Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä ovat isännöintipalvelut ja verkkotunnukset ja kaikki mitä sinun tulee tietää niiden eroista

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä isännöintipalvelut ja verkkotunnukset ovat ja kaikki mitä sinun tulee tietää niiden eroista

Ensimmäinen askel päästäksesi Internetin ja verkkoliiketoiminnan maailmaan on perehtyä isäntien ja verkkotunnusten käsitteisiin. Mutta mikä on isäntä? Mikä on verkkotunnus? Tämä artikkeli luotiin esittelemään isäntiä ja verkkotunnuksia koskevia kysymyksiä ja vastaamaan niihin. Tässä artikkelissa puhumme isäntien ja verkkotunnusten välisistä eroista. Kun tiedät verkkotunnuksen ja isännöinnin (tai verkkotunnuksen ja isännöinnin) väliset erot, voit aloittaa verkkosivustosi suunnittelun heti.

Mikä on verkkotunnus?

Mitä isäntä tarkoittaa ja miten se toimii?

Mitä eroa on isännillä ja verkkotunnuksilla?

Mikä on verkkotunnus?

Kun määrität verkkotunnusta, sinun tulee määrittää verkkosivustosi osoitteen verkkotunnus Internetin maailmassa. Yksinkertaisesti sanottuna verkkotunnusta määritettäessä on sanottava, että sama osoite, jonka kirjoitat selaimeesi vieraillaksesi verkkosivustolla, on verkkotunnus.

Verkkotunnus koostuu kahdesta pääosasta: verkkotunnuksen nimestä ja sen laajennuksesta. Verkkotunnuksen rekisteröintiin voidaan käyttää numeroita, kirjaimia tai molempien yhdistelmää. Verkkosivustosi käyttäjät osoittavat verkkotunnuksen osoitteeseen ja voivat tarkastella verkkosivustoasi.

Verkkotunnuksen nimi riippuu pitkälti maustasi ja verkkosivuston sisällöstä. Tämä nimi voi koostua numeroista, kirjaimista tai molemmista. Verkkotunnuksen nimi “.” Se erotetaan jälkiliitteellä. Laajennukset on jaettu kahteen pääluokkaan: kansainväliset ja kotimaiset. Oikean laajennuksen valinta vaikuttaa myös verkkosivustosi kokoon ja henkilökohtaiseen mielipiteeseesi. Löydät viimeisimmistä asioista tässä artikkelissa, Domain Extensions

Esimerkiksi com. Esimerkki kansainvälisestä jälkiliitteestä ja siitä. Se on esimerkki kansallisesta päätteestä Iran. Nyt kun olet perehtynyt verkkotunnuksen käsitteeseen, tutkimme artikkelin lisäksi, mitä isännöi.

Muista, että jokainen Verkkosivusto tarvitsee yksilöllisen verkkotunnuksen. Siksi et voi rekisteröidä Internet-verkkotunnusta, joka on jo rekisteröity ja jonka joku muu omistaa. Jos kuitenkin haluat ostaa jo rekisteröidyn verkkotunnuksen, voit lukea artikkelin “Rekisteröidyn verkkotunnuksen ostaminen”.

Verkkotunnukset yhdistetään verkkoisäntäisi IP-osoitteen kautta, joka on johdettu Internet Protocol -osoitteesta. Jokainen isäntä tunnistetaan Internet-maailmassa IP-osoitteen perusteella. IP-osoitteet määritetään verkkotunnuksessasi DNS- tai Domain Name System -palvelulla, jonka arvon isännöintiyritys tarjoaa sinulle.

Mitä isäntä tarkoittaa ja miten se toimii?

Vastauksena siihen, mitä isännöintitila on, on sanottava, että hosting on paikallinen verkkoisäntä, johon verkkosivustosi tiedot sijoitetaan, jotta käyttäjät voivat tarkastella verkkosivustoa kommunikoimalla sen kanssa. Tietosi tulee tallentaa 24 tuntia vuorokaudessa ja jatkuvasti Internetiin yhdistetylle laitteelle, ja käyttäjät voivat tarkastella verkkosivustoasi Internetissä milloin tahansa vuorokauden aikana tai yöllä. Tarkista siis isännöintitiedot. Tähän tarkoitukseen voit saada apua Iranhost-yrityksen myyntiasiantuntijoilta. Tätä laitetta kutsutaan palvelimeksi. Web-isännöinti voi olla jaettua tai omaa.

Valitse isännöinti sen mukaan, minkä verkkosivuston haluat suunnitella ja mitä Ominaisuuksia verkkosivusto tarvitsee. Lisäksi etsimäsi palvelin voi olla maan sisällä tai sen ulkopuolella. Riippuen yleisösi tavoittamisesta maassa tai sen ulkopuolella, valitset palvelimen sijainnin. Toivomme, että tunnet web-hosting-käsitteen.

Kun isännöinti tarjotaan, sen tyypistä riippuen työkalu, jolla pääset käsiksi kyseisen hosting-palvelun tallennustilaan, tarjotaan sinulle hosting-yrityksen kautta. Isännöintiyritys toimittaa sinulle myös DNS-tietueet. Kun olet ladannut verkkosivuston tiedot isäntään ja määrittänyt siinä olevan verkkosivuston verkkotunnuksen, DNS verkkotunnuksessa. Jos haluat yhdistää toimialueen isäntään, katso Domain DNS Setting -artikkeli. Tässä vaiheessa käyttäjät ohjataan verkkosivustollesi syöttämällä verkkotunnuksensa selaimeen.

Mitä eroa on isännillä ja verkkotunnuksilla?

Jos haluamme vastata kysymykseen, mitkä ovat erot isäntien ja verkkotunnusten välillä, aloitetaan esimerkillä.

Voimme käyttää kuuluisaa esimerkkiä osoitteesta ja myymälästä. Jos sinulla on kauppa ostoskeskuksessa, mistä myymäläsi koostuu?

  • Myymälärakennuksen nimi ja osoite
  • Tuotteet, joita myyt tässä rakennuksessa tai käytät myymälän sisustamiseen.
  • Rakennus, jossa yrityksesi sijaitsee.

Tässä esimerkissä myymälärakennuksen nimi ja osoite Internet-maailmassa vastaisivat verkkotunnusta. Jos haluamme sanoa, mikä verkkotunnus on, se tarkoittaa, että nimi, jolla sinut tunnetaan, on verkkotunnuksesi Internetissä.

Sivustolla tarjottavat tuotteet ja palvelut ovat kuin kaupassa myytäviä työkaluja, ja sivuston design on myymäläsi sisustus internetin maailmassa.

Varastorakennuksen luomiseen käytettyä materiaalia kutsutaan kuitenkin myös laitteistoalustaksi (isäntä) tai isännöinniksi, ja sen tarjoavat hosting-palveluita tarjoavat yritykset. Osta isäntä klikkaamalla linkkiä.

Hosting-yritykset tarjoavat yleensä myös verkkotunnukseen liittyviä palveluita käyttäjille. Tässä artikkelissa kerromme sinulle lisää isännistä ja verkkotunnuksista. Ensinnäkin olemme käytettävissäsi tutkimalla, mikä on verkkotunnus ja sitten mitä hosting on. Sitten voit käyttää artikkelia ymmärtääksesi eron hosting- ja verkkotunnuksen välillä.

Nyt kun tiedät, mitä isännät ja verkkotunnukset ovat, voit ensin valita ja rekisteröidä oikean verkkotunnuksen verkkosivustollesi. On parasta tutkia hosting-yrityksiä perusteellisesti. Rekisteröi verkkotunnuksesi alusta alkaen yritykselle, jolla on hyvät kokemukset sen toimivuuden varmistamisesta verkkotunnus- ja isännöintipalveluissa. Kun olet suunnitellut verkkosivuston, osta sille oikea hosting ja astu verkkopalveluiden maailmaan käynnistämällä verkkosivusto. Lue artikkeli Kuinka ostaa isäntiä ja verkkotunnuksia auttaa sinua tässä.

Toivottavasti lukemalla tämän artikkelin tiedät mitä termit “verkkotunnus” ja “isäntä” tarkoittavat. Ymmärrä myös isäntien ja verkkotunnusten väliset erot.