Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Mitä tapahtuu, jos estät jonkun LinkedInissä?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä tapahtuu, jos estät jonkun LinkedInissä?

Linkedinia käyttävät pääasiassa ammattilaiset verkostoitumiseen, mutta kuten missä tahansa Sosiaalisessa mediassa, Linkedinissä kohtaat roskapostittajia, peikkoja ja väärinkäyttäjiä ja kuten muillakin alustoilla, voit estää tai ilmoittaa tällaiset käyttäjäprofiilit. Linkedin sallii jopa ryhmien omistajien estää käyttäjiä.

Jos et kuitenkaan ole varma, mykistääkö, ilmoittaako vai estääkö joku Linkedinissä, asiat voivat muuttua hieman hankalaksi, koska kaikki kolme toimintoa toimivat eri tavalla.

Täällä puhumme siitä, mitä tapahtuu, kun estät jonkun LinkedInissä, ja keskustelemme lyhyesti käyttäjien estämisen, mykistyksen tai raportoinnin eroista.

Jos estät jonkun LinkedInissä, hän ei näe profiiliasi kirjautuessaan tililleen PC- tai älypuhelinsovelluksessa. Tilisi tietosuoja-asetuksista riippuen he voivat kuitenkin edelleen etsiä Linkedin-profiiliasi ja tarkastella sitä hakukoneiden, kuten Googlen, kautta.

Jos estät jonkun LinkedInissä, hän ei näe profiiliasi kirjautuessaan sisään tietokoneeseen tai älypuhelinsovellukseensa. Tilisi tietosuoja-asetuksista riippuen he voivat kuitenkin edelleen etsiä Linkedin-profiiliasi ja tarkastella sitä hakukoneiden, kuten Googlen, kautta.

Estetyn käyttäjän olemassa olevassa keskusteluketjussa lähettämiä viestejä ei toimiteta sinulle. Linkedin ei ilmoita estämällesi henkilölle toiminnastasi.

Kirjoitushetkellä voit estää jopa 1000 käyttäjää LinkedInissä. Kun estät jonkun ja poistat eston vahingossa, et voi estää hänet uudelleen ennen kuin 48 tuntia myöhemmin.

Lue myös: Kuinka löytää Tallennettuja työpaikkoja LinkedInistä?

Ainoa tapaus, jossa estetylle käyttäjälle ilmoitetaan LinkedInissä

Jos olet estänyt LinkedIn-käyttäjän, jonka kanssa olet jakanut Recruiter-tilin alustalla, hänelle ilmoitetaan estosta.

Estä jäsenet LinkedIn-ryhmissä

Ryhmän omistajilla ja johtajilla on mahdollisuus joko poistaa tai estää jäseniä Hallitse ryhmäsivua tai kyseisen jäsenen kommentista ryhmän viestiin.

Linkedin ei automaattisesti ilmoita estetyille jäsenille toiminnasta. Jos kumoat eston, he saavat takaisin pääsyn ryhmään.

Jonkun estäminen tai poistaminen ryhmästä ei muuten estä henkilöä yhdistämästä LinkedIn-tiliisi.

Lue myös: Mitä tapahtuu, jos estät jonkun Telegramissa?

Keskustelun estäminen vs. ilmoitus vs. mykistys LinkedInissä

Jos haluat estää ketään ottamasta sinuun yhteyttä LinkedInissä, henkilön estäminen on paras vaihtoehto. Jos mykisät keskustelun, et enää saa ilmoituksia muiden käyttäjien lähettämistä viesteistä, mutta he voivat silti lähettää sinulle viestejä.

Jonkun ilmoittaminen on vain osa työtä ja toinen osa riippuu suuresti Linkedin-vahvistuksesta. Jos he huomaavat, että ilmoitettu tili rikkoo yhteisön sääntöjä, he ryhtyvät tarvittaviin toimiin ja voivat väliaikaisesti jäädyttää tai poistaa tilin.

Jos olet siinä vaiheessa, että sinun täytyy ilmoittaa jonkun hänen käytöksestään, voit yhtä hyvin estää hänet.

Lue myös: Kuinka kysyä suositusta LinkedInissä?

Sisällysluettelo