Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä puhelinkuvake tarkoittaa Discordissa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä puhelinkuvake tarkoittaa Discordissa?

Discord on yksi suosituimmista VoIP-ohjelmista maailmassa. Vaikka se oli alun perin tarkoitettu pelaajien viestintäsovellukseksi, se on sittemmin laajentunut kattamaan enemmän käyttötapauksia ja toimimaan useammilla laitteilla.

Tässä artikkelissa Tarkastellaan, mitä puhelinkuvake tarkoittaa Discordissa ja mitä muuta sinun on tiedettävä.

Lue myös: Discord ei voi ladata tietoja ja profiilibannerimerkkejä: 6 korjausta

Discord käyttää useita kuvakkeita ilmaisemaan henkilön online-tilan. Koska Palvelu on saavutettavissa joko verkkoselaimen, konsolin, PC- tai älypuhelinsovelluksen kautta, eri kuvakkeet osoittavat, onko käyttäjä verkossa PC:n/konsolin tai mobiililaitteen kautta.

Kuten luultavasti arvata saattaa, Discordin puhelinkuvake osoittaa, että käyttäjä on verkossa mobiililaitteen kautta. Kuvake otettiin käyttöön tammikuussa 2019, ja se käyttää IDENTIFY-yhdyskäytäväpakettia, joka sisältää seuraavat kentät:

The $selain Kenttä määrittää, onko käyttäjä kirjautunut sisään Discordin selaimen tai PC-sovelluksen kautta, ja ohjaa online-kuvaketta. Kun laatikko havaitsee, että käyttäjä käyttää Discordia puhelimensa kautta, se muuttaa online-kuvakkeen puhelinkuvakkeeksi tavallisen vihreän pisteen sijaan.

Tämä ei kuitenkaan koske muita Discord-tilakuvakkeita. Oransseilla hiljaisuuskuvakkeilla ja punaisilla Älä häiritse -kuvakkeilla ei ole alustakohtaisia ​​vastineita, ja ne näyttävät täsmälleen samalta loppukäyttäjän alustasta riippumatta. Lisäksi mukautetut tilakuvakkeet ovat samat kaikilla alustoilla, koska ne jaetaan eikä niiden tarvitse näyttää alustakohtaisia ​​kuvakkeita.

Lue myös: Mikä on Automaattinen vahvistuksen hallinta Discordissa?