Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä QWQ tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä QWQ Tarkoittaa?

Ihmiset ympäri maailmaa pitävät Internetin kautta lähetetyt online-tekstiviestit joskus ei-emotionaalisina. Tämä johtuu siitä, että ne eivät selitä lähettäjän käyttämää ääntä ja Vastaanottaja voi tulkita ne väärin. Siksi väärinkäsitysten välttämiseksi ihmiset käyttävät hymiöitä viestiäkseen tunteistaan ​​tekstiviestien kautta. Hymiöt sellaisina kuin me ne tunnemme eivät ole olleet olemassa ikuisesti. Kun näin ei ollut, ihmiset käyttivät erilaisia ​​aakkosia ja symboleja, jotka olivat saatavilla puhelimen tekstikirjastossa hymiöiden luomiseen.

Jotkut näistä tekstipohjaisista hymiöistä ovat edelleen suosittuja ja niitä käytetään laajalti Internetissä ja tekstiviesteissä. Suosittu hymiö, joka on luotu aakkosilla ja symboleilla näppäimistön avulla, on itkevät kasvot tai QWQ.

Kun henkilö kirjoittaa “QWQ” tai “qwq” käyttämällä näppäimistöä sosiaalisen median alustalla tai tekstiviesteissä, hän päätyy “itkeviin kasvoihin”.

Sitä käytetään maailmanlaajuisesti, ja jos hymiötä ei luoda, he voivat käyttää tätä lyhennettä välittääkseen tunteen. Nämä itkevät kasvot on suunniteltu koomisella ja puolivakavalla tavalla hymiön muodossa.

Lue myös: Mitä WTM tarkoittaa?

Tässä lyhenteessä molemmat Q:t edustavat kasvojen silmistä vuotavia kyyneleitä, kun taas W edustaa täriseviä ja väänteleviä kasvoja. Sitä käytetään myös muiden lyhennettyjen hymiöiden tavoin, jotka edustavat Q:ita silminä.

esimerkki 1

Henkilö 1 Voititko vedon pelissä?
henkilö 2 Ei, valitettavasti menetin QWQ:n.

Esimerkki 2

Henkilö 1 Onko tärkeää mennä kokoukseen?
henkilö 2 Kyllä se on.
henkilö 3 Älä mene qwq!

Lue myös: Mikä on com.android.mms? 4 tapaa korjata ongelma