Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä tähti ja sydän tarkoittavat Tinderissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä tähti ja sydän tarkoittavat Tinderissä?

Tinderin sininen tähti on nimeltään Super Like, ja voit lähettää sen profiiliin, joka erottuu mielestäsi joukosta. Joten sen sijaan, että pyyhkäisit profiilissa, voit tykätä kyseisestä käyttäjästä. ja sinulle ilmoitetaan siitä. Tietenkin, jos he pyyhkäisevät oikealla painikkeella Profiilissasi, ottelu löytyy.

Jokainen Tinder-käyttäjä saa vain yhden Super Liken joka päivä. Kuitenkin, jos sinulla on Tinder Gold- tai Platinum-tilaus, saat viisi supertykkäystä joka päivä. .Platina-käyttäjät voivat jopa lähettää Super Like -viestin mille tahansa profiilille, jonka he pitävät potentiaalisesti sopivana.

Lue myös: Tinder Plus vs. Tinder Gold vs. Tinder Platinum: Mikä on ero?

Miten supertykkäykset toimivat?

Supertykkäykset ovat pohjimmiltaan tapa kertoa toiselle käyttäjälle, jonka profiili pistää huomiosi, että olet kiinnostunut heistä. Jos käyttäjä, josta pidit erittäin, on Tinder Gold- tai Platinum-käyttäjä, hän näkee, kuka piti siitä ja päinvastoin.

Lue myös: Kuinka poistan Tinder-tilini pysyvästi?

Vihreä sydän ja profiilin pyyhkäisy ovat samat. Sydän on Saatavilla suoraan profiilien alta Tinderin löytövaihtoehdossa. Voit joko pyyhkäistä profiilia oikealle tai napauttaa vain Kuten, sydänpainikkeen napauttaminen lähettää tykkäyksen Haluan luoda profiilin ja jos profiilin käyttäjä pitää myös sinusta, sopivatko Ne molemmat yhteen.

“Kultainen” tähti viitataan usein ylimpien välilehtien alla. Nämä ovat saamasi tykkäykset. Lue artikkelistamme tietää, kuka pitää sinusta Tinderissä.

Kaikki käyttäjät ovat rajoitettu 100 pyyhkäisyyn päivässä Tinderissä, jotta et lähetä roskapostia kaikille saadaksesi satunnaisen osuman. Jos kuitenkin olet Tinder Plus-, Gold- tai Platinum-käyttäjä, saat rajattomasti pyyhkäisyjä.

Lue myös: Kuinka muuttaa sijaintiasi Tinderissä?