Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä PFT tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä PFT Tarkoittaa?

Vaikka verkkoyhteisö on siirtynyt käyttämään lyhenteitä ja lyhenteitä aina ja aina, kun se on mahdollista ja luonut uusia lyhenteitä ajan myötä, osa vanhoista lyhenteistä on jäänyt eloon, mutta joitain ilmaisuja on myös käännetty tekstiksi. Monia ääniä ja ilmaisuja ei voida ilmaista tekstiviestien muodossa, koska Tekstiviestit eivät ole tarpeeksi monipuolisia välittämään ja näyttämään lähettäjän tunteita. Yksi niistä jää kuitenkin tutkan alle – PFT.

Täällä olemme keskustelleet siitä, mitä henkilö tarkoittaa kirjoittaessaan PFT:tä ja kuinka käyttää sitä keskustelussa jonkun kanssa.

PFT ilmaisee epäuskon huudahduksen tai on ristiriitaisesti ilmaistu ääni.

Tätä käytetään voittamaan tekstiviesti ja tekemään siitä monipuolisempi, jolloin lähettäjä voi ilmaista tunteita, jotka on tarkoitus herättää äänillä.

Lue myös: Mitä IDGI tarkoittaa?

PFT:tä voidaan käyttää ihmisten välisten erimielisyyksien ilmaisemiseen. Lähettäjä käyttää sitä, kun hän on eri mieltä vastaanottajan sanoman tai tarjottavan kanssa.

Sitä käytetään myös osoittamaan lähettäjän epäuskoa, kun hän ei halua olla samaa mieltä toisen kanssa ja hänellä on erilainen mielipide tai näkemys keskustelun aiheesta.

esimerkki 1

Henkilö 1 Voitin kilpailussa ensimmäisen palkinnon.
henkilö 2 Pft, niin totta!

Tässä tapauksessa henkilö 2 ei usko, että se, mitä henkilö 1 sanoo, on todella totta, eikä usko häntä.

Esimerkki 2

Henkilö 1 Luulen, että hän on osallisena murhassa.
henkilö 2 Pft, ei ollenkaan.

Henkilö 2 ei ole samaa mieltä siitä, mitä henkilö 1 sanoo.

Lue myös: Mitä WYA tarkoittaa?