mukaan tähän suuntaan. Strukturoitu data on käsissämme tehokas työkalu, jonka avulla voimme laajentaa verkkosivustomme sisältöä optimaalista semanttista hakua varten ja lisätä mahdollisuuksiamme olla havaittavissa ja erilaisia ​​SERP-tuloksissa.