Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä sähköpostin merkitseminen tähdellä tarkoittaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä sähköpostin merkitseminen tähdellä tarkoittaa?

Sähköposti on kulkenut pitkän matkan vaatimattomasta alkustaan ​​vuonna 1965. Nykyään sähköpostiohjelmat ovat paljon tehokkaampia, ja niissä on useita päivittäin käyttämiämme Ominaisuuksia.

Sähköposti on tehnyt paljon helpommaksi pysyä aikataulussasi ja pitää kirjaa sähköposteista, joihin sinun on vastattava myöhemmin. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden ryhtyä lisätoimiin tärkeiksi merkitsemiesi sähköpostien suhteen.

Jatka tämän artikkelin lukemista saadaksesi lisätietoja sähköpostien katsomisesta ja mistä löydät tähdellä merkityt sähköpostit myöhempää käyttöä varten.

Sähköpostin merkitseminen merkitsee pohjimmiltaan sitä, että muistutat itseäsi seuraamaan viestiä tai ryhtymään lisätoimiin merkityn sähköpostin suhteen.

Voit merkitä sähköpostin tähdellä tai tähdellä seurataksesi aikatauluasi, kuten tarkistaaksesi muistutukset kokouksista, syntymäpäivistä, tärkeistä tapaamisista ja kaikesta muusta, johon haluat viitata myöhemmin.

Miksi sähköpostin ilmoittaminen on tärkeää?

Merkitsemällä sähköpostin, jonka lähetät vastaanottajalle Outlookissa, asetat itsellesi myös muistutuksen seurata ja tarkistaa, että sähköpostin ehdot täyttyvät.

Gmailissa voit merkitä minkä tahansa sähköpostin tähdellä niin, että se näkyy näytön yläreunassa, jotta et menetä sitä tärkeää toimintaa, jonka olet merkinnyt myöhemmin.

Voit merkitä Gmail-tiliisi saamasi sähköpostit tähdellä, jotta voit seurata viestiä myöhemmin ja suorittaa tehtävän.

Voit merkitä sähköpostin tähdellä merkityksi avaamalla Gmail-sovelluksen ja napauttamalla sähköpostin vieressä olevaa tähteä. Tähtikuvake näkyy sekä yleisessä postilaatikossa että tarkasteltaessa tiettyä sähköpostia.

Voit tarkistaa tähdellä merkityt sähköpostisi Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Mitä sähköpostin merkitseminen tähdellä tarkoittaa?Mitä sähköpostin merkitseminen tähdellä tarkoittaa?
  • Voit tarkistaa omasi tähdellä merkitty Viestit napauttamalla kolmea vaakaviivaa näytön vasemmassa yläkulmassa.
  • Näpäytä tähdellä merkitty Mahdollisuus tarkistaa tähdellä merkitsemäsi viestit.

Kuinka merkitset sähköpostin PC:llä?

Sähköpostien merkitseminen tähdellä tililläsi on kuin sähköpostien tähdäminen Gmail-sovelluksessa. Avaa Gmail verkkoselaimessa ja napsauta sen sähköpostin vieressä olevaa tähtikuvaketta, joksi haluat merkitä tähdellä merkitty.

Mitä sähköpostin merkitseminen tähdellä tarkoittaa?Mitä sähköpostin merkitseminen tähdellä tarkoittaa?

Näet tähdellä merkityt sähköpostit näytön yläreunasta aina, kun avaat Gmailin tietokoneellasi. Vaihtoehtoisesti voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi napsauttamalla tähtikuvaketta Gmailin tehtäväpalkissa tähdellä merkitty Sähköpostit.

Mitä sähköpostin merkitseminen tähdellä tarkoittaa?Mitä sähköpostin merkitseminen tähdellä tarkoittaa?

Tähdellä merkityt viestit Outlookissa näkyvät kalenterisi tehtäväpalkissa, tehtävissä ja päivittäisessä tehtäväluettelossa.

Näin voit merkitä sähköpostit Outlookissa, kun viesti on suljettu

Vaihe 1: Napsauta viestiluettelossa hiiren kakkospainikkeella lippu Valitse ja valitse sarake Lisää muistutus.

Vaihe 2: Suuntaa kohti mukautettu valintaikkuna ja valitse Eräpäivä. Täällä voit lisätä kullekin tehtävälle mukautetut eräpäivät.

Vaihe 3: Varmista, että Muisti Valintaruutu on valittuna. Voit myös valita muistutuksen päivämäärän ja kellonajan sekä muistutuksen äänen.

Kun olet määrittänyt asetukset, napsauta OK tallentaaksesi muutokset. Lisäksi voit napsauttaa nopeasti lippu Napsauta painiketta saadaksesi yhden päivän muistutussähköpostin, tai napsauta hiiren kakkospainikkeella nähdäksesi useita vaihtoehtoja, mukaan lukien mukautetun päivämäärän asettaminen.