Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä on taloustiedustelu ja mikä rooli sillä on menestyksessämme?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä on taloustiedustelu ja mikä merkitys sillä on menestyksessämme?

Taloudellinen tiedustelu tarkoittaa taloudellisen tilanteen yksityiskohtien tuntemista. Tämä taloudellinen asema voi olla yksilöllinen tai laaja organisaatiostrategia. Jokainen yrityksen tekemä päätös vaikuttaa sen talouteen. Siksi ymmärrä laskentaperiaatteet ja käytä älykkäitä ratkaisuja, jotka vähentävät liiketoiminnan riskejä, lisäävät kannattavuutta ja vähentävät tarpeettomia kustannuksia.

Talousäly on hankittu taito ja kokemus, tieto ja sen soveltaminen todellisessa maailmassa on arvokasta omaisuutta. Talous- tai talousselvityksen edellyttämät taidot ovat erittäin laajat, mutta on sanottava, että taloustiedustelu on pohjimmiltaan osaamista lukea talousraportteja.

Monet yritykset tarjoavat työntekijöilleen kursseja johtamistaitojen muodossa. Ihmisten taloudellinen käsitys on sidottu heidän tietämykseensä budjeteista, palkkasummasta, voitoista ja tappioista ja muusta.

Yrityksen tilinpäätöstä käytetään osoittamaan yrityksen yleistä suorituskykyä tietyn ajanjakson aikana.

Useimmat yritykset esittävät vuosineljänneksittäin taloudelliset raportit vähintään kolmessa eri muodossa: tuloslaskelma, tase ja kassavirtalaskelma. Näiden tilinpäätösten arvioiminen auttaa määrittämään yrityksen myynti- tai tappiopisteet, taloudelliset vakauspisteet ja sijoitusalueet.

 1. Tuloslaskelma: Tämä tilinpäätös osoittaa, kuinka paljon yritys on ansainnut ja kuinka paljon rahaa se on käyttänyt tuottojen tuottamiseen. Toisin sanoen tuloslaskelmaan sisältyy kaikki yrityksen tavara- ja palvelurahavirrat, joista on vähennetty tavaroiden ja palveluiden Toimituksesta maksetut kulut.
 2. Tase: Näyttää yrityksen varat, velat ja nettovarallisuuden.
 3. Kassavirtalaskelma: Tämä näyttää kassavirran yritykseen ja sieltä ulos. Kassavirtalaskelman avulla yritys voi ymmärtää tarkalleen, mistä rahat tulevat ja mihin ne menevät.

Miksi taloustieto on avain kaikkien yritysten menestykseen?

Taloudellinen älykkyys näyttää olevan taito, jonka salaisuuden harvat Asiantuntijat tietävät, mutta useimmilla meistä on vähän talousälyä, mutta me emme ole tietoisia siitä, eivätkä ne, jotka tietävät, osaa käyttää sitä. Ota siitä kaikki irti. Joillakin ihmisillä on parempi taloudellinen älykkyys kuin toisilla ja he tietävät tarkemmin, kuinka ansaita enemmän rahaa rahoillaan. Asiantuntijoiden mukaan ei ole salaista tai nopeaa suunnitelmaa rikastua.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että sinun on työskenneltävä useita kertoja. Ymmärrä vain paremmin ja tee muutoksia siihen, miten käytät saamasi rahat. Et todennäköisesti löydä menestyvää henkilöä, jolla ei ole taloudellista tai taloudellista älykkyyttä. Joillakin ihmisillä ei ole paljon rahaa, mutta he ovat tyytyväisiä toimintaansa ja siitä saamaansa palkkaan, mikä tarkoittaa menestystä.

Joillakin ihmisillä on paljon rahaa, mutta he eivät voi hallita kulujaan ja menettävät rahansa tuhlattujen menojen takia. Tarkemmin sanottuna nämä ihmiset eivät tiedä paljon taloustiedoista. Otetaan nyt esille 10 syytä, miksi taloudellinen älykkyys on menestyksen avaintekijä.

 1. Lisää varallisuutta

 • Useimmat ihmiset pyrkivät jatkuvasti lisäämään varallisuuttaan. Liikemiehille tärkeintä on kassavirran tunteminen. Yksi syy, joka tekee rikkaista rikkaampia, on se, että he ovat tietoisia kassavirrasta ja hallitsevat sitä aina. Hallitsemalla kassavirtaasi tiedät mihin rahasi menevät. Tässä tapauksessa voit lisätä, vähentää tai kokonaan estää rahan tulon tähän suuntaan. Tämä tekniikka lisää automaattisesti varallisuuttasi.
 1. Kommunikoi rahan kanssa

 • Et ehkä usko sitä, mutta se, miten ajattelet rahasta, riippuu paljon taloudellisesta älykkyydestäsi ja onnistumisasteestasi. Ihmisillä on erilaisia ​​näkemyksiä rahasta ja he ovat kasvaneet sen kanssa. Jotkut uskovat, että raha on kaiken pahan juuri, toiset uskovat, että se puhaltaa tuulen pois, ja toiset uskovat, että sinun on tehtävä lujasti töitä saadaksesi rahaa ja että niin sanottu raha ei kasva maan päällä! Saatat uskoa näihin uskomuksiin, mutta yleensä meidän kaikkien on uskottava niihin ja uskottava, että voimme hallita tulojamme.
 • Menestyneet ihmiset hallitsevat melkein jokaista tilannetta. He hallitsevat rahojaan. Päinvastoin, he hallitsevat rahojaan. He päättävät mihin ja kenelle heidän rahansa menevät. Suhteesi rahaan tulee laajentua eikä rajoittua siihen, mitä olet oppinut lapsuudessa ja nuoruudessa.
 1. Laajenna tietoa rahasta

 • On monia eroja siinä, miten ihmiset ajattelevat rahasta ja mitä he tietävät rahasta. Useimmat meistä tietävät rahasta nykyään rahan ostovoiman. Kuitenkin, jotta voimme hyödyntää taloudellista älykkyyttä, meidän on opittava lisää rahasta. Meidän on esimerkiksi ymmärrettävä, mihin rahaa käytetään tai kuinka paljon rahoitusomaisuuttamme verrataan velkoihimme. Useimmilla meistä on rento asenne luotto- ja pankkikortteja harkitessaan.
 1. Tietoa siitä, mitä teet rahalla

 • Monet meistä ajattelevat, että meillä on vähän rahaa, ja siksi olemme aina taloudellisissa vaikeuksissa. Riippumatta siitä, kuinka paljon tienaamme, ajattelemme aina, että se ei riitä. Koska mitä enemmän rahaa tienaamme, sitä enemmän kulutamme. Joten ansaitsemamme rahan ja käyttämämme rahan välillä on kilpailua. Jotkut ihmiset voivat paremmin, kun he käyttävät rahaa. Tässä tapauksessa kulut voittaa kentän. Olemme kaikki lukeneet ihmisten elämäkertoja, jotka ovat joutuneet köyhyydestä köyhyyteen, ja ihmisten, jotka joutuivat köyhyyteen suuresta varallisuudestaan ​​​​huolimatta.
 • Nämä tarinat eivät ole vain huvin vuoksi, ne ovat elämänoppitunteja, joista voimme oppia. Nämä tarinat osoittavat, että menestys ei riipu siitä, kuinka paljon ansaitsemme, vaan siitä, mitä teemme tuloillamme. Yksinkertaisena esimerkkinä monet ihmiset, joilla on hyvä taloudellinen älykkyys, säästävät aina automaattisesti ja jättävät huomioimatta vähintään 10 % tuloistaan. He käyttävät tätä 10 % pitkäaikaisiin sijoituksiin.
 1. Tietoa parhaista sijoitusmahdollisuuksista

 • Yksi yleisimmistä kysymyksistä on, mihin minun pitäisi sijoittaa rahani: kiinteistöihin, osakemarkkinoille vai joukkovelkakirjoihin? Kaikki nämä voivat olla hyviä sijoitusmahdollisuuksia. Paras sijoitus, jonka voit tehdä, on kuitenkin hankkia tietoa sopivista rahoitussijoitusten alueista. Tämä lisää mahdollisuuksiasi menestyä.
 • Tästä syystä menestyneet ihmiset osallistuvat erilaisiin talouskursseihin oppiakseen oikeista markkinoista. Sinä voit auttaa sinua kasvattamaan varallisuuttasi, joten sinun on investoitava paljon henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen. Kun keskityt omaan kasvuun ja kehittymiseen, huomaat, missä lahjakkuutesi piilee ja se auttaa sinua menestymään.
 1. Hallitse, mitä voit tehdä

 • Voimme tehdä monia asioita. Emme esimerkiksi voi hallita osakemarkkinoiden toimintaa, ja maa- ja kiinteistöhintojen nousu tai lasku on meidän hallinnassamme. Jopa saamasi palkat ovat yrityksen johtajan hallinnassa. Saatat ajatella, että monet asiat eivät ole hallinnassasi, ja joudut pettymään, jos teet asioita.
 • Menestyäksesi liiketoiminnassa sinun on keskityttävä asioihin, joihin voit vaikuttaa. Idea, johon haluat sijoittaa, on sinun hallinnassasi. Se, miten käytät palkkasi, on sinun hallinnassasi.
 • Elämme maailmassa, jossa muutokset tapahtuvat hyvin nopeasti ja tulevaisuus on aina täynnä epäilyksiä ja epävarmuutta. Taloudellista älykkyyttä omaavat ihmiset tietävät kuitenkin, että heidän tänään tekemällään on vaikutusta heidän tulevaisuuteensa.
 1. Työllistää ihmisiä, joilla on taloudellista älykkyyttä

 • Ilman taloustietoa rahasi eivät vain kestä, etkä ehkä pysty ansaitsemaan yhtä paljon rahaa kuin ennen. Saatat ajatella, että sinulla on huono taloudellinen älykkyys, mutta ei ole huono tietää, että monet ihmiset ajattelevat näin. On kuitenkin tärkeä huomioida. Osa ihmisen älykkyydestä on uskoa, että hän ei tiedä kaikkea.
 • Useimmat ihmiset ovat luonnostaan ​​taloudellisesti älykkäitä, mutta eivät tiedä kuinka käyttää tätä kykyä menestyäkseen. Tietenkin pidät mieluummin ilmaisista neuvoista, mutta ammattitaidottomien ihmisten ilmaiset neuvot voivat olla kalliita.
 1. Lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet

Meillä kaikilla on lyhyen aikavälin tavoitteita, jotka haluamme saavuttaa. Sinun on tehtävä ero lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteesi välillä, koska se tekee sinusta keskittyneemmän ja tasapainoisemman. Molemmat tavoitteet ovat taloudellisia tavoitteita. Keskitymme usein lyhyen aikavälin tavoitteisiimme ja laiminlyömme pitkän aikavälin tavoitteet. Monet ihmiset ovat taitavampia kuluttamaan ja tuhlaamaan rahaa kuin säästämään sitä. Tämä johtuu siitä, että meillä ei ole suunnitelmia toiminnallemme. Sinun on suojeltava tulevaisuuttasi ja omaisuuttasi ja sijoitettava rahasi toimintaan, joka on yhdenmukainen pitkän aikavälin tavoitteidesi kanssa.

 1. Lisää seurustelua

 • Kun laajennat verkostoasi muiden kanssa ja olet vuorovaikutuksessa korkean taloudellisen älykkyyden omaavien ihmisten kanssa, menestyt paremmin. Kun ihmiset hakevat taloudellista neuvontaa, heillä on tapana puhua ihmisille, joihin he luottavat, mutta heillä ei ehkä ole tarpeeksi tietoa ja he tarjoavat sokeita neuvoja, jotka eivät todennäköisesti auta heitä menestymään tulevaisuudessa. . Tarvitset ihmisiä, jotka ovat alansa asiantuntijoita, ihmisiä, jotka ovat hyviä rahan kanssa ja ymmärtävät sen.
 • Mitä laajempi viestintäverkostosi muiden kanssa, sitä enemmän voit oppia ja kehittää parempia taloudellisia tapoja.
 1. Syytä peliä

 • Toinen tärkeä asia on kiinnostuksemme syyllistämiseen ja syyllisen löytämiseen. Kun meiltä kysytään, miksi rahamme ovat menneet, syytämme työtämme, pomoamme, perhettämme ja huonoa säätä. Suuri osa taloustiedoista on rohkeutta ja vastuun ottamista rahoillamme tekemistämme virheistä. Jos emme myönnä virheitämme ja puutteitamme, emme voi menestyä.

Älykkyys ratkaisee ongelmat, ei raha

Tämä on hyvä uutinen, koska voit vahvistaa taloudellista älykkyyttäsi miten haluat. Tämä lisää myös tulojasi. Nyt on aika ajatella kuin liikemies, vaikka et olisikaan liikemies. Ole tietoinen kuluttamisestasi, muuta tai ainakin laajenna ajattelutapaasi, laajenna käsitystäsi rahasta ja pyydä neuvoja oikeilta ihmisiltä, ​​jotka ohjaavat sinut oikealle tielle menestykseen.